Купувам продавам и всичко свързано с алъшвериша?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Nedeltcho Delev

Купувам продавам и всичко свързано с алъшвериша?

Мнение от Nedeltcho Delev »

Въпросът ми е,възможно ли е магазина и всички негови разновидности да се премахне от форума и да се сложи в съвсем друг раздел където не е свързан с форума,нещо да стане както галерията.Идеята ми за това е,че когато влезнеш във форума и чукнеш "нови мнения"или "не прочетени мнения"да не ми излизат хиляда теми и мнения кой каво търси или предлага.
Мисля,че така разделно форума ще стане много по-сбит и прегледен!
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Купувам продавам и всичко свързано с алъшвериша?

Мнение от stich »

Nedeltcho Delev написа:...да се премахне от форума и да се сложи в съвсем друг раздел където не е свързан с форума,нещо да стане както галерията....
Или като чата.
+1
Изображение
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

Nedeltcho Delev написа:Въпросът ми е,възможно ли е магазина и всички негови разновидности да се премахне от форума и да се сложи в съвсем друг раздел където не е свързан с форума,нещо да стане както галерията.Идеята ми за това е,че когато влезнеш във форума и чукнеш "нови мнения"или "не прочетени мнения"да не ми излизат хиляда теми и мнения кой каво търси или предлага.
Мисля,че така разделно форума ще стане много по-сбит и прегледен!
И аз съм съгласен с теб колега . :drinkers:
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

аз пък не съм съгласен с теб колега, :roll:..все пак който продава със влизането ще види че неговата стока е със ново мнение и т.н.
Изображение
Най добрите са тук
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

ribolovcho написа:аз пък не съм съгласен с теб колега, :roll:..все пак който продава със влизането ще види че неговата стока е със ново мнение и т.н.
Колега така е , но виж има един колега който е пуснал 4-5 поста на едни и същи продукти. Така форумът се пълни с излишни теми според мен. Поздрави :) :drinkers:
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Nedeltcho Delev

ribolovcho написа:аз пък не съм съгласен с теб колега, :roll:..все пак който продава със влизането ще види че неговата стока е със ново мнение и т.н.
Изображение И аз не съм съгласен с теб колека,този който продава или купува нека да влиза там където уш ще е мястото на алъшвериша но аз както навярно и много други потребители когато влезнат във форума не им е приятно да видят хиляда и две мнения за пазарлък а съществената част която е интересува я някъде забита в дъното но битака.
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

Прав е Бат Неделчо :smt038 :smt038 :smt038
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от veso72 »

Хайде да не повтаряме едно и също колеги.В момента форума е направен според мене супер.Недейте се чуди какво да пишете ами вървете за риба и пишете какво сте хванали.А ако нямате тази възможност просто натиснете желаната сесия във форума и четете каквото ви е интересно.Аман господи все има някой недоволен. :supz:
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Nedeltcho Delev

veso72 написа:Недейте се чуди какво да пишете ами вървете за риба и пишете какво сте хванали.А ако нямате тази възможност просто натиснете желаната сесия във форума и четете каквото ви е интересно.Аман господи все има някой недоволен. :supz:
Ами ходим колега и хващаме ама....абе както и да е...
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от veso72 »

Абе ...както и да е ама колега форума е място за обсъждане където колегите сме толерантни и уважаваме мнението на съфорумците си.И няма да ти е готино да ме видиш лично щото не уважаваш мнения различни от твоето.Поздрави.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”