Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гуд Бай Стоичков...да му мислят испанците...
Модератор: dantho.mihov
Кой ли ще е следващият треньор... Балъков
, П.Марков или Херо????

Кой ли ще е следващият треньор... Балъков

Преди малко по радио Дарик казаха ,че има слухове новият селекционер да е Йешич 
http://www.darik.net/view_article.php?article_id=135370

http://www.darik.net/view_article.php?article_id=135370
Последно промяна от ITN на Сря Апр 11, 2007 11:44 am, променено общо 1 път.
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Re: Гуд Бай Стоичков...да му мислят испанците...
Да дойде Курникова че тия и без това само джобния тенис го могат наште футболисти.
- dimitar_
- сериозен играч
Ние българите , сме някъде около 7 , 5 млн . човека , това са все хора достойни да заемат поста на Стоичков , но все пак има една подробност , че трябва да се знае - ФУТБОЛЪТ се играе с кръгла топка , от два тима с по 11 играча , плюс 5 резервни играча , като тимовете са с различни цветове ( тъй наречените "екипи") , а тия двамата дето тичат с байряците покрай игрището и оня от вътре дето им свири със свирка са съдии на мача ( футболна среща ) , а не "хороеграфи" на два танцови състава ...
Досега всички журналисти ревяха за оставка на Стоичков , като я получиха, почнаха да реват , че пък сега е бягство от отговорност в решителният момент , подлост , страхливост и какво ли не !
Е , питам се какво трябваше да направи Стоичков , за да са доволни " пишещите братя"?
Аз си мисля , че той се маха на време ( за което трябва да му благодарят ) , за да има време , докато имаме все още шансове за класиране , да може този след него ( вече и с "божията" помощ ) да ни класира напред , а не да се обиграва отбор за следващият шампионат !
Не ни трябва човек от чужбина , ние и на него ще му "разкажем" играта .
От това , наистина златно поколение като играчи ( което единствено успя да изкара цял народ посред нощите или рано сутрин по улиците от радост , че са БЪЛГАРИ ) , може би трябва да се даде шанс на екип от Балъков , Хубчев или Златко Янков .
Но има една подробност , моето мнение е едно от тези 7 , 5 млн . треньора , които си мислят , че знаят всичко за футбола !!!
Все пак аз съм доволен че споделям всичко това с вас , и разбира се няма да се сърдя на каквито и да е отговори ... !
Досега всички журналисти ревяха за оставка на Стоичков , като я получиха, почнаха да реват , че пък сега е бягство от отговорност в решителният момент , подлост , страхливост и какво ли не !
Е , питам се какво трябваше да направи Стоичков , за да са доволни " пишещите братя"?
Аз си мисля , че той се маха на време ( за което трябва да му благодарят ) , за да има време , докато имаме все още шансове за класиране , да може този след него ( вече и с "божията" помощ ) да ни класира напред , а не да се обиграва отбор за следващият шампионат !
Не ни трябва човек от чужбина , ние и на него ще му "разкажем" играта .
От това , наистина златно поколение като играчи ( което единствено успя да изкара цял народ посред нощите или рано сутрин по улиците от радост , че са БЪЛГАРИ ) , може би трябва да се даде шанс на екип от Балъков , Хубчев или Златко Янков .
Но има една подробност , моето мнение е едно от тези 7 , 5 млн . треньора , които си мислят , че знаят всичко за футбола !!!
Все пак аз съм доволен че споделям всичко това с вас , и разбира се няма да се сърдя на каквито и да е отговори ... !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз си мисля че отдавате прекалено голямо значение на националния трениьор.Нали все пак те са от различни клубове и там тренират и в един момент ги сабират все още не сработени и накрая виновен винаги треньора а не търсят отговорност от играчите.Вярно че доста често добрият футболист няма нищо общо с добър треньор понеже за треньор трябва и малко акъл...а то като цял живот си играл футбол няма от каде да ти дойде.
За бракониерите само слънчаци
!