Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Купувам продавам и всичко свързано с алъшвериша?
Модератор: sapuna
Купувам продавам и всичко свързано с алъшвериша?
Въпросът ми е,възможно ли е магазина и всички негови разновидности да се премахне от форума и да се сложи в съвсем друг раздел където не е свързан с форума,нещо да стане както галерията.Идеята ми за това е,че когато влезнеш във форума и чукнеш "нови мнения"или "не прочетени мнения"да не ми излизат хиляда теми и мнения кой каво търси или предлага.
Мисля,че така разделно форума ще стане много по-сбит и прегледен!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Купувам продавам и всичко свързано с алъшвериша?
Или като чата.Nedeltcho Delev написа:...да се премахне от форума и да се сложи в съвсем друг раздел където не е свързан с форума,нещо да стане както галерията....
+1

-
- вече хвърля и на тежко
И аз съм съгласен с теб колега .Nedeltcho Delev написа:Въпросът ми е,възможно ли е магазина и всички негови разновидности да се премахне от форума и да се сложи в съвсем друг раздел където не е свързан с форума,нещо да стане както галерията.Идеята ми за това е,че когато влезнеш във форума и чукнеш "нови мнения"или "не прочетени мнения"да не ми излизат хиляда теми и мнения кой каво търси или предлага.

Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
аз пък не съм съгласен с теб колега,
..все пак който продава със влизането ще види че неговата стока е със ново мнение и т.н.

-
- вече хвърля и на тежко
Колега така е , но виж има един колега който е пуснал 4-5 поста на едни и същи продукти. Така форумът се пълни с излишни теми според мен. Поздравиribolovcho написа:аз пък не съм съгласен с теб колега,..все пак който продава със влизането ще види че неговата стока е със ново мнение и т.н.

Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
ribolovcho написа:аз пък не съм съгласен с теб колега,..все пак който продава със влизането ще види че неговата стока е със ново мнение и т.н.

- brandon76
- ще става разбирач
Прав е Бат Неделчо

Хайде да не повтаряме едно и също колеги.В момента форума е направен според мене супер.Недейте се чуди какво да пишете ами вървете за риба и пишете какво сте хванали.А ако нямате тази възможност просто натиснете желаната сесия във форума и четете каквото ви е интересно.Аман господи все има някой недоволен. 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Ами ходим колега и хващаме ама....абе както и да е...veso72 написа:Недейте се чуди какво да пишете ами вървете за риба и пишете какво сте хванали.А ако нямате тази възможност просто натиснете желаната сесия във форума и четете каквото ви е интересно.Аман господи все има някой недоволен.
Абе ...както и да е ама колега форума е място за обсъждане където колегите сме толерантни и уважаваме мнението на съфорумците си.И няма да ти е готино да ме видиш лично щото не уважаваш мнения различни от твоето.Поздрави.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.