руская рибалка 3.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 3.0

Мнение от Reo »

За раците не би трябвало да има проблем, аз си правя стръв от абсолютно всички. Малки, големи, няма разлика. Учуден съм че ти пише на малките така.
Изображение
frozen_BRAIN
новобранец
новобранец

Мнение от frozen_BRAIN »

При мен също е така сидорно заради това че играя офлайн
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

kjuchukov89 написа:Здравейте!
Искам да попитам при Русская Рибалка 3 на кои язовири се ходи за да натрупаш пари и на кои локаций каква риба се хваща и на какво?

П.С Може малко да съм прекалил с въпросите,ако е така съжелявам,ще ви бъда благодарен ако ми подскажете! :D
ходете по турнири , там се трупат най-мн пари и опит, има и подаръци :finga:
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Абе пичове, дайте да направим една команда най-сетне бе :) . Излагаме се. Много полза има от това. Може да се подпомагаме ако имаме команда. Аз сега например тегля съндъци с въдици, макари, които не ми трябват и няма какво да ги правя. Трябва да ги хвърля. Не може да се продава ако не си в команда. Има и турнири за команди, и там не мога да участвам. Въобще време е да направим нещо. Гледам че има хора които играят онлайн. Пък и вероятно още ще има - 4 лв на месец е таксата все пак. Ще съберем пари да регистрираме една команда ако се навием, сигурен съм. Кажете какво мислите. Сигурен съм че ще е по-интересно ако го направим.
Изображение
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

Еее хора казвайте коя играете офлайн или онлайн играта. Защото някои питат за офлайн а други им отговарят за онлайн...
При офлайн играта пари най много и бързо се правят от турнири. Никоя риба неможе да даде толкова много пари за толкова кратко време, както турнирите, триадите например.
Аз офлайн неиграя, а за командите както писах на предната страница, съм съгласен, и ако имах парите щях да създам. А пробвали ли сте да членувате в някоя от сегашните? Видях една "bg" но администратора на командата ми отхвърли заявката. Незная защо? Вие опитвали ли сте да се включите в някоя? И защо неприемат?
Колкото до такъмите, не ги хвърляйте, може да се разменят дори и да не сме в команда. Срещнах един българин на Мангуйна и ми прехвърли две въдици Quest-Winners 6 - 357кг за без пари. Просто защото сме българи. И бяха почти нови на 93% и 94%. Просто имаше по здрави такъми и тия не му трябваха.
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

аз си играя офлайн винаги още от 1.3 версия :) но няма да е лошо ако има нещо като пътеводител за оригиналната версия която играем
Изображение
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Те тия от BG не са българска команда. Аз ги проверих. Мисля че няма българска в момента. А относно онлайн играта - яжте хайвер, ако искате по-едри рибки. А ако закачите нещо едро, преди да го извадите ударете един коняк и хапнете печена гума. Като вземете опита, почвате рибена чорбичка, и така... :)
BTW колко пари трябваха за регистриране на команда?
Изображение
hugo_boss
новобранец
новобранец

Мнение от hugo_boss »

Btw, 80 милиона. Виж на последния ми коментар на предната страница, съм писал колко се иска....80 милиона са, като аз имам едва 2.
Т.е. имах, защото дните ми свършиха и нямам ключ, немога вече да играя онлайн. :(

Натисни на "команды", после на "СОЗДАТЬ КОМАНДУ" и ще видиш колко се иска. 80 000 000 рубли.
А дори и да напишеш името и да дадеш "Создать" няма да се създаде, ако нямаш парите :)

Забравих да добавя че българина който ми прехвърли въдиците беше в команда "DJ-Team" или нещо подобно беше, непомня.
Reo- виж и тази команда дали я има, и подай заявка, може да е полу-българска.... и да приемат. :)
Mafrit
новобранец
новобранец

Мнение от Mafrit »

От каде да си сваля нови водоеми за РР3 освен от официалния сайт.
Ако някой е навит и ще играе постоянно мога да го взема в наща команда на онлайна
Имам излишен ник в РР3 онлайн - 35 разряд
cardu1
новобранец
новобранец

Мнение от cardu1 »

Здравейте пичове! Много як форум сте спретнали и особенно темата за РР3. Отскоро играя играта онлайн и много се кефя защото където живея в момента няма къде да се ходи за риба.Имам едно питане относно играта но не се смейте защото съм новобранец :) :) :) .Хванах един дървен сандък и не знам за какво се ползва,а и никъде не намерих обяснение.Само си седи в лични вещи и го размъквам.Когато мина по нагоре в играта ще споделям моят опит с Вас! Благодарско и НАСЛУКА!!!
Mafrit
новобранец
новобранец

Мнение от Mafrit »

cardu1 написа:Здравейте пичове! Много як форум сте спретнали и особенно темата за РР3. Отскоро играя играта онлайн и много се кефя защото където живея в момента няма къде да се ходи за риба.Имам едно питане относно играта но не се смейте защото съм новобранец :) :) :) .Хванах един дървен сандък и не знам за какво се ползва,а и никъде не намерих обяснение.Само си седи в лични вещи и го размъквам.Когато мина по нагоре в играта ще споделям моят опит с Вас! Благодарско и НАСЛУКА!!!
Честито!!! кликваш 2 пъти на него или на използвать и взимаш каквото има вътре
garsenov
новобранец
новобранец

Мнение от garsenov »

Някой знае ли дали комлекта за поправяне на въдици се използва еднократно или може за повече от една въдица
Mafrit
новобранец
новобранец

Мнение от Mafrit »

garsenov написа:Някой знае ли дали комлекта за поправяне на въдици се използва еднократно или може за повече от една въдица
Само за една въдица е със сигурност , но май поправя и само 25%
garsenov
новобранец
новобранец

Мнение от garsenov »

някой може ли да каже как се изтрезнява,защото го напих и сега не иска да яде докато не му сипя отново?
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

garsenov написа:някой може ли да каже как се изтрезнява,защото го напих и сега не иска да яде докато не му сипя отново?

хахахахха , станал е алкохолик , щом хапне нещо и повръща . НЕ му давай да пие повече алкохол - ще му мине, но иска търпение. Като се оправи му давай алкохол :drinkers: за повече опит точки , но по малко , че пак ще има :vom:
ПС: не тръгвайте да пътувате до друга локация, когато сте пияни ,защото винаги има последици - ако е с колата един негър те спира и глобява, ако се качи пил в самолета ( дори и 1 доза) - слиза от самолета пиян като куче :rolleyes: , чак въдицата ми загуби да.е и пияницата му .
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”