Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 3.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 3.0
За раците не би трябвало да има проблем, аз си правя стръв от абсолютно всички. Малки, големи, няма разлика. Учуден съм че ти пише на малките така.

-
- новобранец
При мен също е така сидорно заради това че играя офлайн
- mitiogt
- ще става разбирач
ходете по турнири , там се трупат най-мн пари и опит, има и подаръциkjuchukov89 написа:Здравейте!
Искам да попитам при Русская Рибалка 3 на кои язовири се ходи за да натрупаш пари и на кои локаций каква риба се хваща и на какво?
П.С Може малко да съм прекалил с въпросите,ако е така съжелявам,ще ви бъда благодарен ако ми подскажете!

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
-
- вече хвърля и на тежко
Абе пичове, дайте да направим една команда най-сетне бе
. Излагаме се. Много полза има от това. Може да се подпомагаме ако имаме команда. Аз сега например тегля съндъци с въдици, макари, които не ми трябват и няма какво да ги правя. Трябва да ги хвърля. Не може да се продава ако не си в команда. Има и турнири за команди, и там не мога да участвам. Въобще време е да направим нещо. Гледам че има хора които играят онлайн. Пък и вероятно още ще има - 4 лв на месец е таксата все пак. Ще съберем пари да регистрираме една команда ако се навием, сигурен съм. Кажете какво мислите. Сигурен съм че ще е по-интересно ако го направим.

Еее хора казвайте коя играете офлайн или онлайн играта. Защото някои питат за офлайн а други им отговарят за онлайн...
При офлайн играта пари най много и бързо се правят от турнири. Никоя риба неможе да даде толкова много пари за толкова кратко време, както турнирите, триадите например.
Аз офлайн неиграя, а за командите както писах на предната страница, съм съгласен, и ако имах парите щях да създам. А пробвали ли сте да членувате в някоя от сегашните? Видях една "bg" но администратора на командата ми отхвърли заявката. Незная защо? Вие опитвали ли сте да се включите в някоя? И защо неприемат?
Колкото до такъмите, не ги хвърляйте, може да се разменят дори и да не сме в команда. Срещнах един българин на Мангуйна и ми прехвърли две въдици Quest-Winners 6 - 357кг за без пари. Просто защото сме българи. И бяха почти нови на 93% и 94%. Просто имаше по здрави такъми и тия не му трябваха.
При офлайн играта пари най много и бързо се правят от турнири. Никоя риба неможе да даде толкова много пари за толкова кратко време, както турнирите, триадите например.
Аз офлайн неиграя, а за командите както писах на предната страница, съм съгласен, и ако имах парите щях да създам. А пробвали ли сте да членувате в някоя от сегашните? Видях една "bg" но администратора на командата ми отхвърли заявката. Незная защо? Вие опитвали ли сте да се включите в някоя? И защо неприемат?
Колкото до такъмите, не ги хвърляйте, може да се разменят дори и да не сме в команда. Срещнах един българин на Мангуйна и ми прехвърли две въдици Quest-Winners 6 - 357кг за без пари. Просто защото сме българи. И бяха почти нови на 93% и 94%. Просто имаше по здрави такъми и тия не му трябваха.
- versace
- вече хвърля и на тежко
аз си играя офлайн винаги още от 1.3 версия
но няма да е лошо ако има нещо като пътеводител за оригиналната версия която играем

-
- вече хвърля и на тежко
Те тия от BG не са българска команда. Аз ги проверих. Мисля че няма българска в момента. А относно онлайн играта - яжте хайвер, ако искате по-едри рибки. А ако закачите нещо едро, преди да го извадите ударете един коняк и хапнете печена гума. Като вземете опита, почвате рибена чорбичка, и така...
BTW колко пари трябваха за регистриране на команда?

BTW колко пари трябваха за регистриране на команда?

Btw, 80 милиона. Виж на последния ми коментар на предната страница, съм писал колко се иска....80 милиона са, като аз имам едва 2.
Т.е. имах, защото дните ми свършиха и нямам ключ, немога вече да играя онлайн.
Натисни на "команды", после на "СОЗДАТЬ КОМАНДУ" и ще видиш колко се иска. 80 000 000 рубли.
А дори и да напишеш името и да дадеш "Создать" няма да се създаде, ако нямаш парите
Забравих да добавя че българина който ми прехвърли въдиците беше в команда "DJ-Team" или нещо подобно беше, непомня.
Reo- виж и тази команда дали я има, и подай заявка, може да е полу-българска.... и да приемат.
Т.е. имах, защото дните ми свършиха и нямам ключ, немога вече да играя онлайн.

Натисни на "команды", после на "СОЗДАТЬ КОМАНДУ" и ще видиш колко се иска. 80 000 000 рубли.
А дори и да напишеш името и да дадеш "Создать" няма да се създаде, ако нямаш парите

Забравих да добавя че българина който ми прехвърли въдиците беше в команда "DJ-Team" или нещо подобно беше, непомня.
Reo- виж и тази команда дали я има, и подай заявка, може да е полу-българска.... и да приемат.

От каде да си сваля нови водоеми за РР3 освен от официалния сайт.
Ако някой е навит и ще играе постоянно мога да го взема в наща команда на онлайна
Ако някой е навит и ще играе постоянно мога да го взема в наща команда на онлайна
Имам излишен ник в РР3 онлайн - 35 разряд
Здравейте пичове! Много як форум сте спретнали и особенно темата за РР3. Отскоро играя играта онлайн и много се кефя защото където живея в момента няма къде да се ходи за риба.Имам едно питане относно играта но не се смейте защото съм новобранец
.Хванах един дървен сандък и не знам за какво се ползва,а и никъде не намерих обяснение.Само си седи в лични вещи и го размъквам.Когато мина по нагоре в играта ще споделям моят опит с Вас! Благодарско и НАСЛУКА!!!

Честито!!! кликваш 2 пъти на него или на използвать и взимаш каквото има вътреcardu1 написа:Здравейте пичове! Много як форум сте спретнали и особенно темата за РР3. Отскоро играя играта онлайн и много се кефя защото където живея в момента няма къде да се ходи за риба.Имам едно питане относно играта но не се смейте защото съм новобранец![]()
![]()
.Хванах един дървен сандък и не знам за какво се ползва,а и никъде не намерих обяснение.Само си седи в лични вещи и го размъквам.Когато мина по нагоре в играта ще споделям моят опит с Вас! Благодарско и НАСЛУКА!!!
Някой знае ли дали комлекта за поправяне на въдици се използва еднократно или може за повече от една въдица
Само за една въдица е със сигурност , но май поправя и само 25%garsenov написа:Някой знае ли дали комлекта за поправяне на въдици се използва еднократно или може за повече от една въдица
някой може ли да каже как се изтрезнява,защото го напих и сега не иска да яде докато не му сипя отново?
- mitiogt
- ще става разбирач
garsenov написа:някой може ли да каже как се изтрезнява,защото го напих и сега не иска да яде докато не му сипя отново?
хахахахха , станал е алкохолик , щом хапне нещо и повръща . НЕ му давай да пие повече алкохол - ще му мине, но иска търпение. Като се оправи му давай алкохол

ПС: не тръгвайте да пътувате до друга локация, когато сте пияни ,защото винаги има последици - ако е с колата един негър те спира и глобява, ако се качи пил в самолета ( дори и 1 доза) - слиза от самолета пиян като куче

Любими Риболовни сайтове: