ДЖИН! - техники на употреба ;)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

ДЖИН! - техники на употреба ;)

Мнение от Михалич »

:lol: Затопли се вече и ще минаваме на Джинец - някой от нас :lol:
Та се сетих за един приятел дето почина - Дъглас Адамс - онзи с "Пътеводител на галактическия стопаджия" - помните ли я таз книга?.
Като пия джин все за него се сещам и като разбрах че го нема вече, честно казано ми се пререва. Прочетох после една книга с извадки от неговия "Mac" /макинтош/ - не побликувани до тогава, ама ощи по-кофти ми стана - хем се смях, хем знаех че вече го няма ДИВАНЕТО :cry: :lol:
:lol: Та в един от сайтовете на BBC- нещо като "Пътеводител на земния стопаджия" - някой беше казал следната хитрост: да замразяваме лимонов сок вместо вода на ледени кубчета - с цел да си не разреждаме джинеца. :lol: - и без друго слагаме лимон, че за кво и водица :lol:
Е, ако някой има какво да сподели по темата :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Нямаш друга работа... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...джинец МУ се пиело...а мислиш ли за на "простосмъртните" дето трябва да устискаме до 17.30 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: за последно "ПИХ и СЕ НАПИХ" с джин фис преди около 25 години в Лас палмас...Канарските острови...та историята е следната...

Бяхме на ремонт с Риболовния кораб...забравих му името...в Лас Палмас...та започнах с една бира...и с върнатото ресто от 25 пезети...монетка...играх на един "еднорък бандит4 то ку до бара...и като ми се падна една печалбо около 10 долара на монети...не ти е работата...веднага я превърнах в напитки ...джин по 50 грама и малка ботилчица тоник 100 грама.....десетина чашки...и се започна едно пиена ...също като във Филма "Булеварда на рома"...с Лино Вентура /ако си го гледал/...13 джин фис го бих в БАБЕШКИЯ БАР...и после не помня нищо...след 3 дена се събуждам на дивана в каютата..."гъз се вдига...глава не" изкарах един отвратителен махмурлук...и от тогава избягвам ДЖИНА
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol:
Той джина си е опасно питие. ОСОБЕННО - топъл и в топло време. И аз имам "лош опит" с различни марки и количества - някой ги помня, ама не са за разпраяне :lol:
Като се развявах по чужбината открих вариянт за по-тънко опиване с джин /или с квото дойде :lol: / - слагам го в шише 500 мл. от минерална вода и сядам във въпросната кръчма и ..... :lol: Ами ако си взема 2 - което се е случвало :lol: :lol:
А, това е и друга "техника на употреба" :lol: :lol: :lol: - препоръчвана с цел намаляване на разходите :lol:
Under Jolly Roger!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Спомени а...готино.
Джина си е опасен в някои случаи, които не се забравят -Малко градче,затънтена провинция..преди много години
За да поставим на тясно една хубава келнерка поискахме джин..знаехме за него само от пиратските романи.Тя се връцна и след малко се върна с една прашна бутилка.
Пихме си го като ракия без никакъв разредител (който ти разбира от джин..)..та яката драхме ярето после...
Сега лятно време съм само на джин с тоник..това за замразения лимонов сок ми хареса - трябва да се пробва..
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

хахаха..по ми прилича на оня виц...дето един имал "кухо краче"...тъй де кво пийнел...се у "кухото краче" отивало... :lol:

кат е тръгнало да говорим за напитки и пиене...сега ми се пие една хубава наливна бира ЗАГОРКА....може и няколко... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol:
Бат Милене, тамън чета твоя пост и се смея / бях го прочел/ - и ми звънна една "пациентка" от Бургас - твоя вилает. Че .. иска по- ниски цени и т.н. -едно друго - викам и " не ти ли се пие една хубава наливна бира ЗАГОРКА....може и няколко... ДА си починем, да обмислим нещата и след почивните дни да се чуем пак" :lol: :lol: :lol:
Хареса и идеята и се смя и тя :lol: :lol: :lol:
17:30 наближава! И ази нищо не съм къркал - почти :lol:
Pedro, пиратското питие беше май - РОМ, ама може и джинец да са вкарвали диванетата! :lol: :lol:
Under Jolly Roger!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Михалич,
Да прав си, а джина си е моряшко питие - доколкото съм чел холандските сейлъри са го измислили и като се накъркали ставали весели и игриви като горски духчета "джинове"...хахаха
Абе имам рецепти хубави ама дано да ги открия..ще ги постна тука.
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

правиш тоника на лед-така е по-добре
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Едно от любимите ми питиета , но през лятото. Най обичам като отида на вилата след като се прибера от плаж някъде към 2 часа следобяд да пийна няколко джина.Само че го пия с бяла фанта щото не обичам тоник............ех че ми се припи!!!!!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

По-интересно ще да е ...в тоника да си сложиш бучки джин :roll: :o
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

тьй,тьй...де що е за пиене е по мойта тема :lol: :lol: пробвайте зна4и следното и лятото:100гр джин,25 гр бял вермут и лед,ама от оня-лимоновия
100гр джин и 150гр-спрайт
а най готино е САМО ДЖИН с кво си искате за разредител :lol: :lol: :lol: :lol: само дето още не сьм му открил МЕЗЕТО :roll: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Михалич, пийна ли си ДЖИН? :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: :lol: :lol:
И водчица и водчица! :lol: Бира и винце - тоже :lol:
В събота надърпахме уклей с чичо Тошко - Фрица - на Тунджата. Сега виси да се суши за чируз - на джама в спалнята :lol: Забравих да снимам - щото си верваме! :lol:
Under Jolly Roger!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Айде, че попчето тръгна и в Несебър...следващата седмица що не дотърчите с Мирко и "благоверната" :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: Колко му е :lol: И ДЖИНЕЦ ще си пийниме и кой каквото иска и риба ще си хванем :lol:
То Мирко нещо напоследък все към гръцко го влече - че и мене иска да повлачи. В неделя пак ходи в Александрополис. Ама май нещо и на византийските риби им е рано още :lol:
Under Jolly Roger!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”