Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Новогодишна среща София 54
Модератор: sapuna
Re: Новогодишна среща София 54
Ивак, това е адреса на предишната кръчма, която си предложил ти за среща 45 и пак без демократично гласуване е одобрена от абсолютно всички ! Значи на хората трябва само да се уточни кръчмата, за да дойдат да се видят с приятели.Ivak написа:Чукнете в БгМапс улица Братин Дол и ще се орентирате.
Пада се в карето от булевардите Вардар, Възкресение и Стамболийски.
Транспорта който знам в близост е автобуси: 60, 11, 83. Трамвай 11, Маршрутка 29 или 27, 48
Всички трамвай който вървят по Стамболийски също са удобни.
Място за паркиране на коли колкото искаш![]()
Таа Кръчма е онаа Дедисън![]()
Второ - до въпросната кръчма се е стигало с коли, автобуси , трамваи и маршрутки с номера, които дори не съм и чувала откъде минават ! А предложената кръчма от Наско е на 100 метра от метрото и е удобна на абсолютно всички - по цялата линия на най-бързия и удобен транспорт в София.
Та щом ми се позволява да се изкажа демократично, моето предложение е следното: Хайде този път да отидем в тази кръчма Златна есен, щом всичко вече е организирано - уверявам ви, много ще ви хареса! Битов стил, приятна атмосфера, вкусни манджи, а и цялата заличка за нас звучи добре

Другото, което искам да предложа е смяна на датата - що пък да не може на 16-ти? Щом и Мънцони ще дойде, пък и Барута ?

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Elfi написа: Другото, което искам да предложа е смяна на датата - що пък да не може на 16-ти? Щом и Мънцони ще дойде, пък и Барута ?
На 16-ти въпросната зала е заета, това е една от причините да се действа от рано и категорично. Но като сте рекли, давайте, гласувайте за нови дати и кръчми, да видим какво ще стане.
Е адаш ти си най големия демократ
,малко са хората като теб 

С гласуване и анкети горе-долу около Гергьовден ще се уточним!
Нека някой реши къде да сме на 16-ти,а от НАС(повечто хора знаят кои сме НИЕ) е присъствието и веселбата!

Нека някой реши къде да сме на 16-ти,а от НАС(повечто хора знаят кои сме НИЕ) е присъствието и веселбата!

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
nasco2 написа:
На 16-ти въпросната зала е заета, това е една от причините да се действа от рано и категорично. Но като сте рекли, давайте, гласувайте за нови дати и кръчми, да видим какво ще стане.
Валят предложения и анкети гледам? Ама да се усере едно логично предложение и труда които си е направил някои, няма проблем.
Хахааха, кой ми изтри аватара ? И ЗАЩО? Весело изкарване Ви пожелавам, предложението ми се отменя немедленно
Насе, анкетата продължава, не бъди песимист, моля

Насе, анкетата продължава, не бъди песимист, моля

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ели - от къде ти се зарежда аватара?
Не нападай предварително ве.....
Не нападай предварително ве.....

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- barutchiata ©
- Администратор
Ako успея благополучно да пристигна на 15.12, то още същия ден ще ви се обадя да се уточним!Pavkata 1977 написа:С гласуване и анкети горе-долу около Гергьовден ще се уточним!
Нека някой реши къде да сме на 16-ти,а от НАС(повечто хора знаят кои сме НИЕ) е присъствието и веселбата!![]()
![]()

За кръчмата нямам претенции.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
До тук има само едно конкретно предложение - това на Наско.nasco2 написа: Валят предложения и анкети гледам? Ама да се усере едно логично предложение и труда които си е направил някои, няма проблем.
Човека е вложил усилия и инициативност, след като няма нещо друго насреща, защо да е недемократично, не можах да разбера.
Самият аз много често извършвам подобна дейност/ служебно/ и знам колко сили отнема такова мероприятие.
Смятам, че Наско заслужава поздравления, а не критика.
- ninastefanina
- сериозен играч
G.Petkov написа: Смятам, че Наско заслужава поздравления, а не критика.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аз пък смятам,че трябва да се пусне тема с анкета за :"Място за срещи 2011"!
Мястото трябва така да се подбере,че да е с възможност за целогодишни посещения и да не се сменя през месец-два,да е добро откъм транспорт и с приемливи цени,защото не всеки може да си позволи да пие ракия за 3 лева и бира за 4лв.!
Също така мисля,че темата трябва да се пусне от някой от Модовете или Админите за да няма предишни недоразумения или поне човек,който се е занимавал традиционно с организацията им(Ивака).
От мен толкова,това е моето виждане по случая,сега някой да прегледа какви кръчми има,какво се предлага,да съобрази цени и транспорт,локация...
И все пак ако на никой не му се занимава кръчма "Златна есен" е винаги на наше разположение!
Глас анкетен-глас народен-глас Божий!
Приятен ден на всички
Мястото трябва така да се подбере,че да е с възможност за целогодишни посещения и да не се сменя през месец-два,да е добро откъм транспорт и с приемливи цени,защото не всеки може да си позволи да пие ракия за 3 лева и бира за 4лв.!
Също така мисля,че темата трябва да се пусне от някой от Модовете или Админите за да няма предишни недоразумения или поне човек,който се е занимавал традиционно с организацията им(Ивака).
От мен толкова,това е моето виждане по случая,сега някой да прегледа какви кръчми има,какво се предлага,да съобрази цени и транспорт,локация...
И все пак ако на никой не му се занимава кръчма "Златна есен" е винаги на наше разположение!
Глас анкетен-глас народен-глас Божий!
Приятен ден на всички
- barutchiata ©
- Администратор
Ами ако желаете да направиме една важна тема за предложение и избор на постоянно заведение.И наистина нека бъде по централно за да е удобно на всички, а и цените да са човешки.
Разбира се,че желаем Баруте,според мен ключовите думи са цени и близост до метрото(все пак минава през почти цяла София).
Второто нещо,което е важно:"моля да гласуват хора,които биха искали да присъстват на тези срещи и биха ги посещавали!"
За да не се получава като гласуването за Национални срещи-гласували 200-дошли 20!
И в един момент се получава,че хора,които не присъстват,решават къде,кога и къде!
Второто нещо,което е важно:"моля да гласуват хора,които биха искали да присъстват на тези срещи и биха ги посещавали!"
За да не се получава като гласуването за Национални срещи-гласували 200-дошли 20!
И в един момент се получава,че хора,които не присъстват,решават къде,кога и къде!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:Ами ако желаете да направиме една важна тема за предложение и избор на постоянно заведение.И наистина нека бъде по централно за да е удобно на всички, а и цените да са човешки.
Много добро решение, но даващите предложения трябва да са готови и да организират нещата, независимо дали ще присъстват или не. Поне така мисля аз.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Четох четох четох и пак не вдявам нещата.
Така 1 имам вина, че изиставих организацията на срещите. Но имам много проблеми в личен план(не другите нямат), но ходете вие да организирате срещи от болниците
Не съм оспорвал сегашното място на срещата. Не сте ме разбрали ама хич. Нито за гласуването.
Отначало на срещите се носеха такъми, сонари, списания дори и лаптопи и се говореше за риба и се научваха места, тактики, нови такъми. Постепенно започнаха и съвместните излети с хора идващи на срещите. От там се изградиха по добри отношения и приятелства. Имаше хора от всички форуми. Сега сте се емнали да делите на кой от къде е. какъв е смисъла
Сега как един нов би се запалил да дойде, колко се говори за риба на тези срещи. Колко нови хора идват. Къде останаха срещите с по 30-40 човека почти непознати, които към края на вечерта са се разместили и седят по интереси на риболов, къде плувкари, къде тролингисти. Има ли каса както преди, излизат ли сметките както преди. И най-важното какво развитие търпят тези срещи
Това продължава вече 5-та година, не се знае още колко ще продължи. Принципа от самото начало е издържал толкова време и е било угодно на всички. Първо Милчо се занимаваше с организацията, после започнах аз, след като бях възпрепятстван никой не пое инициативата по наина по който си вървеше.
Елфи, като съм предложил кръчмата съм питал хората дали искат там. Не съм казал идвайте там.
Беше неподходящ избор, за което си взех бележка и я сменихме.
С приятелите си може да се виждаме по всяко време, както си проличава от темата. Но без да се коментира мястото на срещите, без да има повечко страници изписани и безн снимки няма как да предизвикаме интерес на нови потребители да присъстват на срещите. Съответно и няма нови запознанства и приятелства.
Не се знае кой на къде ще го повее, това че сега са 20 едни и същи човека не значи, че след 20 срещи ще са същите. Какво значи ще гласуват 200 ще дойдат 20. Един нов да дойде пак е по-добре отколкото да гласуват 20 на ЛС и да не дойде никой нов. Къде е развитието в случая, нали всички сме били нови и по някакъв начин сме разбрали за тези сбирки и сме отишли,
Поставете се на мястото на нов потребител.
Нямам желание да се карам, но и няма желание да оставя традицията да бъде разрушена
Така 1 имам вина, че изиставих организацията на срещите. Но имам много проблеми в личен план(не другите нямат), но ходете вие да организирате срещи от болниците

Не съм оспорвал сегашното място на срещата. Не сте ме разбрали ама хич. Нито за гласуването.
Отначало на срещите се носеха такъми, сонари, списания дори и лаптопи и се говореше за риба и се научваха места, тактики, нови такъми. Постепенно започнаха и съвместните излети с хора идващи на срещите. От там се изградиха по добри отношения и приятелства. Имаше хора от всички форуми. Сега сте се емнали да делите на кой от къде е. какъв е смисъла
Сега как един нов би се запалил да дойде, колко се говори за риба на тези срещи. Колко нови хора идват. Къде останаха срещите с по 30-40 човека почти непознати, които към края на вечерта са се разместили и седят по интереси на риболов, къде плувкари, къде тролингисти. Има ли каса както преди, излизат ли сметките както преди. И най-важното какво развитие търпят тези срещи

Това продължава вече 5-та година, не се знае още колко ще продължи. Принципа от самото начало е издържал толкова време и е било угодно на всички. Първо Милчо се занимаваше с организацията, после започнах аз, след като бях възпрепятстван никой не пое инициативата по наина по който си вървеше.
Елфи, като съм предложил кръчмата съм питал хората дали искат там. Не съм казал идвайте там.
Беше неподходящ избор, за което си взех бележка и я сменихме.
С приятелите си може да се виждаме по всяко време, както си проличава от темата. Но без да се коментира мястото на срещите, без да има повечко страници изписани и безн снимки няма как да предизвикаме интерес на нови потребители да присъстват на срещите. Съответно и няма нови запознанства и приятелства.
Не се знае кой на къде ще го повее, това че сега са 20 едни и същи човека не значи, че след 20 срещи ще са същите. Какво значи ще гласуват 200 ще дойдат 20. Един нов да дойде пак е по-добре отколкото да гласуват 20 на ЛС и да не дойде никой нов. Къде е развитието в случая, нали всички сме били нови и по някакъв начин сме разбрали за тези сбирки и сме отишли,
Поставете се на мястото на нов потребител.
Нямам желание да се карам, но и няма желание да оставя традицията да бъде разрушена