Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Щукарски риболов около гр. Казанлък
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Щукарски риболов около гр. Казанлък
Здравейте.
До сега съм ходил за щука само на язовир Копринка и не съм запознат с местата кадето има водоеми с щука. Ако някои може да помогне с това каде има други водоеми около гр. Казанлък и ако знае някои особенности за тях.
Благодаря предварително.
До сега съм ходил за щука само на язовир Копринка и не съм запознат с местата кадето има водоеми с щука. Ако някои може да помогне с това каде има други водоеми около гр. Казанлък и ако знае някои особенности за тях.
Благодаря предварително.
-
- новобранец
Re: Щукарски риболов около гр. Казанлък
Тази година има щука доволно на яз.Копринка така че пробвай,на рибка или на силикони.
Тази година се запалих по спининговия риболов след няколко излета на яз. Копринка с блесна на Mepps и няколко добри щуки. Но въдицата ми беше много зле и си прецаках и макарата, но вече се сдобих с нова въдица и макара на шимано и нямам търпение да ги изпробвам. За това искам да обиколя няколко водоема за да има разнобразие.nokia66 написа:Тази година има щука доволно на яз.Копринка така че пробвай,на рибка или на силикони.

- горан
- ще става разбирач
Пробвай по пресевните около селата Ягода, Шаново, Юлиево и така на татък.... 

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
аз като се замисля ...по скоро попитай къде няма щука колега. много се навъди тук. на хидравлика на микрото има много големи щуки. аз там ходих последно, за храна не ставали защото миришели на тиня,но нали това е идеята, един до нас извади една над 4-те кила и ние си събрахме багажа и се изместихме на друг микроязовир. това е недостатъка на малките че някой като хване и следва затишие поне 1-2 часа.
На язовир ''Синята река" (между селата Бузовград и Средногорово),също има доста щука и вече не е платено 

Ще трябва да ги проверя тези над Хидравлика защото лятото беше спряла да дава и не съм ходил там. А и имаше сумати роми които само за нея бяха там и се чудих да ли е останало нещо. Но явно има и то добри щуки.nedevi30 написа:аз като се замисля ...по скоро попитай къде няма щука колега. много се навъди тук. на хидравлика на микрото има много големи щуки. аз там ходих последно, за храна не ставали защото миришели на тиня,но нали това е идеята, един до нас извади една над 4-те кила и ние си събрахме багажа и се изместихме на друг микроязовир. това е недостатъка на малките че някой като хване и следва затишие поне 1-2 часа.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
на малкия с многото тръстика има. големия много го шетат с мрежиHristoNN написа:Ще трябва да ги проверя тези над Хидравлика защото лятото беше спряла да дава и не съм ходил там. А и имаше сумати роми които само за нея бяха там и се чудих да ли е останало нещо. Но явно има и то добри щуки.nedevi30 написа:аз като се замисля ...по скоро попитай къде няма щука колега. много се навъди тук. на хидравлика на микрото има много големи щуки. аз там ходих последно, за храна не ставали защото миришели на тиня,но нали това е идеята, един до нас извади една над 4-те кила и ние си събрахме багажа и се изместихме на друг микроязовир. това е недостатъка на малките че някой като хване и следва затишие поне 1-2 часа.