Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Новогодишна среща София 54
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Новогодишна среща София 54
Ivak написа:nasco2 написа:......Ивчо, знаеш много добре колко те уважавам като човек, но аз явно за тебе съм никои, още един път благодаря.Ivak написа:никой не пое инициативата по наина по който си вървеше.
Наско защо реши, че съм тръгнал да те обиждам? Ни най-малко съм искал това, Извинявай ако съм те засегнал.
Нямам нищо против тази локация
Ивчо, приятелю, засегна ме да, но извинението е постъпка на достойни хора и ще го приема, явно не разбра с какво си ме засегнал и понеже си приятелче се налага да ти обясня. Чуствам се засегнат с това, че написа," НИКОЙ не пое инициативата " еми аз и група хора я поехме и не сме НИКОЙ срещите не са спирали и традицията не е нарушена, с това ти изказване се почуствах засегнат. Извини ме и ти ако има нещо което пък аз не съм разбрал. Имали сме риболови заедно, работили сме заедно, помагали сме си взаимно и твърдя, че си в графата ПРИЯТЕЛИ.
Вече не към теб Иво, за какво беше нужна цялата патардия в темата, като чета, че никои в крайна сметка няма нищо против ??? Само Косьо изказа мнение за различна дата. На което мисля, че беше отговорено подобаващо и с уважение. Беше предложено и за коментар, но нямаше желаещи.
Жечев ама хич не си прав за цените, че са еднакви 2,50 за малка ракия, едно и също ли е с 1.20 за същото??? Салата за 3-4,00лв. еднакво ли е с тази от 10.00лв. За мен, кеф цена няма, но ако съм притиснат??? А доста колеги са така. В реда на мислите с колегите който нямат неограничени възможности, да направим една проста сметка. Транспорт от където и да е 4.00лв. (комбинация метро и градски транспорт в две посоки). Три голями ракии и една салата 10.20лв. Общо 14.20лв. Да сметнем сега равните цени по всички ресторанти, 3 голями ракии по 5.00лв са 15 лв. и една салата за 10.00лв. станаха 25лв. без транспорта. Когато нашата група организатори е вземала решение се е мислило и това. И недейте си мислете, че работата на организаторите е да идат и да кажат, запазете ми 20 места и готово, особено около празници. Ами ако не дойдат 20 човека а 5 както се е случвало, ще имаме ли очи после пак да резервираме 20 места. И кои по празниците ще намери ресторант без куверт? А това е плюс за доста хора, накой идват с колата за по бира две само и само да се видят с колеги, приятели и добри познати, аз пия само ракия и вода, не мезя, други пък са вегетарианци, но в коверта на всички стандартно е включено друго и всеки трябва да плати неща който няма да консумира???
И накрая, едно голямо благодаря на всички подкрепили ме колеги и на другите също. Никога не съм бил против спорове и разговори, реалните хора винаги там някъде намират истината.
В спора се ражда истината!
Благодаря на всички включили се колеги и Приятели и до скоро!
Благодаря на всички включили се колеги и Приятели и до скоро!
Аз са отказвам тогаваnasco2 написа:...да направим една проста сметка... Три голями ракии и една салата 10.20лв.

п.п. На 16-ти да напраим една тренировка ...?

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мънцата написа:Аз са отказвам тогаваnasco2 написа:...да направим една проста сметка... Три голями ракии и една салата 10.20лв.Наистина мноо проста сметка. Кат искам да я карам на диета, мога и в къщи
Насе, кат ги напраиш седем големи рИкии и две салати, обади се
![]()
п.п. На 16-ти да напраим една тренировка ...?

Дайте направо да направим организацията за 16.12.,защото няма време,да не се лутаме в последният момент!
Моля всички,които мислят да присъстват да пишат,ако някой има предпочитание за кръчма да казва,ако не утре ще преброя хората и ще резервирам кръчма по мое усмотрение...защото точно по това време са всички фирмени партита и да не останем неприятно изненадани!
Казвайте и се записвайте,поемам ангажимента с преброяването и ако никой не се наеме с организацията за кръчма!
На Вниманието на всички 16.12. е допълнителен купон,основният ще е на 23.12!
Просто ще имаме гости от Варна,както и от Виена(ако успее Барута),а и не пречи да се видим и да направим една генерална репетиция и приятелска раздумка!
До скоро!

Моля всички,които мислят да присъстват да пишат,ако някой има предпочитание за кръчма да казва,ако не утре ще преброя хората и ще резервирам кръчма по мое усмотрение...защото точно по това време са всички фирмени партита и да не останем неприятно изненадани!
Казвайте и се записвайте,поемам ангажимента с преброяването и ако никой не се наеме с организацията за кръчма!
На Вниманието на всички 16.12. е допълнителен купон,основният ще е на 23.12!
Просто ще имаме гости от Варна,както и от Виена(ако успее Барута),а и не пречи да се видим и да направим една генерална репетиция и приятелска раздумка!
До скоро!

