Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Чат-лаф - Русе
Па ще го нагласим риболова на Янтра значи. Стига някой да каже къде има риби
Някой да знае как е пътя Бяла-Русе. Днес пътувам от София за Русе та да знам да наливам догоре нафта преди Бяла и да нося родопските одеяла
Има ли много лед минава ли се нормално?

Някой да знае как е пътя Бяла-Русе. Днес пътувам от София за Русе та да знам да наливам догоре нафта преди Бяла и да нося родопските одеяла

Има ли много лед минава ли се нормално?
Пътя е чист,даже е сух на места,което не пречи на турски и румънски джигити да правят простотии!
Като минаваш през Бяла що не метнеш едно око ?Ти поне им знаеш къщата в него район.Мое ми се обадиш като си додеш ,че май ще дойдаIvak написа:Па ще го нагласим риболова на Янтра значи. Стига някой да каже къде има риби![]()
![]()

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- вече хвърля и на тежко
Сунай вика на вира на Стърмен, било добро място за кефали, аз още кефал не съм хващал на Янтра и затова съм не само навит, а направо усукан да ги пробвам. Бил заредил и жълъдов червей каквото и да е то, но каза, че бели червеи има бол само дето не работи неделя.
-
- кандидат преподавател
Ей като се оговаряте да кажете за кога точно става въпрос та да видим някой да гледа децата 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- вече хвърля и на тежко
Днес бях на Янтрата, пълна скръб около Бяла, панаир на вира на Стърмен, нищичко на Долна студена и на връщане минахме през Ценово, където имаше също панаир на стария мост, но тоз път спряхме да ги видим какво правят и наистина си вадеха хората кефалите. Метнахме и ние, но червея не го ще, взимаше само на дребен пръскач, който си беше взел такава стръв си тръгна с доволно количество риба, а ние с пръст в устата.
Поне времето беше превъзходно и му се нарадвахме, пък и напълнихме очите с кефалите уловени от можещите. Утре съм пас, че жената ще ме изхвърли от дома :)
Поне времето беше превъзходно и му се нарадвахме, пък и напълнихме очите с кефалите уловени от можещите. Утре съм пас, че жената ще ме изхвърли от дома :)
Ники4,отказа ме!
Имам около половинка бели,но ще опитам на дунава като падне снега!
Сега поздравявам всички с рождество христово!
Имам около половинка бели,но ще опитам на дунава като падне снега!
Сега поздравявам всички с рождество христово!
Изчезвам за Балкана!
Ще се чуем,видим и пишем след Новогодишните празници.Пожелавам на всички весело посрещане на новата година и който не е бил посетен от дедо Коледа да му дойде дедо Мраз!
Ще се чуем,видим и пишем след Новогодишните празници.Пожелавам на всички весело посрещане на новата година и който не е бил посетен от дедо Коледа да му дойде дедо Мраз!
Честита Нова Година на всички!Желая ви всичко най добро в личен план и естественно на риболовния фронт.Нека този сезон бъде изпълнен с емоции и добри попадения!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Нека новата 2011 година донесе рекорди на всички ни 

-
- кандидат преподавател
Честита ви нова година.
Много здраве най вече през новата година и никакви капота.Са хубави и весели моменти покрай водоемите
Много здраве най вече през новата година и никакви капота.Са хубави и весели моменти покрай водоемите

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Започвам подготовка за мащабно посещение на някой водоем с цел да се видим и половим риба,като предимство ще има барбекюто.Иво ще бъде отговорник на купона по палене и пекане.Останалите позиции ще уточним във времето!
- Vlado_852
- разбира нещата
Колеги, да се похваля! Слушам само за зимен риболов та взех, че си купих една болонеза!
Сега остана само някой да ми покаже как се лови с това нещо, щото като го гледам ще му разкажа играта още на първата рибка...
Марката е Linea Effe...

Марката е Linea Effe...
Венци ® написа:Започвам подготовка за мащабно посещение на някой водоем с цел да се видим и половим риба,като предимство ще има барбекюто.Иво ще бъде отговорник на купона по палене и пекане.Останалите позиции ще уточним във времето!

Аз па си купих въдичка за подледен риболов