Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Търся модератори!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Търся модератори!
Аз имам нужното време и отговорност да стана модератор, но ако е в под-форумите "на леко" и "фийдер".От морски риболов нищо не разбирам въпреки, че живея до вълнолома в Айтос. 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Колеги,концентрирайте се върху този пост.barutchiata © написа:В момента работиме върху голяма промяна на морския и от части сладководния.Основно набирането на модове е за морския.
Иначе в този форум има мнооого добри хора които отговарят на критериите за модератор.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- vonam
- научил се да хвърля
Здравейте!
Без да познавам лично venci72 мисля ,че ще бъде мн. полезен за форума( сладководния риболов)
Без да познавам лично venci72 мисля ,че ще бъде мн. полезен за форума( сладководния риболов)
Колега,не искам да се бъркам,но това не е лотария,все пак този Форум се състои от 50 000 човека,повечето дори нямат поглед върху нещата,една анкета ще е вид тото,моето мнение е,че решенията трябва да се взимат от Шефовете(Админи и Модове),все пак те ще носят определена отговорност за своят избор,а хилядите потребители ще са или потърпевши или облагодетелствани!mitiogt написа:Изборът ще е много затруднен от факта , че повечето кандидати са перфектни ! Какво ще кажете за ИЗБОРИ , една анкета с избрани кандидати ?
Вотът трябва да е практичен и обмислен,а не емоционален(на приятелски принцип).
Никого не ангажирам с мнението си,но затова сме зрели хора за да казваме какво мислим-точно и коректно!
-
Аз и затова не се обаждам, защото сте ми приятелиPavkata 1977 написа:Колега,не искам да се бъркам,но това не е лотария,все пак този Форум се състои от 50 000 човека,повечето дори нямат поглед върху нещата,една анкета ще е вид тото,моето мнение е,че решенията трябва да се взимат от Шефовете(Админи и Модове),все пак те ще носят определена отговорност за своят избор,а хилядите потребители ще са или потърпевши или облагодетелствани!mitiogt написа:Изборът ще е много затруднен от факта , че повечето кандидати са перфектни ! Какво ще кажете за ИЗБОРИ , една анкета с избрани кандидати ?
Вотът трябва да е практичен и обмислен,а не емоционален(на приятелски принцип).
Никого не ангажирам с мнението си,но затова сме зрели хора за да казваме какво мислим-точно и коректно!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
+1КИРО написа:Търси се за Морския риболов - ще има промени там.
Мои предложения:
1 - Шморхи
2 - Mi7chell
3 - dobria1
4 - roko-koko
Единственно Добрия го познавам лично,

1. Най-важното за един модератор е, да бъде безпристрастен и коректен

2. Няма значение дали познаваш човека лично Кире, важно е какъв заряд носят постовете му! Тодор /Шморхи/ не го познавам лично, но гласувам с две ръце за него! Митака /Добрия/ - каквото и да кажа за него, ще е малко - и като човек и като риболовец е голям! Да не говорим колко е допринесъл за развитието на форума! Илиян /Мичела/ - виждали сме се веднъж, но имам чудесни впечатления от него. Роко Коко не го познавам лично, но съм си съставил достатъчно добро мнение за него, за да гласувам също с две ръце за него.
3. Не на последно място - човека трябва да има време, а и желание за това

4. Никакви анкети !!!! Или ако има такива - в мод. панела. Все пак човека ще Ви става "колега" и е добре да има разбирателство

5. Не знам от какво е продиктувано желанието на някои колеги да стават модератори, но размисли от рода на "Аз ще коля, аз ще беся" са смехотворни /или поне би трябвало да са/. Колеги, модератора е един вид коректив в това виртуално общество. Много се разписах май

