Гуд Бай Стоичков...да му мислят испанците...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Гуд Бай Стоичков...да му мислят испанците...

Мнение от batmilen »

Гуд Бай Стоичков...да му мислят испанците... :lol:

Кой ли ще е следващият треньор... Балъков :?:, П.Марков или Херо????
ITN
новобранец
новобранец

Мнение от ITN »

Преди малко по радио Дарик казаха ,че има слухове новият селекционер да е Йешич :shock:
http://www.darik.net/view_article.php?article_id=135370
Последно промяна от ITN на Сря Апр 11, 2007 11:44 am, променено общо 1 път.
Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Гуд Бай Стоичков...да му мислят испанците...

Мнение от georgi_sarafov »

Да дойде Курникова че тия и без това само джобния тенис го могат наште футболисти.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Тогава пишете и мен в националния!
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Тогава пишете и мен в националния!
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ние българите , сме някъде около 7 , 5 млн . човека , това са все хора достойни да заемат поста на Стоичков , но все пак има една подробност , че трябва да се знае - ФУТБОЛЪТ се играе с кръгла топка , от два тима с по 11 играча , плюс 5 резервни играча , като тимовете са с различни цветове ( тъй наречените "екипи") , а тия двамата дето тичат с байряците покрай игрището и оня от вътре дето им свири със свирка са съдии на мача ( футболна среща ) , а не "хороеграфи" на два танцови състава ...
Досега всички журналисти ревяха за оставка на Стоичков , като я получиха, почнаха да реват , че пък сега е бягство от отговорност в решителният момент , подлост , страхливост и какво ли не !
Е , питам се какво трябваше да направи Стоичков , за да са доволни " пишещите братя"?
Аз си мисля , че той се маха на време ( за което трябва да му благодарят ) , за да има време , докато имаме все още шансове за класиране , да може този след него ( вече и с "божията" помощ ) да ни класира напред , а не да се обиграва отбор за следващият шампионат !
Не ни трябва човек от чужбина , ние и на него ще му "разкажем" играта .
От това , наистина златно поколение като играчи ( което единствено успя да изкара цял народ посред нощите или рано сутрин по улиците от радост , че са БЪЛГАРИ ) , може би трябва да се даде шанс на екип от Балъков , Хубчев или Златко Янков .
Но има една подробност , моето мнение е едно от тези 7 , 5 млн . треньора , които си мислят , че знаят всичко за футбола !!!
Все пак аз съм доволен че споделям всичко това с вас , и разбира се няма да се сърдя на каквито и да е отговори ... !
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Аз си мисля че отдавате прекалено голямо значение на националния трениьор.Нали все пак те са от различни клубове и там тренират и в един момент ги сабират все още не сработени и накрая виновен винаги треньора а не търсят отговорност от играчите.Вярно че доста често добрият футболист няма нищо общо с добър треньор понеже за треньор трябва и малко акъл...а то като цял живот си играл футбол няма от каде да ти дойде.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”