Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Ugly Duckling
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ауууууууууууу ! Кат счупиш лопатката на воблера решенията са две - едното ( както правя и аз
) го засилваш там къде куче не минава , другото купуваш си един квадратен метър плътен поликарбонат със съответната дебелина и си имаш материал за качественни лопатки доживот !

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
то няма много за разказване ...lorda написа:Еми разкажи тогава.
понеже всеки път като си отида на село спирам за адет да похвърлям (р. Огоста с. Бели Брод) за час и половина хванах 3 такива парчета

незнам дали беше на касмет , но определено пак ще пробвам и тогава ще дам повече подробности. ако намеря некаде същата блесна ще я покажа

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз имам подобна,но листото е чисто златисто,без сткери по него.Има издълбано надписче SPARK.
Листото е също продълговато,има червено топченце на оста,също и едно голямо златисто/метално/ топче над него,след което следват малките топченка,които олесняват въртенето на листото.
Общо взето различава се само по топченцето на оста,без стикер на листото е и е №00 за кефала.
Листото е също продълговато,има червено топченце на оста,също и едно голямо златисто/метално/ топче над него,след което следват малките топченка,които олесняват въртенето на листото.
Общо взето различава се само по топченцето на оста,без стикер на листото е и е №00 за кефала.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Koлеги, купете си повечко блесни и воблери. Празна работа е да разполагате с една блесна и да разправяте колко е добра(универсална)...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Хм, как са "обезлистени"...явно тази марка има повече недостатъци, отколкото може да допусне човек...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
:)
стига си ги снимал на шапката ами ги щтракни в устата на некои дзвер ....
И аз насъбрах маса кутии с примамки ... ама скоро ще взема да си водя статистика на кой воблер колко и каква риба имам извадена .. и тогава ще настъпи часът на истината
И аз насъбрах маса кутии с примамки ... ама скоро ще взема да си водя статистика на кой воблер колко и каква риба имам извадена .. и тогава ще настъпи часът на истината

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!