Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Новогодишна среща София 54
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Новогодишна среща София 54
Бате за справка прочети първите теми за среща София за да ти се изясни отношението на човек към човек.И после започни да четеш темата.На еди коя си дата среща тук!Уважавайте колегите си поне малко от малко.
Не мисля,че не уважавам колегите си,а някои от тях са ми и Приятели!
Но все пак ако Наско2 не беше пуснал тема(демократична или не),някой би ли ми обяснил къде,кога и как бихме се събрали(макар и "недемократично")?
Но все пак ако Наско2 не беше пуснал тема(демократична или не),някой би ли ми обяснил къде,кога и как бихме се събрали(макар и "недемократично")?
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:Насо много ми изкривяваш думите бате. Аз редници в случая нямам и не са ми нужни, в против съм това 4-5 човека да решавате къде да бъдат сбирките без да го съгласувате с останалите.На една от първите срещи може би втора или трета непомня, точно това беше решено срещите да бъдат демократични и да няма насаждане на мнение само от няколко човека.Ама това няма как да го знаеш, понеже дойде доста по късно.
Да, по късно дойдох 18-та ми беше първото идване??? Аз имах режим по онова време всеки последни 10 дни от месеца да съм на язовир та нямаше как да присъствам, и от 18-та до сега нямам пропуск освен веднъж когато бях пак на риба за 15-сетина дена дена. Съгласих се с всичко което си казал, но нека някои се заеме с организацията, защото ако не бях аз и група хора нямаше да ги има последните 5 срещи. Аз заявявам най отговорно, че срещи ще има и ако не се организирате тези с претенцийте за място, дати и анкети, ще действам аз докато ми позволявате да съм член на този форум. Твърдя , че няма човек присъствал на повече срещи от мен, не зависимо дали са регионални или национални. Къде сте хората взели това решение??? Идва ли поне един от вас на сегашните срещи??? И ние който присъстваме и се събираме трябва ли да се съобразяваме с решение взето от хора, някога , някъде който не идват??? Решението за дата и място е взето съвсем демократично с анкета от присъстващите къде по телефон, къде на ЛС, аз лично имах друго предложение но се съобразих с мнозинството. И последно ще кажа тези срещи могат да минат и без името на този саит, но от уважение все още е така, за теб не е тайна че има и друг форум, ще отбележа за сравнение, когато пуснах темата едновремено в двата форума за първите два часа тук имаше 35 преглеждания и един записал се, които и там се беше записал. В другия форум имаше 14 преглеждания и 10 записани. Това последното изречение го изтрии след като го прочетеш.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пав докато съм писал последното си мнение сте пописали, та да ти отговоря, въпреки, че не трябва аз да ти отговарям, та отговора е нямаше да се съберем и не само за тази среща а за последните няколко. Даже бях решил да не пиша тук точно заради тази криворазбрана демокрация и за една от срещите помолих Нинчето да я пусне тук, тя разбира се е много добро приятелче и го направи.Pavkata 1977 написа:Не мисля,че не уважавам колегите си,а някои от тях са ми и Приятели!
- barutchiata ©
- Администратор
nasco2 написа:... Решението за дата и място е взето съвсем демократично с анкета от присъстващите къде по телефон, къде на ЛС, ................
И кое му е демократичното, след като нови хора немогат и няма как да изкажат мнение...

