Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ДЖИН! - техники на употреба ;)
Модератор: dantho.mihov
- Михалич
- ще става разбирач
ДЖИН! - техники на употреба ;)

Та се сетих за един приятел дето почина - Дъглас Адамс - онзи с "Пътеводител на галактическия стопаджия" - помните ли я таз книга?.
Като пия джин все за него се сещам и като разбрах че го нема вече, честно казано ми се пререва. Прочетох после една книга с извадки от неговия "Mac" /макинтош/ - не побликувани до тогава, ама ощи по-кофти ми стана - хем се смях, хем знаех че вече го няма ДИВАНЕТО

Е, ако някой има какво да сподели по темата

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
Нямаш друга работа...
...джинец МУ се пиело...а мислиш ли за на "простосмъртните" дето трябва да устискаме до 17.30
за последно "ПИХ и СЕ НАПИХ" с джин фис преди около 25 години в Лас палмас...Канарските острови...та историята е следната...
Бяхме на ремонт с Риболовния кораб...забравих му името...в Лас Палмас...та започнах с една бира...и с върнатото ресто от 25 пезети...монетка...играх на един "еднорък бандит4 то ку до бара...и като ми се падна една печалбо около 10 долара на монети...не ти е работата...веднага я превърнах в напитки ...джин по 50 грама и малка ботилчица тоник 100 грама.....десетина чашки...и се започна едно пиена ...също като във Филма "Булеварда на рома"...с Лино Вентура /ако си го гледал/...13 джин фис го бих в БАБЕШКИЯ БАР...и после не помня нищо...след 3 дена се събуждам на дивана в каютата..."гъз се вдига...глава не" изкарах един отвратителен махмурлук...и от тогава избягвам ДЖИНА

Бяхме на ремонт с Риболовния кораб...забравих му името...в Лас Палмас...та започнах с една бира...и с върнатото ресто от 25 пезети...монетка...играх на един "еднорък бандит4 то ку до бара...и като ми се падна една печалбо около 10 долара на монети...не ти е работата...веднага я превърнах в напитки ...джин по 50 грама и малка ботилчица тоник 100 грама.....десетина чашки...и се започна едно пиена ...също като във Филма "Булеварда на рома"...с Лино Вентура /ако си го гледал/...13 джин фис го бих в БАБЕШКИЯ БАР...и после не помня нищо...след 3 дена се събуждам на дивана в каютата..."гъз се вдига...глава не" изкарах един отвратителен махмурлук...и от тогава избягвам ДЖИНА
- Михалич
- ще става разбирач

Той джина си е опасно питие. ОСОБЕННО - топъл и в топло време. И аз имам "лош опит" с различни марки и количества - някой ги помня, ама не са за разпраяне

Като се развявах по чужбината открих вариянт за по-тънко опиване с джин /или с квото дойде

А, това е и друга "техника на употреба"

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
Спомени а...готино.
Джина си е опасен в някои случаи, които не се забравят -Малко градче,затънтена провинция..преди много години
За да поставим на тясно една хубава келнерка поискахме джин..знаехме за него само от пиратските романи.Тя се връцна и след малко се върна с една прашна бутилка.
Пихме си го като ракия без никакъв разредител (който ти разбира от джин..)..та яката драхме ярето после...
Сега лятно време съм само на джин с тоник..това за замразения лимонов сок ми хареса - трябва да се пробва..
Джина си е опасен в някои случаи, които не се забравят -Малко градче,затънтена провинция..преди много години
За да поставим на тясно една хубава келнерка поискахме джин..знаехме за него само от пиратските романи.Тя се връцна и след малко се върна с една прашна бутилка.
Пихме си го като ракия без никакъв разредител (който ти разбира от джин..)..та яката драхме ярето после...
Сега лятно време съм само на джин с тоник..това за замразения лимонов сок ми хареса - трябва да се пробва..
- Михалич
- ще става разбирач

Бат Милене, тамън чета твоя пост и се смея / бях го прочел/ - и ми звънна една "пациентка" от Бургас - твоя вилает. Че .. иска по- ниски цени и т.н. -едно друго - викам и " не ти ли се пие една хубава наливна бира ЗАГОРКА....може и няколко... ДА си починем, да обмислим нещата и след почивните дни да се чуем пак"

Хареса и идеята и се смя и тя

17:30 наближава! И ази нищо не съм къркал - почти

Pedro, пиратското питие беше май - РОМ, ама може и джинец да са вкарвали диванетата!

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тьй,тьй...де що е за пиене е по мойта тема
пробвайте зна4и следното и лятото:100гр джин,25 гр бял вермут и лед,ама от оня-лимоновия
100гр джин и 150гр-спрайт
а най готино е САМО ДЖИН с кво си искате за разредител
само дето още не сьм му открил МЕЗЕТО

100гр джин и 150гр-спрайт
а най готино е САМО ДЖИН с кво си искате за разредител

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Михалич
- ще става разбирач

И водчица и водчица!

В събота надърпахме уклей с чичо Тошко - Фрица - на Тунджата. Сега виси да се суши за чируз - на джама в спалнята

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
- Михалич
- ще става разбирач

То Мирко нещо напоследък все към гръцко го влече - че и мене иска да повлачи. В неделя пак ходи в Александрополис. Ама май нещо и на византийските риби им е рано още

Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!