Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Чат-лаф - Русе
Какво си стоиш затрупан.Я хващай лопатата.Днес на работа цял ден чистим паркинг , плац, подход към склада и тн.И какво им разглеждаш на примамките .Хващай материала и прави копиа и двойници да има да късаме

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Иво ,бат Венци с гробарски инструменти не работи!Примамки ще правя ама след празниците,че сега ангажиментите към ено буре и камара пражоли не ми позволяват тия упражнения.Страхувам се да не се контузя и после сезон2011 отива по дяволитеivo75 написа:Я хващай лопатата.

Предпочитам да остана затрупан и ..................

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- сериозен играч
Ами да дойда и аз,да гледаме заедно примамкитеВенци ® написа:Иво ,бат Венци с гробарски инструменти не работи!Примамки ще правя ама след празниците,че сега ангажиментите към ено буре и камара пражоли не ми позволяват тия упражнения.Страхувам се да не се контузя и после сезон2011 отива по дяволитеivo75 написа:Я хващай лопатата.![]()

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Мооже,и за разнообразие може да докараш от ония туби с бялото дето Ивака много го люби!За него може малко фъстъчки да набавим от нейде и ето ти веселба!nick71 написа:
Ами да дойда и аз,да гледаме заедно примамките
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Да направим една пред новогодишна среща след коледа само да не е на 28 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
nick71 написа:Ами да дойда и аз,да гледаме заедно примамкитеВенци ® написа:Иво ,бат Венци с гробарски инструменти не работи!Примамки ще правя ама след празниците,че сега ангажиментите към ено буре и камара пражоли не ми позволяват тия упражнения.Страхувам се да не се контузя и после сезон2011 отива по дяволитеivo75 написа:Я хващай лопатата.![]()
Аз предпочитам чървенуту винце .А и мога да помагам в унищожението на гадните пържоли

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
На лято ва каня сичките да копаме домати ,после ще прецена кой може да помага за винцето и пражолките
!

-
- сериозен играч
Венци,аз точно за копането съм зает,обаче мога да дойда за прасенцето ,аз от малък си обичам прасенцатаВенци ® написа:На лято ва каня сичките да копаме домати ,после ще прецена кой може да помага за винцето и пражолките!

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Ники ,като малък си бил хубавец бре.
Такива животинки обаче вече не гледам,жал ми е като дойде коледа и трудно преживявам раздялата с тях.Абе мани,мъкааа!
Писахте ли вече на белобрадия какво искате за новия сезон.Аз мисля да си поръчам един фидер,но ще изчакам и вие да кажете
!
Такива животинки обаче вече не гледам,жал ми е като дойде коледа и трудно преживявам раздялата с тях.Абе мани,мъкааа!
Писахте ли вече на белобрадия какво искате за новия сезон.Аз мисля да си поръчам един фидер,но ще изчакам и вие да кажете

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
1.Венци ® написа:.Аз мисля да си поръчам един фидер,но ще изчакам и вие да кажете!

2.

3.

За дреболиите няма да пиша

п.с . До скоро мислех да сменям фидера .Но като тръснах модела с който исках да го сменя се отказах на момента .Горещо три препоръчвам Cherrywood Feeder .Малко солен .Но и този не лъжи Prince Heavy feeder на Vidrax за дунава перфектен . Само не си взимай Fokus - При замятане с по големи кошници Издава странни звуци

Митаче,тоя кокон с какво ще го пълниш

-
- вече хвърля и на тежко
Аз му писах да ми донесе едно боло 6м, да ги трепа кефалите на Янтра.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
ribarq92 написа:Митаче,тоя кокон с какво ще го пълниш![]()
домати ,краставици , пипер , хавлия за баня , шорти : казах ,че дреболиите не ги слагам

MiTKo_Fisher написа:ribarq92 написа:Митаче,тоя кокон с какво ще го пълниш![]()
домати ,краставици , пипер , хавлия за баня , шорти : казах ,че дреболиите не ги слагам
Аз трябва един Тракер да видя,че все не ми стигат саковете

-
- вече хвърля и на тежко
Гледам днес белобрадия в детската градина и викам абе дедка имах една поръчка към тебе, да не би случайно да е в шейната и какво да видиш докарал го човечеца да е жив и здрав.
Само дето вместо 6м ми е докарал 5м боленезе с макарата абе всичко комплект, та викам че съм готов за Янтрата на 26.12.2010г, а други желаещи има ли, нещо много се замълчахте.
Ивак брой ме за 26-ти с още един колега, ако се съберем повечко ще пална и аз сценика.
Само дето вместо 6м ми е докарал 5м боленезе с макарата абе всичко комплект, та викам че съм готов за Янтрата на 26.12.2010г, а други желаещи има ли, нещо много се замълчахте.
Ивак брой ме за 26-ти с още един колега, ако се съберем повечко ще пална и аз сценика.