Търся модератори!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Търся модератори!

Мнение от Георги Кръстев »

Аз имам нужното време и отговорност да стана модератор, но ако е в под-форумите "на леко" и "фийдер".От морски риболов нищо не разбирам въпреки, че живея до вълнолома в Айтос. :lol:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

barutchiata © написа:В момента работиме върху голяма промяна на морския и от части сладководния.Основно набирането на модове е за морския.
Колеги,концентрирайте се върху този пост.
Иначе в този форум има мнооого добри хора които отговарят на критериите за модератор.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
vonam
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vonam »

Здравейте!
Без да познавам лично venci72 мисля ,че ще бъде мн. полезен за форума( сладководния риболов)
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

mitiogt написа:Изборът ще е много затруднен от факта , че повечето кандидати са перфектни ! Какво ще кажете за ИЗБОРИ , една анкета с избрани кандидати ?
Колега,не искам да се бъркам,но това не е лотария,все пак този Форум се състои от 50 000 човека,повечето дори нямат поглед върху нещата,една анкета ще е вид тото,моето мнение е,че решенията трябва да се взимат от Шефовете(Админи и Модове),все пак те ще носят определена отговорност за своят избор,а хилядите потребители ще са или потърпевши или облагодетелствани!
Вотът трябва да е практичен и обмислен,а не емоционален(на приятелски принцип).
Никого не ангажирам с мнението си,но затова сме зрели хора за да казваме какво мислим-точно и коректно!
snegk

Мнение от snegk »

Pavkata 1977 написа:
mitiogt написа:Изборът ще е много затруднен от факта , че повечето кандидати са перфектни ! Какво ще кажете за ИЗБОРИ , една анкета с избрани кандидати ?
Колега,не искам да се бъркам,но това не е лотария,все пак този Форум се състои от 50 000 човека,повечето дори нямат поглед върху нещата,една анкета ще е вид тото,моето мнение е,че решенията трябва да се взимат от Шефовете(Админи и Модове),все пак те ще носят определена отговорност за своят избор,а хилядите потребители ще са или потърпевши или облагодетелствани!
Вотът трябва да е практичен и обмислен,а не емоционален(на приятелски принцип).
Никого не ангажирам с мнението си,но затова сме зрели хора за да казваме какво мислим-точно и коректно!
Аз и затова не се обаждам, защото сте ми приятели :wink: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

КИРО написа:Търси се за Морския риболов - ще има промени там.
Мои предложения:
1 - Шморхи
2 - Mi7chell
3 - dobria1
4 - roko-koko
Единственно Добрия го познавам лично,
+1 :smt023 И аз да кажа нещо:

1. Най-важното за един модератор е, да бъде безпристрастен и коректен :!:
2. Няма значение дали познаваш човека лично Кире, важно е какъв заряд носят постовете му! Тодор /Шморхи/ не го познавам лично, но гласувам с две ръце за него! Митака /Добрия/ - каквото и да кажа за него, ще е малко - и като човек и като риболовец е голям! Да не говорим колко е допринесъл за развитието на форума! Илиян /Мичела/ - виждали сме се веднъж, но имам чудесни впечатления от него. Роко Коко не го познавам лично, но съм си съставил достатъчно добро мнение за него, за да гласувам също с две ръце за него.
3. Не на последно място - човека трябва да има време, а и желание за това :wink:
4. Никакви анкети !!!! Или ако има такива - в мод. панела. Все пак човека ще Ви става "колега" и е добре да има разбирателство :D
5. Не знам от какво е продиктувано желанието на някои колеги да стават модератори, но размисли от рода на "Аз ще коля, аз ще беся" са смехотворни /или поне би трябвало да са/. Колеги, модератора е един вид коректив в това виртуално общество. Много се разписах май :D

Ако Павката е номиниран, гласувам с 2 ръце и 2 крака :wink: И това няма нищо общо с неговата номинация за мен - просто отговаря на горепосочените условия /за т.3 той да си каже/ :!:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

snegk написа:Аз и затова не се обаждам, защото сте ми приятели :wink: :drinkers:
Много са ми приятелите и на мен Илийка.
Затова исках и другите по черноморието да си дадат отговорите.
А така сега се получи - все едно че само моето мнение е валидно.
Има още много достойни хора,но ако изредя всички,затруднявам администраторите.
А и щом сме приятели,вярвам че никой няма да ни се разсърди.
Все пак трябва да се вземе едно добро решение,а само да се гледа отстрани - не виждам как ще стане.
Барута и Фиксера надали могат да имат поглед върху всички потребители,
но ние си гледаме подфорумите и имаме поглед поне върху по-голямата част от потребителите.
Моето мнение е - изказвайте се.
Крайното решение е на администраторите.
Изображение

петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Тая работа дет си я замислил баруте нема да стане :wink: Кво е тва да се САМОНОМИНИРАШ?Модовете най-добре знаят кой става и кой за никакъв нестава :idea: Питай ги тях и избери....тука в тая тема накрая ще стане цигания и сръдня :idea:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

петко стоянов написа:Тая работа дет си я замислил баруте нема да стане :wink: Кво е тва да се САМОНОМИНИРАШ?Модовете най-добре знаят кой става и кой за никакъв нестава :idea: Питай ги тях и избери....тука в тая тема накрая ще стане цигания и сръдня :idea:

защо ли пак замириса на приятелска предизборна кампания,които и да бъде избран мисля че трябва барута да го избере а не приятелите на този или приятелите на онзи -т.е. пак да се свормират приятелски групички и тем подобни,достатъчно се нагледахме на подобни шуробджанашки кръгове,мойто лично мнение е че- модовете трябва да са със по малко приятели във форума,защото точно това ще се получи-поредния приятелски кръг,така че барутчията трябва да направи избора а не предизборната къмпания :x

квото мислех го казах. :rolleyes:
Изображение
Най добрите са тук
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

ribolovcho написа: :x

Много точно го каза!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ribolovcho написа: защо ли пак замириса на приятелска предизборна кампания,които и да бъде избран мисля че трябва барута да го избере а не приятелите на този или приятелите на онзи -т.е. пак да се свормират приятелски групички и тем подобни,достатъчно се нагледахме на подобни шуробджанашки кръгове,мойто лично мнение е че- модовете трябва да са със по малко приятели във форума,защото точно това ще се получи-поредния приятелски кръг,така че барутчията трябва да направи избора а не предизборната къмпания :x

Ами нали точно това е целта на форумите ?
Да се създават приятелства,заедно да ходим за риба,заедно да почистваме.
Какви идеи даваш - луда работа.
Предизборна казваш - ами ти си модератор вече (гледам ти аватара де ),а казвай тогава
кои да се приемат ?
Последно промяна от КИРО на Пон Яну 10, 2011 9:54 pm, променено общо 1 път.
Изображение

Мънцата

Мнение от Мънцата »

петко стоянов написа:
ribolovcho написа: :x

Много точно го каза!
Не съм много съгласен. Аргументите:

1. Няма лошо в това, хората да предлагат приятели, все пак те познават качествата на човека, когото предлагат. Това не е шуробаджанащина!
2. Осъзнаваш ли колко нелепо звучи това - "Модовете трябва да са със по малко приятели във форума, защото точно това ще се получи-поредния приятелски кръг..."
3. Естествено, че Админите ще направят крайния избор, това е ясно :wink:

Между другото ми хрумна една идея - защо не направите една "Кутия за оплаквания". Така всеки, който се почувства наранен от нечия модераторска постъпка, да пише там за конкретния проблем. И вълка сит и агнето цяло :D
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

КИРО написа:Търси се за Морския риболов - ще има промени там.
Мои предложения:
1 - Шморхи
2 - Mi7chell
3 - dobria1
4 - roko-koko
КИРО написа: Моето мнение е - изказвайте се.
Крайното решение е на администраторите.
Абсолютно съм ЗА кое да е от твоите предложения, ако точка 3 от предпоследният пост на Мънцата не е пречка. Не познавам никой от форума, но и четиримата изглеждат много свестни пичове.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Не мисля ,че ако модератора си върши работата правилно би пропуснал да истрие мнение дори на приятел.След като е решил и го е коригирал по правилата какво вече не ти е приятел ли .Това е смешно.
Мен пък приятел ми е трил мнения и даже ще го черпя където го видя
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

ето за това говоря,казах ви какво мисля и вие веднага ще ме изядете-защото ви боли за вашите хора,много пъти получавах заплахи от ваши колеги когато настъпя някои техен човек,затова имах пред вид че колкото е по неизвестен мода толкова по добре,по малко сърдити ще има,естествено това си е мое мнение,на мода работата е да модерира темите,да въвежда ред във форума и така нататък,а не да се прави на всезнающ и компетентен по всички въпроси,визирам моментите когато някой млад риболовец,нов и във форума зададе някой по елементарен въпрос ,почват подигравки наи вече от модератори,но това е друга тема .

надявам се избора на барута/много ще е труден/да бъде във полза на потребителите --поздрави и наслука :o

п.п. защо всички модове са от софия на юг,се питам аз
Изображение
Най добрите са тук
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”