Батка разцеплението не идва от мен, а от такива като теб.Щом ви е кеф се цепете, ваша си работа.
Насе, к'во съ филмира и ти пъ, к'ъв друг форум, к'ви записвания, к'во пак се мери не мога да разбера?
До някъде съм съгласен с теб, че по-добре да има някаква организация "на готово", че няма време, ама и с Ивака също съм съгласен, че принципа за гласуването е важен!
Баш посред криза да си говорим, че няма места из кръчмите е много несериозно....още по-несериозно е да си думаме, че тук се е записал един, пък в "другия" форум видите ли чука си хора
Кои са тези хора? Ами същите дето сме си били през годините тук и другаде по форумите!
Аз, ако се запиша през "фишинга" за срещата, като какъв ще присъствам, че не ми е ясно, при условие, че членувам в още четири форума???
Ай, да мине зимата, да се потвори работа на админите в "другия" форум да понакажат някой, да позатрият някои по-алкохолни постове, да се позачудят как да пресушат поредния конфликт между Приятели, пъ тогава да си говорим за разочаровани и очаровани, кой къде чете и влиза, колко посещаеми са срещите, кой гласува, кой с какво е съгласен и несъгласен и....тъ нъ....
Ай, другото ще си го говорим лично кът се видим на срещата, ама излишно се палите с Павката, а и т'ва деление ми е много смешно някак....
Бройте ме и мен, като втори записал се за срещата от Този Форум...сиреч по линия на малцинството ще присъствам.....нещо кът цигането на групата!
До някъде съм съгласен с теб, че по-добре да има някаква организация "на готово", че няма време, ама и с Ивака също съм съгласен, че принципа за гласуването е важен!
Баш посред криза да си говорим, че няма места из кръчмите е много несериозно....още по-несериозно е да си думаме, че тук се е записал един, пък в "другия" форум видите ли чука си хора

Кои са тези хора? Ами същите дето сме си били през годините тук и другаде по форумите!
Аз, ако се запиша през "фишинга" за срещата, като какъв ще присъствам, че не ми е ясно, при условие, че членувам в още четири форума???
Ай, да мине зимата, да се потвори работа на админите в "другия" форум да понакажат някой, да позатрият някои по-алкохолни постове, да се позачудят как да пресушат поредния конфликт между Приятели, пъ тогава да си говорим за разочаровани и очаровани, кой къде чете и влиза, колко посещаеми са срещите, кой гласува, кой с какво е съгласен и несъгласен и....тъ нъ....
Ай, другото ще си го говорим лично кът се видим на срещата, ама излишно се палите с Павката, а и т'ва деление ми е много смешно някак....
Бройте ме и мен, като втори записал се за срещата от Този Форум...сиреч по линия на малцинството ще присъствам.....нещо кът цигането на групата!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Малииии, баси полемиката сте заформили тука
Абе хора, става въпрос за една среща и то с №54
Въпреки че съм от Варна, си позволявам да дам мнението си, защото съм присъствал на доста софийски срещи:
1. Не обръщайте темата на кавга между форуми, Сапуна беше писал нещо, което съм запомнил - играчите са същите, само номерата на фланелните са различни /или нещо от сорта/
Толкоз
Казвал съм го и друг път - целта на форумите /които и да са те/ е да събира хора с еднакви цели и хобита /а не еднакво мислене/, в нашия случай - риболова. Подчертавам, риболова е ХОБИ, не виждам какво има да делим
2.Демократично или не, факт е, че определени хора са основните, които организират въпросните срещи и Наско и Павката са може би едни от най-дейните от тях. Също факт, че ако не са тези хора, срещите може би няма да се състоят /имам предвид организационно/. Ами най-добре срещите ги правете на ротационен принцип тогава - днес в Младост, утре в Люлин и т.н. Ама и така сигурно ще има сърдити
3. Аз лично ходя на срещи, за да се видя с хора, с които ми е приятно, а не които са ми близо до в къщи
Айде със здраве

1. Не обръщайте темата на кавга между форуми, Сапуна беше писал нещо, което съм запомнил - играчите са същите, само номерата на фланелните са различни /или нещо от сорта/

2.Демократично или не, факт е, че определени хора са основните, които организират въпросните срещи и Наско и Павката са може би едни от най-дейните от тях. Също факт, че ако не са тези хора, срещите може би няма да се състоят /имам предвид организационно/. Ами най-добре срещите ги правете на ротационен принцип тогава - днес в Младост, утре в Люлин и т.н. Ама и така сигурно ще има сърдити

3. Аз лично ходя на срещи, за да се видя с хора, с които ми е приятно, а не които са ми близо до в къщи

