Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
гаси скапаното КАПО!!!!Todor Georgiev написа:и аз ще ходя утре !!!! затова ми трябва спешно инфо!!qkomie написа:Утре ще ходя и ще ти пиша . Миналата седмица имаше голям вятър и беше зле
И аз обиколих целия язовир ... мн зле работата .... ама имаше и хора които хванаха
..... Направи ми впечетление ,че водата е паднала поне с 10 см ... за 4 дена

Здравейте колеги, някой има ли прясно инфо за първи скендер(по-точно за чашата).Благодаря предварително!
To там ден с ден не си мяза .... Единия ден кълве много ... другия ден нищо . Един ден шарани .един ден амури . Последния път неможах да хвана нищо ... миналата сряда
но не е гаранция ,че четвъртък няма да кълве
Просто всичко е късмет там .

Привет колега , някой ще обясни ли за местоположението на 1-ви скендер , и таксата ??? Билсъм само жеднъж тази есен на моста м-ду . топлото и студеното , и наистина се влюбих във водоема и рибното му богатство !!!
Така че малко повече инфо ще ми дойде чудесно
Мерси преджарително , и наслука 
Така че малко повече инфо ще ми дойде чудесно

Ако си направиш труда на разгледаш добре темата ще разбереш почти всичко което те интересува.BatPe6 написа:Привет колега , някой ще обясни ли за местоположението на 1-ви скендер , и таксата ??? Билсъм само жеднъж тази есен на моста м-ду . топлото и студеното , и наистина се влюбих във водоема и рибното му богатство !!!
Така че малко повече инфо ще ми дойде чудесноМерси преджарително , и наслука

Незнанието не е извинение.
ЕЕЕЕеееееххххх... колега , колега , ти сам го каза " ще разбереш почти всичко което те интересува "bisqo написа:Ако си направиш труда на разгледаш добре темата ще разбереш почти всичко което те интересува.BatPe6 написа:Привет колега , някой ще обясни ли за местоположението на 1-ви скендер , и таксата ??? Билсъм само жеднъж тази есен на моста м-ду . топлото и студеното , и наистина се влюбих във водоема и рибното му богатство !!!

Въпреки всичко аз пак ще обходя темата , но ако има някои да даде конкретна , актоална и лесна за " разшифриране " информация ще му благодаря лично

А , ако се намира някой друг да пише че трябва да се чете по-усърдно , ще го помоля данего прави и да хаби калории

Мерси на всички отделили време да прочетат този мой коментар , и Господ Риба да ви дава

[quote="BatPe6"][/quote]
Колега ако си прочел добре темата щеше да разбереш, че на скендерите и малкото топло неможе всеки да ходи, трябват си връзки така да се каже. Щом питаш за 1-ви скендер къде се намира и таксата му явно нямаш тези връзки за да влезеш там. И все пак пътя за 1-ви скендер е след стената може би 2-3км(може и малко повече да са) такса последно която знам е 25лв.
Колега ако си прочел добре темата щеше да разбереш, че на скендерите и малкото топло неможе всеки да ходи, трябват си връзки така да се каже. Щом питаш за 1-ви скендер къде се намира и таксата му явно нямаш тези връзки за да влезеш там. И все пак пътя за 1-ви скендер е след стената може би 2-3км(може и малко повече да са) такса последно която знам е 25лв.

Незнанието не е извинение.
- mitiogt
- ще става разбирач
нямаш шанс , не е за нас простосмъртните !!!!BatPe6 написа:Привет колега , някой ще обясни ли за местоположението на 1-ви скендер , и таксата ??? Билсъм само жеднъж тази есен на моста м-ду . топлото и студеното , и наистина се влюбих във водоема и рибното му богатство !!!
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги,честита коледа на всички,живи и здрави и много успешни излети през новата година и само трофейни екземпляри.....Ама какво стана с темата защо всички замлъкнахте,да не би да забраниха риболова на Овчарица,какво става нима никой не е ходил толкова време..................
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
то стана нещо с този язовир и каракудата я няма вече.
На първи ще съм там някой няма ли инфо от последните дни.То че няма каракуда няма вече ама все пак....
-
- научил се да хвърля
Преди малко се прибрах от Теца - кучи студ,ледено студена вода , никакви рибари по скендерите и пълно капо.Стената прелива в студеното и в интерес на истината сутринта в 5 часа имаше рибари на нея- чакат главно за тулуп и хищник,но не знам дали са хванали нещо щото като се прибирах вече си бяха тръгнали.Който ще ходи да си помисли с какво ще се топли - сутринта беше около -10 градуса а мъглата се вдигна чак към 10-11 часа. това е засега най- точната информация ако съм бил полезен.
Преди имаше риба в садките и се вадеха хубави амури, шарани ... Сега вече не я хранят то даже незнам дали има риба изобщо ... Сега излизат амурчета по 7-8 кг и някой друго шаранче ... Но преди валат не съм си трагвал никога ... А сега има и такива дни . Понеделник или Вторник ще отида и ще видим как е хавата .... Само да няма мн хора ... забелязал съм има ли повече от 3-4 човека риба няма
Колега,като се върнеш дай инфо че и аз ще ходя на края на седмицата.Преди нова година бях на чашата,но бяха пуснали мрежите пред садките и даже каракуда нямаше.