Ако Павката е номиниран, гласувам с 2 ръце и 2 крака

- КИРО
- Обратна връзка:
Много са ми приятелите и на мен Илийка.snegk написа:Аз и затова не се обаждам, защото сте ми приятели![]()
Затова исках и другите по черноморието да си дадат отговорите.
А така сега се получи - все едно че само моето мнение е валидно.
Има още много достойни хора,но ако изредя всички,затруднявам администраторите.
А и щом сме приятели,вярвам че никой няма да ни се разсърди.
Все пак трябва да се вземе едно добро решение,а само да се гледа отстрани - не виждам как ще стане.
Барута и Фиксера надали могат да имат поглед върху всички потребители,
но ние си гледаме подфорумите и имаме поглед поне върху по-голямата част от потребителите.
Моето мнение е - изказвайте се.
Крайното решение е на администраторите.
Тая работа дет си я замислил баруте нема да стане
Кво е тва да се САМОНОМИНИРАШ?Модовете най-добре знаят кой става и кой за никакъв нестава
Питай ги тях и избери....тука в тая тема накрая ще стане цигания и сръдня 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
петко стоянов написа:Тая работа дет си я замислил баруте нема да станеКво е тва да се САМОНОМИНИРАШ?Модовете най-добре знаят кой става и кой за никакъв нестава
Питай ги тях и избери....тука в тая тема накрая ще стане цигания и сръдня
защо ли пак замириса на приятелска предизборна кампания,които и да бъде избран мисля че трябва барута да го избере а не приятелите на този или приятелите на онзи -т.е. пак да се свормират приятелски групички и тем подобни,достатъчно се нагледахме на подобни шуробджанашки кръгове,мойто лично мнение е че- модовете трябва да са със по малко приятели във форума,защото точно това ще се получи-поредния приятелски кръг,така че барутчията трябва да направи избора а не предизборната къмпания

квото мислех го казах.

Много точно го каза!ribolovcho написа:![]()
квото мислех го казах.
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами нали точно това е целта на форумите ?ribolovcho написа: защо ли пак замириса на приятелска предизборна кампания,които и да бъде избран мисля че трябва барута да го избере а не приятелите на този или приятелите на онзи -т.е. пак да се свормират приятелски групички и тем подобни,достатъчно се нагледахме на подобни шуробджанашки кръгове,мойто лично мнение е че- модовете трябва да са със по малко приятели във форума,защото точно това ще се получи-поредния приятелски кръг,така че барутчията трябва да направи избора а не предизборната къмпания![]()
квото мислех го казах.
Да се създават приятелства,заедно да ходим за риба,заедно да почистваме.
Какви идеи даваш - луда работа.
Предизборна казваш - ами ти си модератор вече (гледам ти аватара де ),а казвай тогава
кои да се приемат ?
Последно промяна от КИРО на Пон Яну 10, 2011 9:54 pm, променено общо 1 път.
Не съм много съгласен. Аргументите:петко стоянов написа:Много точно го каза!ribolovcho написа:![]()
квото мислех го казах.
1. Няма лошо в това, хората да предлагат приятели, все пак те познават качествата на човека, когото предлагат. Това не е шуробаджанащина!
2. Осъзнаваш ли колко нелепо звучи това - "Модовете трябва да са със по малко приятели във форума, защото точно това ще се получи-поредния приятелски кръг..."
3. Естествено, че Админите ще направят крайния избор, това е ясно

Между другото ми хрумна една идея - защо не направите една "Кутия за оплаквания". Така всеки, който се почувства наранен от нечия модераторска постъпка, да пише там за конкретния проблем. И вълка сит и агнето цяло

- tiktak
- ще става разбирач
КИРО написа:Търси се за Морския риболов - ще има промени там.
Мои предложения:
1 - Шморхи
2 - Mi7chell
3 - dobria1
4 - roko-koko
Абсолютно съм ЗА кое да е от твоите предложения, ако точка 3 от предпоследният пост на Мънцата не е пречка. Не познавам никой от форума, но и четиримата изглеждат много свестни пичове.КИРО написа: Моето мнение е - изказвайте се.
Крайното решение е на администраторите.
-
- кандидат преподавател
Не мисля ,че ако модератора си върши работата правилно би пропуснал да истрие мнение дори на приятел.След като е решил и го е коригирал по правилата какво вече не ти е приятел ли .Това е смешно.
Мен пък приятел ми е трил мнения и даже ще го черпя където го видя
Мен пък приятел ми е трил мнения и даже ще го черпя където го видя
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ето за това говоря,казах ви какво мисля и вие веднага ще ме изядете-защото ви боли за вашите хора,много пъти получавах заплахи от ваши колеги когато настъпя някои техен човек,затова имах пред вид че колкото е по неизвестен мода толкова по добре,по малко сърдити ще има,естествено това си е мое мнение,на мода работата е да модерира темите,да въвежда ред във форума и така нататък,а не да се прави на всезнающ и компетентен по всички въпроси,визирам моментите когато някой млад риболовец,нов и във форума зададе някой по елементарен въпрос ,почват подигравки наи вече от модератори,но това е друга тема .
надявам се избора на барута/много ще е труден/да бъде във полза на потребителите --поздрави и наслука
п.п. защо всички модове са от софия на юг,се питам аз
надявам се избора на барута/много ще е труден/да бъде във полза на потребителите --поздрави и наслука

п.п. защо всички модове са от софия на юг,се питам аз