пикаете ли в мивката?:)))

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Кърцата написа:ейййй, се замислих: как ли ще пикае жена от лодката??????
За целта в лодката носим КОФА....пикае дамата и хвърляме зад борда...виж ние сме малко на зор... не трябва да се пикае срещу вятъра...ясно защо...хахаха... :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

e,то-КОФА за захранка,КОФА с рибки,КОФИЧКА с разни други стьрви...ако и кофа/кенеф помькнем-по добре да плувам около лодката :lol: :lol: е,в краен случай и тая сьс захранката става :idea: мойта система обаче е следната-взимам си по 3 бири от 2литра и кьто изпия пьрвата и начена втората-баш тогава пьрвата влиза в употреба и така..е това при положение,че аз сьм карал на отиване,ако се возя,няма начин да не ударя 2-3 в колата и тогава системата се обьрква-иморовизирам в тоя случаи :lol: :lol: кьрца,така преценявам,че си около 70кг..ми аз като сьм 90-95,как да КАЦНЕМ на клона?-ще ми требва лебедка и алпиниски екипировки :lol: :lol: за това,като ходите за патици си носете и КОФА-там поне захранки няма :lol: :lol: а и мноо ми е интересно как опази...(щях по навик да кажа "МИВКАТА" :lol: )..ЛОДКАТА? :roll: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: :lol: :lol:
Тая тема добре си върви :lol: Ей сега /още малко/ мисля да ида да уважа мифката на етажа :lol: - то и без друго сме сами на тоз етаж.
Мисля да им турям табела - после като се насели: "Пазете чистота! Кенефа е общ! И - не пикайте в мифката!!!" :lol: :lol: - да може само аз да си пикая в нея! :lol: :lol: :lol:
Разправям на "благоверната" :lol: че напоследък като вида мифка - нещо ме влечи и ... и тя вика: да не си пикал в тая в офиса бре! :twisted: :lol:
Сакън, викъм - ходя в тая в кенефа :lol: :lol: то и без друго казанчето им тече - да им е*a и "новото строителство" :lol:

Оттатък в "Морски ..." нещо се раздвижи - блатен черъв - едно друго - първи лястовички :lol: :lol: :lol:
Как е хавата Бат Милене ? - Скоро май ще си сурнем задниците към вашия край :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

чета ,значи в момента модераторското кошче и сьс сьлзи на очи от смях попадам на невеоятни работи
айде ние тука говориме глупости,ама един вид и мьдрост има,и поука човек може да си извади(напр кофата :wink: )..обаче това:

http://forum.nariba.com/viewtopic2007.html
SaioKi
новобранец
новобранец

Мнение от SaioKi »

batmilen написа: не трябва да се пикае срещу вятъра...ясно защо...хахаха... :lol:
затова японците и китайците са жълти :lol: :lol: :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: пикаете ли в мивката?:)))

Мнение от sapuna »

Цяла година застой!Защо ли НД примерно не е взел отношение?!?!?!?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

НД днес и утре ще пикае в селската мивка :idea: ,а в събота и неделя ще ми е на гости и ако ракийте дойдат в повече :drinkers: може да сефтоса и мойта мивка :wink: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Дълго се чудих дали да пиша в тая тема щото въпроса много ме подведе ма ша взема да са включа :D Ся дали пикая в мивката :roll: абе става ама мене по често ми се налага през прозореца :shock: голям кеф ми прави да го изкарам през джама и кучето побеснява отдолу :rolleyes: лае та се къса,все си мисли че някоя анаконда иде да ма яде :mrgreen: :mrgreen:
Ама да ви разкажа една истинска случка:В далечната 83год.живях у сестра си,тогава още нямах апартамент в града и работих в рудниците,една сутрин съм заспал и сам в къщи няма кой да ме събуди съм закъснял за работническия рейс :shock: :shock: гледам има само двадесет минути до градския автобус от автогарата и викам си ша го фана,нямате си на представа как се обуват гащи и чорапи и фанели наведнъж,обувките ги вързвах набегом и със бястна скорост се изнасям към автогарата :smt119 Тамън стигам до половината път и ООО ужас напънаха ме тирантите яко,ами сега,ни назад ни напред,до автогарата остават още 500м. а да се връщам в къщи хич не става.Викам си ей ся я втасах,ша са насера на сряд пътя :smt099 :smt099 светкавично ми иде в главата мисълтта в някой блок в мазетата,ама вече не са трай,с едната ръка на гъза с другата на главата щот ми са замай са изнесох до най-близкия вход,леко проблясване,че беше на около двадесет метра от мен и ОООООООО още по голям ужас,мазата заключена,ей тука загубих разсъдака си :smt115 :smt115 :smt120 :smt120 :smt120 :smt103 :smt107 :smt100 отнама и къде сама и само да не е в гащите драснах нагоре по стълбите и едва стигнах мужду втория и третия етаж и усетих,че нещо излиза.Край викам си,насрах се на сряд града,гледам срещу мен една мивка,слагат ги там между етажите в едни малки килерчета,викам си тука ша да е, :butthead: гащите и се надупих на мивката,с гръм и трясък се облекчих,няма хартия,няма нищо,за секунди стана всичко,само успях да видя,че мивката е пълна до половината и беш пак към автогарата.

За вас лъжа за мен истина взех,че хванах и автобуса,после цял ден се хилих на мене си и си мислих колко ли псувни съм изял от тия дето са минали покрай мивката.
Та включих се и аз в темичката де... :D :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Включи се,вярно!И ТО С ГРЪМ И ТРЯСЪК! :lol: :lol: :lol:

Сега на дневен ред са следващите два въпроса:
1-Пикаете ли през прозореца?
2-Носите ли си тоалетна хартия в джоба?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

обикновенно през прозореца поврьщам-е има си МИВКИ за пикането де :!: а тоалетна хартия не използвам от 1990 година,когато нямах пари да си купя :D :D :D ама се мькна навсякьде задьлжително с разни шишета вода :D :D :D благородно завидях на неделчо-в мивка още не сьм срал,ама ще те ДОГОНЯ аз,подлецооо :D :D :D
Nedeltcho Delev

5кила написа:,ама ще те ДОГОНЯ аз,подлецооо :D :D :D
Ще ме догониш ама да напълниш мивката догоре :shock: :shock: :shock:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Nedeltcho Delev

gogo45sharana написа:ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Кво ма КАКО,кво са възмущаваш толкоз,тва па на човек да ни му са пресере малко :D :D :D
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Nedeltcho Delev написа:
gogo45sharana написа:ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Кво ма КАКО,кво са възмущаваш толкоз,тва па на човек да ни му са пресере малко :D :D :D
Четвърти километър ви зовеее вие сте хахави бе, как мое да серете у миФката беИзображение че ме прйте да умирвам от смех.Изображение
Nedeltcho Delev

Ам чи то мивките за кво стават за друго :roll: :roll: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”