Формулата на Милко или защо някои сомове все са по-големи?

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Отче, може и така да е,но нали трябва човек и сам да се убеди във всичко.Що се отнася до хапачите,много са беззъби,точно като стари баби.Имат по едно две сомчета в живота си ,но говорят като че ли са ловили сомове денонощно и нямат тайни.Стоя във форума,защото имам приятели в него и ми е приятно да помагам с информация и обяснения за всичко което ги /НИ/ вълнува относно риболова на Сом.Дреми ми на шарената тояга кой-какво мисли и бръщолеви,найстина без покритие.Като се погледна,доста съм си симпатичен за годините,още чукам малки гаджета,имам си пари,коли ,лодки,въдици,абе всичко което му е нужно на човек.Също така както доста хора знаят съм на ти със Сомския риболов и съм един от първите който тръгнаха за Сом по Марица на воблери ит.н.И още нещо,на мене ми даде интифа за този риболов един приятел /признавам/ ,до тогава ходех по Марица за шаран,алай и др.риби.Хващал съм и сомове и то доста и преди да тръгна да го гоня на воблер,и то доста успешно.Искарал съм доста безсънни нощи по реката на чакане.От хората който са тука във форума,признавам само няколко човека който като чета какво и как пишат,знам че наистина са компетентни в тази материя,но хора с по едно-две сомчета в живота да се изказват компетентно.......меко казано са просто лаладжий.Не съм знаел че ще ми се наложи да се разправям с неверници,кой колко и какви риби е хващал,иначе щях да правя снимки от който да им спре дъха.Още повече че 12 години имам язовир и то един от най-хубавите за риболов в България.Само това би трябвало да ги накара да се замислят по въпроса кой-какви възможности има за риболов и колко е рибар.Само тези доводи са достатъчни да им светне ламбичката,че съм човек с доста богат рибарски опит - 44 г от който поне 36 години с въдица в ръка.Имам още много да уча и се надявам че ще науча от компетентни хора като някой от вас.Никога несъм имал и нямам претенций да съм най,най,и нямам комплекси който да ме притесняват.Е това е,нека някой хора на който устите им говорят по-бързо отколкото мозъка им работи,нека да се замислят. :supz: :smt006 :supz: :smt006 :supz: :smt006

Така отче Нафърфорий,тези с големите усти,дето като трябва да ходят за риба си правят графици,няма да ги мислим,защото на едно тяхно ходене се падат по 5-6 риболова от наша страна и не е лошо да се спрат със това плюене,завист,неверие и да помислят малко кой може и разбира и кой говори празни прикаски.Поне от начина на изказване по дадени теми би трябвало да се разбере кой е компетентен и кой -не.За мен риболова е магия която неискам да ме напуска докато съм жив,и ще се уча на още много неща.Надявам се и със всички да е така. :smt006 :smt006 :smt006
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Добре казано....хареса ми :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
viki96
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от viki96 »

няма храна сома е слап :cry: има тои е демби :D
Troli

Мнение от Troli »

Васко Едрото-2.74см-82кг.!Краси Мастодонтът-2.54см.-112кг.!Как ли би реагирал бат Милко на това?Изглежда,че нашите язовири ни готвят все по-големи изненади!Плаша се,като си помисля,колко тежи 55 годишен сом?Теле,какво става?На къде отива този риболов? :roll: :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Формулата на Милко е плюс-минус 10%.
Щях да бъда щастлив той-да е между нас.
Сигурен съм,че щеше да се радва.
Ако искаш да знаеш точните му думи бяха:

Има и изключения-зависи от хранителната база.
В природата няма точни правила и закони.
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Въпрос от един лаик: Къде можем да я видим тази прословута формула :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”