Новогодишна среща София 54

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Мънцата

Re: Новогодишна среща София 54

Мнение от Мънцата »

Ивак, не искам повече да задълбавам в темата, но и не виждам никаква връзка между мястото на срещата и новите потребители. Който иска, ще отиде :wink: Същото е и със дискусията на тема риболов - когато аз реших да пробвам шаранджийския риболов, отидох с други хора /с които не се познавах лично, а от форума/ и видях за какво става въпрос. С тези хора сега сме много добри приятели. Не мисля, че кръчмата е най подходящото място за обсъждане на техники и тактики. Не че не говорим и за това де :wink: И още нещо - ползата от тези срещи е, най-малкото, че утре като се видим на някой водоем, да се познаем :D Затова и съм привърженик на това, всеки да си слага името или прякора за ник, ама тва е друга тема :wink:
Последно промяна от Мънцата на Съб Дек 11, 2010 4:38 pm, променено общо 1 път.
Dragana
новобранец
новобранец

Мнение от Dragana »

Колеги и колежки ,трябва ли такова заглавие :"Новогодишна среща София 54",като за начало да бъде учернено,уплзто и обругано.Всеки един очаква Дядо Коледа ,Снежанка и 7-те джуджета с подаръците ,а вие .... :rolleyes:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ivak написа:...Един нов да дойде пак е по-добре отколкото да гласуват 20 на ЛС и да не дойде никой нов.
Айде от мен да мине ... ще дойде един нов! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Dragana написа:Колеги и колежки ,трябва ли такова заглавие :"Новогодишна среща София 54",като за начало да бъде учернено,уплзто и обругано.Всеки един очаква Дядо Коледа ,Снежанка и 7-те джуджета с подаръците ,а вие .... :rolleyes:
Права си колежке :lol: :lol: :lol:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Ivak написа:Четох четох четох и пак не вдявам нещата.

но и няма желание да оставя традицията да бъде разрушена

Иво традицията не е разрушена. Просто никои не се наема с организацията, и точно заради традицията се заех аз,смятам, че не е редно да се гласува от неприсъстващите. Така мога, така го правя, ако не му харесва на някои да се заеме тои. Акъл лесно се дава, но трябва и някои да се нагърби, да свърши някаква работа, в случая под думичката АЗ не визирам лично себе си, не съм взел еднолично нито едно решение, но ако се налага и това ще направя за да спазя традицията. Ако обърнете внимание темите пуснати от мен са не повече от 3 дни преди датата с изключение на тази, преди празниците се налага по от рано да се действа, ако попиташ някой от хората с който го правим, ще видиш, че моето мнение беше пак да се изчака и ако никои не се заеме тогава да пуснем тема. Просто никои не се наемаше, е като го направих, сега си го отнасям, за което много Ви благодаря.
Ivak написа: Отначало на срещите се носеха такъми, сонари, списания дори и лаптопи и се говореше за риба и се научваха места, тактики, нови такъми
Ако ми прочетеш мнението за последната среща, ще видиш дали не се е говорело за риби и дали не са се уговаряли последващи излети.
Ivak написа:Сега сте се емнали да делите на кой от къде е. какъв е смисъла
Къде забеляза деление в постовете? Винаги съм бил против такова нещо.
Ivak написа:Елфи, като съм предложил кръчмата съм питал хората дали искат там. Не съм казал идвайте там.
Аз също.
Ivak написа:Сега как един нов би се запалил да дойде
Идват и нови хора включително и на последната и останаха очаровани.
Ivak написа:излизат ли сметките както преди
- Да дори много по точно, преди не излизаха винаги.
Ivak написа:никой не пое инициативата по наина по който си вървеше.
Ивчо, знаеш много добре колко те уважавам като човек, но аз явно за тебе съм никои, още един път благодаря.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

С риск, отново някои да ми каже, че се обаждам където не ми е работата, ама не е ли време някои да поразчисти темата и да се говори по същество?
Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от баш_майстора »

пичове
аз мое сравнително от скоро да идвам на срещите но през последната година и половина се занимавах с организацията на сбирките на "другия" форум и за тва време все нещо съм понаучил за тия неща
та в тоя ред на мисли да ви споделя това на което ме е научил скромния ми опит
1. никаква демокрация!!! ама никаква!!! и го казвам съвсем сериозно
тръгне ли се по пътя на анкетите всеки дърпа чергата към себе си и накрая доволни просто няма
2. кръчма на комуникативно място
предишната ми беше екстра така като гледам и тая става така че тука съм без забележки
3. мераклия който да се занимава с организацията всъщност това е най важното
евала на наско че му се разправя щото тва си е супер неблагодарна работа гърбиш се с кви ли не глупости и накрая пак ти си на топа на устата
както виждате след няколкодневна дискусия все още не се е появил реален алтернативен вариант и мога да ви гарантирам че няма и да се появи щото всеки вика "дайте да направим нещо" ама на никой не му се захваща да организира
а тва дали ще дойдат нови хора ако се смени дата... кръчма... оранизатор е просто несериозно
който има желание и възможност винаги ще намери начин да дойде ако не тоя месец следващия
преди половин година им казах на пичовете от манията че ми писна на... да ми мрънкят че не им харесват срещите и най демократично да си намерят друг организатор... още го чакаме :wink:

