Жребчево - тролинг

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Пускам, пускам ама ти не гледаш.

Аз в общи линии риба рядко зимам.

А ИАРА дано да се активизират (макар да не вярвам) щот цели реки се изтравят в българия а властта СПИ.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Troli

Мнение от Troli »

Гледам,гледам и не вярвам на ушите си! :D И отиди поне веднъж на Жребчево,ей! :wink:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

ОК

А измий си ушите ако не виждаш.
Изображение

Troli

Мнение от Troli »

Щуката ли визираш? :shock: :?:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Незнам?

Айде приятни сънища.
Изображение

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ващо от майтап май отива на заяждане,ще вземе някой модератор да турне катинарчето на хубавата темичка. :wink:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

А съкън.

Аз нека да нося последствията, не темичката.

Пък и само си питам ама Троли не отговаря (пълно неуважение) ама ще го преглътна.
Изображение

Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

Troli написа:Поборников,знам за колега който е уловил 200бр.за 2 месеца на силиконки!Е,как да има и за нас?Представи си тези 200бр.сега да влезат в устието и ще има за всички!Ще забравя Жребеца,като бъкан с Бяла поне за две години.2006г.бях свидетел,как всички прибираха сулки,независимо дали са 15,20 или 30см.Щуките обаче ще стават все повече!Имам две на тролинг през 2006г.И 36бр.костури между 30-36см.500-1000гр.на влачене за 6 уикенда.
през кои 2 месеца ги е ловил тия 200 броя, по забраната ли ? Мен ако питаш ако има кой да упражнява поне някакъв контрол трябва да се забрани хващането на бяла риба в Жребчево поне за 2 години или да е задължително пускането обратно през тоя период, на запад така правят хората като намалее някой вид, + зарибяване. а аз утре отивам на Жребчево все пак да ги пробвам, ще видим как ще е ...
Troli

Мнение от Troli »

Наслука на Жребчево!Попълни и галерията си с хубави риби от там! :wink: Аз лично съм песимист,но дано да бъркам! :roll:
Troli

Мнение от Troli »

Афгани,не знам какво е направил,но аз да се отчета за тролинга!Във събота още с влизането удари бяла 1.2кг.,към обяд на Дарданелите втора бяла,същата и си тръгнах.Всички риби бяха активни.В неделя за цял ден,едва три сулки улових и пуснах.Беше трагично,а лодките 4-5бр.Който не е бил,нищо не е пропуснал.На Копринка са ги късали,но си траят! :roll:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Troli какво беше нивото на водата и беше ли се избистрила.
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

нивото е добро, за мрежарите, водата мътничка - за мен идеална, ама за тролинг не знам, аз шляпах с една гумена лодка един ден ама нищо не фанах от нея :lol: , вижте в подфорума за Бяла Риба написах нещо по-интересно за Жребчево, бях там 3 дена подред и после неделя и понеделник (8-9ти април) за по малко
Troli

Мнение от Troli »

Тази година нивото е много ниско и това ми обърка тактиката.След боклучарника дълбочините падат на около 1м. и това затруднява троленето.В плиткажа беше бъкано от маломерни сулки/галерията ми/,и така половината устие не ставаше за законен риболов на тролинг. :wink: :cry:
Troli

Мнение от Troli »

Тоа,фиш-фиш е ебати лицемера! :evil: На 28.03,пита:"как е колеги на...виж стр.1"!На 29.03 качва снимки с улова от 17.03 извършен на водоема за който пита!И защо го прави?Как да дам инфо на такъв хитрец?Защо да казвам биячите си или да качвам снимки?Фишчо,ще ти кажа,че уловът ти е шампионски,ако си честен!Специално за теб ще уловя след забраната трофейна бяла или сом,за да ти докажа максимата,че качеството е по-важно от количеството.По-добре да ударя и една сулка,но да имам чест,отколкото да се подигравам с хората.Остани си мишока,който си трае и подпитва ""как е мили ми колеги?". :twisted: :evil:
Troli

Мнение от Troli »

Васко,Сава,Добри,Ивайло,Пеко,Ники и МиленБГ!Е ти да не си,Тони?Па и сайт си имаш,Фиш-Фиш!Много поздрави на Батката! :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”