Щукарски риболов около гр. Казанлък

Модератори: Павел Иванов, sestrata

HristoNN
новобранец
новобранец

Щукарски риболов около гр. Казанлък

Мнение от HristoNN »

Здравейте.

До сега съм ходил за щука само на язовир Копринка и не съм запознат с местата кадето има водоеми с щука. Ако някои може да помогне с това каде има други водоеми около гр. Казанлък и ако знае някои особенности за тях.

Благодаря предварително.
nokia66
новобранец
новобранец

Re: Щукарски риболов около гр. Казанлък

Мнение от nokia66 »

Тази година има щука доволно на яз.Копринка така че пробвай,на рибка или на силикони.
HristoNN
новобранец
новобранец

Мнение от HristoNN »

nokia66 написа:Тази година има щука доволно на яз.Копринка така че пробвай,на рибка или на силикони.
Тази година се запалих по спининговия риболов след няколко излета на яз. Копринка с блесна на Mepps и няколко добри щуки. Но въдицата ми беше много зле и си прецаках и макарата, но вече се сдобих с нова въдица и макара на шимано и нямам търпение да ги изпробвам. За това искам да обиколя няколко водоема за да има разнобразие. :)
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Пробвай по пресевните около селата Ягода, Шаново, Юлиево и така на татък.... :wink:
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

аз като се замисля ...по скоро попитай къде няма щука колега. много се навъди тук. на хидравлика на микрото има много големи щуки. аз там ходих последно, за храна не ставали защото миришели на тиня,но нали това е идеята, един до нас извади една над 4-те кила и ние си събрахме багажа и се изместихме на друг микроязовир. това е недостатъка на малките че някой като хване и следва затишие поне 1-2 часа.
kirk
новобранец
новобранец

Мнение от kirk »

На язовир ''Синята река" (между селата Бузовград и Средногорово),също има доста щука и вече не е платено :)
HristoNN
новобранец
новобранец

Мнение от HristoNN »

nedevi30 написа:аз като се замисля ...по скоро попитай къде няма щука колега. много се навъди тук. на хидравлика на микрото има много големи щуки. аз там ходих последно, за храна не ставали защото миришели на тиня,но нали това е идеята, един до нас извади една над 4-те кила и ние си събрахме багажа и се изместихме на друг микроязовир. това е недостатъка на малките че някой като хване и следва затишие поне 1-2 часа.
Ще трябва да ги проверя тези над Хидравлика защото лятото беше спряла да дава и не съм ходил там. А и имаше сумати роми които само за нея бяха там и се чудих да ли е останало нещо. Но явно има и то добри щуки.
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

HristoNN написа:
nedevi30 написа:аз като се замисля ...по скоро попитай къде няма щука колега. много се навъди тук. на хидравлика на микрото има много големи щуки. аз там ходих последно, за храна не ставали защото миришели на тиня,но нали това е идеята, един до нас извади една над 4-те кила и ние си събрахме багажа и се изместихме на друг микроязовир. това е недостатъка на малките че някой като хване и следва затишие поне 1-2 часа.
Ще трябва да ги проверя тези над Хидравлика защото лятото беше спряла да дава и не съм ходил там. А и имаше сумати роми които само за нея бяха там и се чудих да ли е останало нещо. Но явно има и то добри щуки.
на малкия с многото тръстика има. големия много го шетат с мрежи
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”