Перфектен ден на Кривина

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Перфектен ден на Кривина

Мнение от chirusa_bg »

Браво Тихо, яко сте ги надърпали бабите :)

ПП. Само преди 3-4 дни едва не се капотирах на същото място :oops:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

ivan.g.andonov написа::rolleyes: браво колеги да сте все така доволни .ако не ви затруднява какви са условията там
Условията са 5лв. на пръчка,като уловената риба не се плаща.Молбата на собственика е само трофейните риби да се връщат.Във водоема има много голямо разнообразие,хващал съм почти всякаква риба.Всичко си е до ден и зависи от настройката и подготовката на рибаря и рибата :D :drinkers:
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

chirusa_bg написа:Браво Тихо, яко сте ги надърпали бабите :)

ПП. Само преди 3-4 дни едва не се капотирах на същото място :oops:
Ако ти кажа,че не съм се прибирал тотал-капо от там,направо те излъгах :wink: .Имал съм и немалко силни дни,хвърляш-вадиш.Аз ходих и в неделя,обаче ми изтръпнаха бързо пръстите и се прибрах преди обяд/подцених времето/,да си проверя как ми е ракииката :drinkers: .Да не се развалила нещо от предишната вечер :lol:
Brevering
новобранец
новобранец

Мнение от Brevering »

tiho todorov написа: Ако ти кажа,че не съм се прибирал тотал-капо от там,направо те излъгах :wink: .Имал съм и немалко силни дни,хвърляш-вадиш.Аз ходих и в неделя,обаче ми изтръпнаха бързо пръстите и се прибрах преди обяд/подцених времето/,да си проверя как ми е ракииката :drinkers: .Да не се развалила нещо от предишната вечер :lol:
Един колега в неделя е направил хубав риболов там на каракуди между половинка и кило и кленове по кило и канче, ама следобяда между 2 и 5.
Аватар
ivan.g.andonov
фен клуб-скобар

Мнение от ivan.g.andonov »

пак съм аз с въпросче.признавам си напоследък трудно мога да се похваля с успехи и затова ако ми кажете и на какво ловите и с каква линия или монтаж ще ви бъда благодарен.а ако хвана добро количество ще почерпя и по една специална домашна от Асеновградско.благодаря предварително.успехи
valeri_1914@abv.bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valeri_1914@abv.bg »

:smt041 :smt023
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

ivan.g.andonov написа:пак съм аз с въпросче.признавам си напоследък трудно мога да се похваля с успехи и затова ако ми кажете и на какво ловите и с каква линия или монтаж ще ви бъда благодарен.а ако хвана добро количество ще почерпя и по една специална домашна от Асеновградско.благодаря предварително.успехи
Аз ловях на шарен червей.Колегата само на бял.Слагам един бял по кукичката за да е скрия хубаво и един червен,който закачвам съвсем леко за "дупето"/мартеничка/.Основно влакно-0.16 ,плувка-1.5гр./подвижна/, повод-0.10, кукичка-N16.Мястото е още в началото на водоема/до въженцата зад,които е забранен риболова/.Дълбочина м/у 4.5м.-5м.Нямам си на идея,какво е за теб количество,но успрех все пак.Наслука. :drinkers:
Аватар
cvetan_zashev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от cvetan_zashev »

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Аватар
ivan.g.andonov
фен клуб-скобар

Мнение от ivan.g.andonov »

много ти благодаря за съветите.казано честно количество по някога е и една рибка.например за никулден хванах един уклей,един клен-300гр.,един шаран 1.600 и бях безкрайно щаслив.не завиждам на колеги който ловят повече но винаги съм смятал че аз нещо греша при монтажа или друго нещо .БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА РАЗКРИТИ ТЕ ТАЙНИ.успехи
bokata.2
новобранец
новобранец

Мнение от bokata.2 »

браво на какво кълве
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

Браво, хванали сте последните хубави дни! Студа дойде...
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”