Айде със здраве

- ninastefanina
- сериозен играч
Без да споря за мястото- присъствам 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- barutchiata ©
- Администратор
Отново искам да кажа, че нямам за цел да се карам с някой.Исках да присъствам на срещата и ако можеше да се предлага за дата щях да помоля ако е възможно да бъде на 16. 12.. За съжаление такива като мен дето живееме по чужбината няма как да се метнеме на колите и да дойдем кога си искаме.Иначе така определена дата по телефона между няколко човека няма как да не сте най редовните.
Баруте,Жечев,сигурно аз съм последният човек,който цели разделение между форумите!
Единствената ми заключена тема в "Гоуфишинга" е "Апел за повече толерантност и дайте да не плюем по Рибата!"
С развоят на темата е запознат и Цеката и Киро...
Както и да е,съгласен съм отчасти с Вас,дайте демократични предложения и да действаме,но трябва да се вземат доста неща предвид-цени,транспорт,куверти,времето ни притиска,а и колкото да е криза постарайте се да намерите в последният момент кръчма и ще видите,че нещата не са чак толкова прости,после някой трябва да се нагърби със събирането на куверти,организация,около 50 човека ще обясняват как мястото е неподходящо...всичко това Ви е по-ясно отколкото на мен!
Това,което успяхме да направим с Наско2 е да намерим подходяща кръчма(според доста хора)на 150м. от метрото,да издействаме да няма куверти за да не се притискат излишно хората,и да запазим една цяла зала за нас,независимо колко хора ще сме,цените са абсолютно приемливи-ракия 0,50гр.-1,20,шопска салата -3,40,овчарска-4,20,храната също е на приемливи цени.Ние си определяме и музиката...
На миналата среща се събрахме над 20 човека,никой не се оплака,никой не каза,че иска да се смени кръчмата...
Хората бяха от Люлин,Красна поляна,Банишора,Младост,Кр.село...
Очаквам Вашите предложения и анкети!
Приятен ден на всички!
Единствената ми заключена тема в "Гоуфишинга" е "Апел за повече толерантност и дайте да не плюем по Рибата!"
С развоят на темата е запознат и Цеката и Киро...
Както и да е,съгласен съм отчасти с Вас,дайте демократични предложения и да действаме,но трябва да се вземат доста неща предвид-цени,транспорт,куверти,времето ни притиска,а и колкото да е криза постарайте се да намерите в последният момент кръчма и ще видите,че нещата не са чак толкова прости,после някой трябва да се нагърби със събирането на куверти,организация,около 50 човека ще обясняват как мястото е неподходящо...всичко това Ви е по-ясно отколкото на мен!
Това,което успяхме да направим с Наско2 е да намерим подходяща кръчма(според доста хора)на 150м. от метрото,да издействаме да няма куверти за да не се притискат излишно хората,и да запазим една цяла зала за нас,независимо колко хора ще сме,цените са абсолютно приемливи-ракия 0,50гр.-1,20,шопска салата -3,40,овчарска-4,20,храната също е на приемливи цени.Ние си определяме и музиката...
На миналата среща се събрахме над 20 човека,никой не се оплака,никой не каза,че иска да се смени кръчмата...
Хората бяха от Люлин,Красна поляна,Банишора,Младост,Кр.село...
Очаквам Вашите предложения и анкети!
Приятен ден на всички!
- barutchiata ©
- Администратор
От мен весело изкарване на компанията, да сте живи и здрави!
Ами кво пречи да си спретнем една мини софийскаbarutchiata © написа:Исках да присъствам на срещата и ако можеше да се предлага за дата щях да помоля ако е възможно да бъде на 16. 12..

Винаги съм готоФ!
Казвате само къде и кога и
!
Казвате само къде и кога и

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:От мен весело изкарване на компанията, да сте живи и здрави!
Мерси за пожеланията. Ако си тук на 16.12.2010г. само кажи къде и ще видиш колко хора ще те уважат.
пп Опс докато сътворя това писане колегите са ме изпреварили, но това само доказва единомислието.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мънцата написа: Ами кво пречи да си спретнем една мини софийскаИ аз на 16-ти съм в София на 99.9%
А като ги знам софиянци, за тях всеки ден е празник
Мънцони, след последното ти посещение в София, не вярвах, че ще посмееш да обявиш следващото си идване