Последно промяна от Pavkata 1977 на Вто Дек 14, 2010 2:34 pm, променено общо 1 път.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз мога на 16.12. На 23.12. ще дойда за малко, защото дъщеря ми си идва от чужбина и всичко ще е за нея!
Паф , що са насилваш братPavkata 1977 написа:Дайте направо да направим организацията за 16.12.,защото няма време,да не се лутаме в последният момент!

Митев,затова се понапънах и Мънцата ще е в София на 16.12!barutchiata © написа:Исках да присъствам на срещата и ако можеше да се предлага за дата щях да помоля ако е възможно да бъде на 16. 12.. За съжаление такива като мен дето живееме по чужбината няма как да се метнеме на колите и да дойдем кога си искаме.
За да не става това,в което ни обвиняват,щото ми е много по-лесно да звънна няколко телефона ...
Нека има гласност,който пожелае е Добре дошъл и на двете дати,без значение дали е нов,стар и т.н!
Pavkata 1977 написа: Нека има гласност,който пожелае е Добре дошъл и на двете дати,без значение дали е нов,стар и т.н!

- barutchiata ©
- Администратор
Мерси за извънредната среща, нямам претенции за място.След 20,00 часа съм свободен .Нямам интернет и комп в БГ, ама ще потърся някой приятел за да влезна и да видя къде сте решили да се събираме. Сега тръгвам за БГ и се надявам утре да съм там.За всеки случай си давам телефона и може да ми звъните утре след обед, или да ми пратите телефони на SMS. Косьо 0888570200Pavkata 1977 написа:Митев,затова се понапънах и Мънцата ще е в София на 16.12!barutchiata © написа:Исках да присъствам на срещата и ако можеше да се предлага за дата щях да помоля ако е възможно да бъде на 16. 12.. За съжаление такива като мен дето живееме по чужбината няма как да се метнеме на колите и да дойдем кога си искаме.
За да не става това,в което ни обвиняват,щото ми е много по-лесно да звънна няколко телефона ...
Нека има гласност,който пожелае е Добре дошъл и на двете дати,без значение дали е нов,стар и т.н!
Вътре съм
Часът и мястото са без значение 

- ninastefanina
- сериозен играч
Ще мина да ви видя за малко 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ще чакам да ви видя големите усмивки на срещата.
Иначе,нямах намерение да се обаждам,но твърдо много Наско го
нападнаха някои хора.
Този човек е невероятен за мен.
В Поморие първата вечер и аз се панирах по едно време,как ще се плати сметката.
Че това си беше вечер на свободна консумация,но всички поръчват,
а сервитьорките го драскат на една сметка.
А самата среща беше са следващата вечер - там вече беше уредено всичко във финансово отношение.
Божо ( Чапи ) набързо ме успокои,Наско само каза - да не ти пука,ей сега гледай какво става.
И верно - стана.Тогава вече се успокоих,и си дръпнах спокойно няколко питиета с кеф.
Който не организира такива мероприятия,няма право според мен да се сърди.
Сигурно поради тази причина,на много хора тогава не обърнах нужното внимание,
на официалната вечеря,но цялата тази организация ми висеше на врата като воденичен камък.
И аз съм човек,който докато не си оправи сметките - не съм спокоен ( не съм аз де ).
Много благодарности на Наско и другите,които ми помогнаха тогава.
И пак - трудно се прави една организация за среща,особенно в този момент.
Уж криза,но кръчмите в големите градове са заети.
Ухааа - пак съм се улял в писането,чакам ви репортажите авери.
Иначе,нямах намерение да се обаждам,но твърдо много Наско го
нападнаха някои хора.
Този човек е невероятен за мен.
В Поморие първата вечер и аз се панирах по едно време,как ще се плати сметката.
Че това си беше вечер на свободна консумация,но всички поръчват,
а сервитьорките го драскат на една сметка.
А самата среща беше са следващата вечер - там вече беше уредено всичко във финансово отношение.
Божо ( Чапи ) набързо ме успокои,Наско само каза - да не ти пука,ей сега гледай какво става.
И верно - стана.Тогава вече се успокоих,и си дръпнах спокойно няколко питиета с кеф.
Който не организира такива мероприятия,няма право според мен да се сърди.
Сигурно поради тази причина,на много хора тогава не обърнах нужното внимание,
на официалната вечеря,но цялата тази организация ми висеше на врата като воденичен камък.
И аз съм човек,който докато не си оправи сметките - не съм спокоен ( не съм аз де ).
Много благодарности на Наско и другите,които ми помогнаха тогава.
И пак - трудно се прави една организация за среща,особенно в този момент.
Уж криза,но кръчмите в големите градове са заети.
Ухааа - пак съм се улял в писането,чакам ви репортажите авери.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Срещата на 16.12.2010г. ще се проведе в "Кривото" :
http://www.krivoto.com/1.php?id=2
Поради ниската активност съм резервирал само 15 места!
Резервацията е на името на Павел Тороманов.
До скоро!

http://www.krivoto.com/1.php?id=2
Поради ниската активност съм резервирал само 15 места!
Резервацията е на името на Павел Тороманов.
До скоро!