Какво знаете за Каменец и Александрово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

коста
новобранец
новобранец

Какво знаете за Каменец и Александрово

Мнение от коста »

Здравейте колеги,
ако някой има инфо за Камемец и Александрово нека да я сподели.Платени ли са. Каква риба може да се очаква в този сезон от годината.Въобще всички впечатления за тези два язовира.
Предварително благодаря.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

за кой

Мнение от Gan4eff »

За кой става точно вапрос в кой регион са тези язовири щото по ямболско имаме села Каменец и Алекстандрово и двете села имат Язовири за тях ако става дума каменец е свободен излиза шаран и каракуда ама рано маи още преди 2 седмици ходих нищо след забраната най вероятноще има слука и там а Александрово е под аренда и не се лови .дано сам ти бил полезен
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
коста
новобранец
новобранец

Re: за кой

Мнение от коста »

Gan4eff написа:За кой става точно вапрос в кой регион са тези язовири щото по ямболско имаме села Каменец и Алекстандрово и двете села имат Язовири за тях ако става дума каменец е свободен излиза шаран и каракуда ама рано маи още преди 2 седмици ходих нищо след забраната най вероятноще има слука и там а Александрово е под аренда и не се лови .дано сам ти бил полезен

Става въпрос за Плевенския регион.Язовир Каменец се намира на около 30 км от Плевен. А язовир Александрово се намира до едноименното село на отсечката между Ловеч и Левски.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

колега на каменец в момента излизат от много дребни таранки до една педя зависи каде точно на каменец ще отидеш и как ще ги търсиш,а на александрово ловели таранки и там и то не най лоши но в малки количества.другата седмица ще ти дам имфо и за двата по подробно
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

За Александрово-Вчера бях там от към салкъма-посока дреновския ръкав и хванах около 4 кг. таранки. Най-голямата е около 0,500.Ловят се на дъно на пружинка и на куките слагаш торен,бял или стиропор.Дори правих и комбинации и всеки път различно-ту дърпа,ту не ще.На плувка на торен се ловят дребни костурчета, но не си заслужава.В момента хвърля хайвера в плитчините и мургавите ни съграждани ловят с чувалите(става въпрос за таранките).От ИАРА минаха за билетите,но тях не ги закачат, щото как да им пишат акт като те нямат автомобили или каквото и да било имущество.Та затова няма да има и за нас какво да ловим после. Иначе за сега язовира е разрешен. :roll: :roll: :roll:
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

колега благодарим за инфото а случайно да си попитал тия дето са ви искали билети през забраната може ли да се ходи там?
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Питах и те ми казаха,че няма никакъв проблем-язовира е разрешен т. е. спокойно можеш да идеш да си пробваш късмета. Аз отивам от днес следобед до неделя с преспиване да ги морим. НА СЛУКА!!!
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

колега дай ми някво инфо от излета на александрово последния имам в предвид дето си ходил че мисля да одя
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

Днес 15.04.2007г. бях на александорово в горната част кадето водата е разляла,рибата се биеше доста явно сега си хвърля хайвера.влязох с лодката и се вързах за една върба.след захранване излизаха таранки постоянно но за сметка на това само дребни тук там някоя по различна от тях.стоях до обед и си тръгнах.мога да кажа че излета като цяло бе добър с това че кълвеше рибата нищо че дребнички.
ето малко снимки от там

Изображение

Изображение

Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Ето и от мен инфо за Александрово-може да се каже ,че ги разбихме за 2 дена.На дъно и на стиропор на пружинка ги ловихме.Има и снимки в галерията ми-който иска да гледа и да се наслаждава. Бяхме от към горичката,малко над края и, по посока Дренов. :lol: :idea: :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

браво колега доста добър улов.за сметка на нас ние бяхме точно срещу вас с една лодка ама само дребни ловихме и то на плувка.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

ето една снимка аз от коя страна сам бил на вас даже сам ви снимал лагерчето

Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

То ако става на въпрос, ние бяхме с две лодки, но нямаше смисъл да виси човек за дребосъка, след ката на дъно вървят по-едрички.Нали трябва някой и да пие (ракийка) ,щото другия път жената няма да ми сложи в раницата, ако бях си я върнал :roll: :roll: :roll: !!!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

:partyman: :supz: точно така се пак да не забравяме че риболова на дъно е малко мързелив:)))))
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”