!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Доки то нал знаиш че глобализацията е голема работа :wink:

Весели и на теб :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
msp
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от msp »

Павел Иванов написа:Доки то нал знаиш че глобализацията е голема работа
Точно :D :D
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

Големо смешно за надценките :P
Ама ако знаете примерно един митничар какви "бонуси" опъва и как си изпросва "подаръци" LOLOLOLOLOL
Ама верно - надценката е грешна практика, требва да се работи само с плик под масата, суха пара (това поне не може да се обсъжда и сравнява), тук-таме индиректни заплахи и намеци, и яко икономическа терминология :twisted:
И по нашенски поръсваме върху цялата манджа "всички са маскари" и сме готови с боб по балкански. Оправихте цялата световна икономика и ви лъснаха задниците на всичките. Особено на най-големите хихихи

Междувременно Христос Впзкресе!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

:twisted:
Последно промяна от batmilen на Чет Апр 12, 2007 9:36 am, променено общо 1 път.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Знае ли някой каква е цената на SHIMANO EXАGE EXG10000FA

и на SHIMANO EXАGE EXG6000FA

8) до batmilen, тука ти пускам имена и телефони на вносителка на шимано в София.........Пусни и един имейл с твоявъпрос и.....може и да останеш доволен!
Ако се договорите може да ти съдействам да си купиш и да ти я пратя по някай куриер! Аз я издирих и ходих в магазина и - и се оказа че госпожата и доста по кампетентна от доста продавачи по някои магазини ( нищо лично ама за жена евала ).......Аз си поръчах Сомски въдички които не е имало внос за тях все още и като пристигнат ще ви покажа да видите за кво иди реч ( Кроки ме отваря на темата шимано и май ще съм мо благодарен дълго време ) ......ми и на мен ми писна разни продавачи да ми гарантират че всичко дето харесам е качествено и после супер разочарование :cry: и да нe ги хвърлям правя подаръци на хлапетата по гьоловете... :lol:

Камелия Велкова GSM: 0899 833 249 е-mail: kameks@abv.bg :smt039
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
viki96
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от viki96 »

:?: моливи кажете как да си кача снемките :) :oops:
Кукичка
новобранец
новобранец

Мнение от Кукичка »

Изключително ми е забавлително да се разпиша в подобно мъжко бих казала гнездо на оси, но в случая търтеи е по- подходящо :roll:
Винаги съм смятала, че няма по- опасно нещо от мъж с "дамски навици" и сега нагледно се убеждавам в това :idea:
По аватара на автора, по- късно и по неговите изказвания съдя, че е "деди пред пенсия", на който перспективата е само и единствено .......риболов, извинете, но май единственото удоволствие му се очертава да го практикува еФтино :oops: Много жалко и сантиментално :cry:
Радвам се, че в един много по- голям от този форум ще мога да ви покажа "темичката", а там сме много жени и ще развенчаем много митове :twisted:
Цялата тази разпра ми навява нюанси на приказката за лисицата и киселото грозде, за това, че и мъжете имат стремежи и блянове, пък било то и непостижими.......... Жалко е, че намирам в нет пространството подобна "драмедия", разписана от "силния пол", който видите ли , ако имал нужда, би поръчал еди какво си от еди къде си :smt050
Аман от "приказки на маса", и все пак е много забавно, повярвайте!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Кукичке а да ти е здравей ! Може ли да те помоля увпоследствие за линк към темата къмто онзи големият форум та да следиме развоя на обсъждането :roll:

апропо - от Варна ли си ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Малии малиии, е сега ще стане интересно :lol: :lol: :lol: :lol:

Горкото женско око не вижда практичноста в това да пазаруваш качествени неща, да търсиш добри цени и да се допитваш за компететнтни мнения :lol: :lol: :lol:

Общо взето размях се доста (добронамерено).

П.С. Може ли да получа описание по аватара си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Горкото женско око не вижда практичноста в това да пазаруваш качествени неща, да търсиш добри цени и да се допитваш за компететнтни мнения :lol: :lol: :lol:

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

:evil:
Последно промяна от batmilen на Чет Апр 12, 2007 9:37 am, променено общо 1 път.
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

Драги ми, Смехурко
Пиша ти, защото не обичам да те чета.
Не обичам да те чета, защото ти явно се самозадоволяваш пишейки.
Казваш, че само си задал въпрос. Не, ти и отговаряш на въпроса си ... и започваш да нареждаш някого. Виж си сам писанията и как започваш да се самонавиваш: "Бахти и кожодерите ... лумпени ... мазни магазинери ... " :oops:
Като си толкова умен и начетен магистър, защо вместо да задаваш въпроси, не вземеш да обясниш на хората, как много други неща освен Shimano са с по-висока цена в малка България в сравнение с големите бели пазари. Дълъг списък мога да ти пусна, като доста неща в него ще са стоки и услуги които ползваме всеки ден, но си плащаме безропотно. Заяждаш се, водиш целенасочени кампании, компетентстваш за надценки и ценообразуване, и съвсем съзнателно премълчаваш основни положения (например, че едровата цена на първо място зависи от закупеното количество, обемите и т.н.).

В тази връзка искам да те попитам и да ти кажа няколко неща:

1. Нямаш ли по важни занимания на работно си място в митницата, та имаш време да се заяждаш по форумите (4325 мнения и 464 снимки качени все в РАБОТНО ВРЕМЕ!). Ако със същото усърдие и компетенстност се занимаваше с професионалните си задължения бюджета на страната щеше да изглежда по-добре. Не стига, че ти плащам заплатата с данъците си, ами трябва да ти плащам и безплатен интернет на работното място. Моля те изпроси си един компютър подарък от някой вносител, прекарай интернет у дома и си го плащай честно като всички нас. Или у вас като се прибереш имаш с кого да се заяждаш?
2. Виждам, че често използваш доста силни и обидни думи и се опитвам да разбера само по този начин ли вече можеш да свършваш?
3. Плашиш ме че няма да ми стъпиш в магазина - че ти идваш само да си изпросиш някой подарък и да оплюеш някого. И аз предпочитам да живея и работя в страна с голям и развит пазар, ама на - родил съм се в бедна България, пълна с мързеливи, корумпирани и всичкоразбиращи чиновници.
4. Философстваш на тема свободно движение на хора и стоки - ами просто си придвижи тулупа до любимата Англия и си пазари там или си го поръчай по интернет! Какво занимаваш всички с
пенсионерските си размисли и страсти, че на всичкото отгоре и обиждаш? Аз пък какво съм ти направил, че да ме нареждаш така и да използваш такива квалификации?
5. Казваш, че си искал да прекратиш темата, но мен ме сърбяло? Е няма да стане така - да осереш целия пейзаж, да плюеш безпричинно и да се измъкнеш невредим.

Обещавам ти го :)

P.S. Ще обясниш ли на четящите тук защо ти е изтрит профила във форума на Фишинг Мания?
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt017 Хайде да прекратите темата, започна да става грозно........Нека кой както намери за добре да се справя с работата, хобито и живота :!: :smt009
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Разни”