за съжаление ще пропусна новогодишната сбирка че ще пътувам но другия път живот и здраве съм на линия! :drinkers:
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Добре де, нали се разбра, че срещата ще е на мястото, което Наско е запазил, пък от догодина ще мъдруваме!
Аз лично се наемам да презентирам няколко добри ресторанта в центара, близо до всякакви локации на наземния и подземния транспорт, и да се уговоря със собствениците за нашите сбирки!
Не виждам, какво е толкова сложно като организация да се запазят 20-ина места, а пък за цените....ами 90% от заведенията в София работят на едни и същи цени, дали ще е кварталната кръчма, или някой по-приятен и уютен ресторант, прилична ракия все си е около 2-2.50лв за 50гр, бирата пак някъде там, салатите и останалите мезелъци навсякъде са на едни цени тоже, разликата е в обслужването и грамажите, това е!
В досегашните заведения, в които съм бил на срещи не съм ахвал от възторг от ценните, или големината на порциите,или от обслужването, а бих казал, че заведенията до сега бяха под средното ниво, с изключение бирарията на Тошко, което за мен си беше най приятното и като обстановка , и като обслужване място за срещи, а и беше най-удобно, като локация!
В крайна сметка важно е да се намери прилично като обстановка място за лаф, а не за надпиване....ракия по лев и в най долните дупки отдавна няма, тъ....
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Трите правила на Баш Майстора са се формирали от реалният живот. Всичко друго е само добри пожелания!
Тези които се занимават с подобни мероприятия го знаят много добре.
Съгласен съм и с тезата на Жечев - "....ми 90% от заведенията в София работят на едни и същи цени,...".
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

nasco2 написа:Дата 23.12. 2010г. Място тук часът е около 19.00. Мястото е на 150 м. от Метростанция Г. М. Димитров. Реално датата трябваше да е 30.12.2010г, но след консултация с най-редовно присъстващите решихме да я изтеглим малко. Сроковете са съкратени поради празниците и трябва да резервираме от сега места в заведението, може да се наложи и да има някакъв куверт. Така, че побързайте със записването, за да сме наясно, горе доло поне колко човека ще бъдем.

Бистро "Златна Есен"

Град: София, 1797

Последно всичко така ли остава, казвайте! :roll:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

barutchiata © написа:
nasco2 написа:Дата 23.12. 2010г. Място тук часът е около 19.00. Мястото е на 150 м. от Метростанция Г. М. Димитров. Реално датата трябваше да е 30.12.2010г, но след консултация с най-редовно присъстващите решихме да я изтеглим малко. Сроковете са съкратени поради празниците и трябва да резервираме от сега места в заведението, може да се наложи и да има някакъв куверт. Така, че побързайте със записването, за да сме наясно, горе доло поне колко човека ще бъдем.

Бистро "Златна Есен"

Град: София, 1797

Последно всичко така ли остава, казвайте! :roll:

Някой да е дал друго конкретно предложение за дата и място? Според мен така остава. Но давайте де има време. Ако се реши друго с вас съм където и да е. Ако няма предложения и най вече решения остава това. Мястото е резервирано, няма куверти, но не пречи да се отложи резервацията, освен излагацията на някои хора, но аз не съм от тях, но съм с тях.
Последно промяна от nasco2 на Нед Дек 12, 2010 12:16 am, променено общо 1 път.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Нека остане така, късно е да се организира всичко от начало, а и няма никаква причина да го правим.
Айде да се видиме, да пиеме по едно преди празниците и да си пожелаеме весело посрещане на новата година, пък като отминат празниците може да направим едно организационна среща /че пак да пием по едно/ и да обсъдиме организацията за 2011.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

Смятайте ме и мен към бройката :wink: .Нямам търпение да се запознаем и да му дарим по едно :drinkers: ,придружено с лаф за любимото хоби.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

nasco2 написа:......
Ivak написа:никой не пое инициативата по наина по който си вървеше.
Ивчо, знаеш много добре колко те уважавам като човек, но аз явно за тебе съм никои, още един път благодаря.

Наско защо реши, че съм тръгнал да те обиждам? Ни най-малко съм искал това, Извинявай ако съм те засегнал.

Иначе по срещите, не виждам смисъл да се променя мястото сега. За другата година ще му мислим :roll:
Нямам нищо против тази локация :wink:
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Макар и много късно аз ще се включа и ще изкажа моето мнение което е !

Наско не заслужава да бъде упрекван затова ,че е организирал място за среща без анкета.Срещите винаги след Кулата са били на ротационен принцип и понеже времето ни притиска не виждам нищо лошо в това , че се е наел да организира нещо хубаво за което никой не помисли на време.Цялата тема малко ми напомни за казана на българите в ада където просто никой не го пази, а сещам се и за друго че няма не наказано добро.Относно това, че не идват нови хора също не е вярно, идват но това е въпрос на желание .Другото нещо на което искам да обърна внимание е това че българина разбира погрешно демокрацията и затова съм съгласен,че местата на срещите трябва да се определят от ядрото от хора които ги посещават а не от хора които само имат намерение да го правят.Поздрави на всички и по-позитивно мислене в тези трудни времена все пак идват празници и целта на срещата е да се съберем с приятели, да се видим, да си поговорим и да се позабавляваме не зависимо къде, това се нарича ЖЕЛАНИЕ.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”