Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
Re: Чат-лаф - Русе
И от мене също !
х2Vlado_852 написа:Жив и здрав и от мен!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Благодаря за ви за пожеланията.
Ще почерпя къмто Коледа на Янтра с някой прясно опечен суджук и 20-30 литра вино. Пък може и някой кефал да хванем
Ще почерпя къмто Коледа на Янтра с някой прясно опечен суджук и 20-30 литра вино. Пък може и някой кефал да хванем

Аз се записвам 1ви!
Това автоматично ме освобождава от опцията"шофиране",та Ивак ще се наложи с виното и суджука да организираш и транспорт.Разходите естественно ще си поемем,дано само да са проходими пътищата.
Оооохх от сега взех да се точа.............

Това автоматично ме освобождава от опцията"шофиране",та Ивак ще се наложи с виното и суджука да организираш и транспорт.Разходите естественно ще си поемем,дано само да са проходими пътищата.

Оооохх от сега взех да се точа.............

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- вече хвърля и на тежко
Организацията по частта за съвместен риболов през зимата куца, щото ни е слаба ракията :)
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
Абе имаме колеги с едни коли дето им викат ванове и мини такива.Та те са много удобни за возене на много желаещи печен суджук и винце.
Аз също се записвам за участие само дано нещо не ми мине път
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
Няма проблем стегнал съм Сценио за зимни условия, но сигурно ще се наложи да пренощуваме тъй като и аз си падам по еденето и пиенето :shock:
-
- сериозен играч
Ами то с толква ванове бая суджук и винце можем да съберем.ivo75 написа:Абе имаме колеги с едни коли дето им викат ванове и мини такива.Та те са много удобни за возене на много желаещи печен суджук и винце.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Пууу,как пък ви събрах все почитатели на алкохола,май вече няма да играя с вас!Само за едене и пиене мислитеnicki4 написа: сигурно ще се наложи да пренощуваме тъй като и аз си падам по еденето и пиенето

Нещо много се разфантазирах ама зима е да го ева......
И накрая ,никакво спане по водоемите посред зима,може да ни нападнат чакали а от мен има доста за ръфане

Айде аз отивам да

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защо бре Венци, ще ти замръзне чаршафа и възглавницата ли
Ееех как не ви Снимах с Никито на Езерово, като младоженци след брачна нощ бяхте
Евентуално ще мога да уредя бус и шофер за 26- неделя, така че само изберете място и се организираме
Буса е 8+1 , или иначе казано ще може да се натоварим 6-7 човека, в краен случай 8
Ракията от мен, вино има, мръвки бол, та те така

Ееех как не ви Снимах с Никито на Езерово, като младоженци след брачна нощ бяхте

Евентуално ще мога да уредя бус и шофер за 26- неделя, така че само изберете място и се организираме
Буса е 8+1 , или иначе казано ще може да се натоварим 6-7 човека, в краен случай 8

Ракията от мен, вино има, мръвки бол, та те така
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
абе то ако се събем 6-7 човека с по една лопата ще сме бетер снегоринMiTKo_Fisher написа:И снегорин и снегорин ще трябва

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Много е вероятно да не присъствам,излязаха ми някои неотложни неща точно по това време.Но ще бъда с вас във боя другари мои!!!
Ееее,не може да бъде!Зимата ни натисна и продължавате да се спешавате.Предколедна треска предусещам и лееека намеса на половинките
.Аз например си стоя затрупан и си разглеждам примамките и си мечтая за лято 2011....................