Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Мнение от Todor Georgiev »

Todor Georgiev написа:
qkomie написа:Утре ще ходя и ще ти пиша . Миналата седмица имаше голям вятър и беше зле :)
и аз ще ходя утре !!!! затова ми трябва спешно инфо!!
гаси скапаното КАПО!!!!
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

И аз обиколих целия язовир ... мн зле работата .... ама имаше и хора които хванаха :) ..... Направи ми впечетление ,че водата е паднала поне с 10 см ... за 4 дена
niki_72
новобранец
новобранец

Мнение от niki_72 »

Здравейте колеги, някой има ли прясно инфо за първи скендер(по-точно за чашата).Благодаря предварително!
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

To там ден с ден не си мяза .... Единия ден кълве много ... другия ден нищо . Един ден шарани .един ден амури . Последния път неможах да хвана нищо ... миналата сряда :) но не е гаранция ,че четвъртък няма да кълве :) Просто всичко е късмет там .
BatPe6
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от BatPe6 »

Привет колега , някой ще обясни ли за местоположението на 1-ви скендер , и таксата ??? Билсъм само жеднъж тази есен на моста м-ду . топлото и студеното , и наистина се влюбих във водоема и рибното му богатство !!!
Така че малко повече инфо ще ми дойде чудесно :!: Мерси преджарително , и наслука :partyman:
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

BatPe6 написа:Привет колега , някой ще обясни ли за местоположението на 1-ви скендер , и таксата ??? Билсъм само жеднъж тази есен на моста м-ду . топлото и студеното , и наистина се влюбих във водоема и рибното му богатство !!!
Така че малко повече инфо ще ми дойде чудесно :!: Мерси преджарително , и наслука :partyman:
Ако си направиш труда на разгледаш добре темата ще разбереш почти всичко което те интересува.
Изображение
Незнанието не е извинение.
BatPe6
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от BatPe6 »

bisqo написа:
BatPe6 написа:Привет колега , някой ще обясни ли за местоположението на 1-ви скендер , и таксата ??? Билсъм само жеднъж тази есен на моста м-ду . топлото и студеното , и наистина се влюбих във водоема и рибното му богатство !!!
Ако си направиш труда на разгледаш добре темата ще разбереш почти всичко което те интересува.
ЕЕЕЕеееееххххх... колега , колега , ти сам го каза " ще разбереш почти всичко което те интересува " :!: и все пак имай напредвид че съм я чел , можеби това е единствената тема която съм чел , ама не всеки е надарен с дар слово и да можве да описва китните ни Български язовири "разбираемо " !!! То не всеки човек се ражда Алеко Константинов , ама все пак това е форум да обменяме информация , а не да се правим на интерестни !!!
Въпреки всичко аз пак ще обходя темата , но ако има някои да даде конкретна , актоална и лесна за " разшифриране " информация ще му благодаря лично :prayer:
А , ако се намира някой друг да пише че трябва да се чете по-усърдно , ще го помоля данего прави и да хаби калории :ANAL: , а просто ако има желание да прати един линк с местонахождението на нужната нам " непросветените " информация !!!
Мерси на всички отделили време да прочетат този мой коментар , и Господ Риба да ви дава :wink: !!!
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

[quote="BatPe6"][/quote]
Колега ако си прочел добре темата щеше да разбереш, че на скендерите и малкото топло неможе всеки да ходи, трябват си връзки така да се каже. Щом питаш за 1-ви скендер къде се намира и таксата му явно нямаш тези връзки за да влезеш там. И все пак пътя за 1-ви скендер е след стената може би 2-3км(може и малко повече да са) такса последно която знам е 25лв.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

нямаш шанс , не е за нас простосмъртните !!!!
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Колеги,честита коледа на всички,живи и здрави и много успешни излети през новата година и само трофейни екземпляри.....Ама какво стана с темата защо всички замлъкнахте,да не би да забраниха риболова на Овчарица,какво става нима никой не е ходил толкова време..................
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
niki_72
новобранец
новобранец

Мнение от niki_72 »

то стана нещо с този язовир и каракудата я няма вече.
kalio123
новобранец
новобранец

Мнение от kalio123 »

На първи ще съм там някой няма ли инфо от последните дни.То че няма каракуда няма вече ама все пак....
don4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от don4o »

Преди малко се прибрах от Теца - кучи студ,ледено студена вода , никакви рибари по скендерите и пълно капо.Стената прелива в студеното и в интерес на истината сутринта в 5 часа имаше рибари на нея- чакат главно за тулуп и хищник,но не знам дали са хванали нещо щото като се прибирах вече си бяха тръгнали.Който ще ходи да си помисли с какво ще се топли - сутринта беше около -10 градуса а мъглата се вдигна чак към 10-11 часа. това е засега най- точната информация ако съм бил полезен.
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Преди имаше риба в садките и се вадеха хубави амури, шарани ... Сега вече не я хранят то даже незнам дали има риба изобщо ... Сега излизат амурчета по 7-8 кг и някой друго шаранче ... Но преди валат не съм си трагвал никога ... А сега има и такива дни . Понеделник или Вторник ще отида и ще видим как е хавата .... Само да няма мн хора ... забелязал съм има ли повече от 3-4 човека риба няма
niki_72
новобранец
новобранец

Мнение от niki_72 »

Колега,като се върнеш дай инфо че и аз ще ходя на края на седмицата.Преди нова година бях на чашата,но бяха пуснали мрежите пред садките и даже каракуда нямаше.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”