Язовирът в село Скомля !!!!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

PIKEKilleR
новобранец
новобранец

Язовирът в село Скомля !!!!

Мнение от PIKEKilleR »

Колеги някой ходил ли е на яз. Скомля скоро???
Чух,че са го направили яко както и че има яко щука към която имам голям интерес .
Язовира го помня от малък и знам, че тогава
имаше яко щука в него но в последстви беше занемарен.
Ако някои е ходил лято 2010 нека ми каже как стоят нещата.
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЯЗОВИРЪТ В СЕЛО СКОМЛЯ !!!!

Мнение от StoychevV »

Не мислиш ли че прекаляваш малко :?:
Аватар
cvetan_zashev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от cvetan_zashev »

Колега здравей,

:wink: Смяташ ли че инифо от лятото би ти свършило работа януари месец :shock: :lol: :lol: :lol:
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
PIKEKilleR
новобранец
новобранец

Мнение от PIKEKilleR »

Въпроса го повдигнах защото искам да разбера какъв е резултатът толкова реме не сам ходил
и искам място кадето да не мога да стъпя във водата от хищници като костур щука бяла риба сом
Аватар
cvetan_zashev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

:shock: Такова място в България няма,или аз поне не съм чувал :?: :?: :?:
toni_ti
новобранец
новобранец

Мнение от toni_ti »

От 30 до 50 лв. на човек е таксата за ловене, като сумата варира в зависимост от мястото което заемеш. Разрешава се на човек - една пръчка, на плувка и стръв бял червей. Никакви други прътове или начини на риболов, нема на дъно нема на фидер, нема нищо. За риболов на хищник може да забравиш тотално. В язовира има шаран, амур, сом, щука, костур, каракуда, бабушка, платика, толстолоб. Като язовира е частен, преди няколко години собственика го спадна до дупка и го изчисти, след това го завириха пак и е пускана риба от Дунав и околните язовири като са отбирани все елитни екземпляри. Забравих да спомена, че се разрешава да се взема само каракуда и бабушка, нищо друго. Всяка уловена риба от друг вид се пуска моментално, без да се държи в живарници и др. Язовира е малък и се наблюдава от охраната с бинокли. Аз се опитах да ловя на царевица и след 20 мин. ми цъфна един от охраната и ме предупреди, че ще ме изгонят. Чисто е и е направено грамотно. Охраната е въоръжена и са няколко човека. Инфото което ви давам е от края на октомври миналата година.
PIKEKilleR
новобранец
новобранец

Мнение от PIKEKilleR »

абе разбрах за еднин много красив остров в Дунав мисля че там ще е супер за спининг на мен лайняни рибки не ме греят да си ги ловят те.Аз в тоя язовир одраснах и помня хубавото време когато с баща ми вадихме добра щука от там.
Аватар
cvetan_zashev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

мен лайняни рибки не ме греят да си ги ловят те.Аз в тоя язовир одраснах и помня хубавото време когато с баща ми вадихме добра щука от там.[/quote]

:smt017 Първо ти нямаш уважение към рибата и спорта,
Второ от такива като теб сега само се сещаме за хубавото време :oops: :oops: :oops:
Ти и на остров в тихия океан да отидеш все тая :lol: :lol: :lol:
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

toni_ti написа:От 30 до 50 лв. на човек е таксата за ловене, като сумата варира в зависимост от мястото което заемеш. Разрешава се на човек - една пръчка, на плувка и стръв бял червей. Никакви други прътове или начини на риболов, нема на дъно нема на фидер, нема нищо. За риболов на хищник може да забравиш тотално. В язовира има шаран, амур, сом, щука, костур, каракуда, бабушка, платика, толстолоб. Като язовира е частен, преди няколко години собственика го спадна до дупка и го изчисти, след това го завириха пак и е пускана риба от Дунав и околните язовири като са отбирани все елитни екземпляри. Забравих да спомена, че се разрешава да се взема само каракуда и бабушка, нищо друго. Всяка уловена риба от друг вид се пуска моментално, без да се държи в живарници и др. Язовира е малък и се наблюдава от охраната с бинокли. Аз се опитах да ловя на царевица и след 20 мин. ми цъфна един от охраната и ме предупреди, че ще ме изгонят. Чисто е и е направено грамотно. Охраната е въоръжена и са няколко човека. Инфото което ви давам е от края на октомври миналата година.
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
уникат-без дубликат!!!
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

toni_ti написа:От 30 до 50 лв. на човек е таксата за ловене, като сумата варира в зависимост от мястото което заемеш. Разрешава се на човек - една пръчка, на плувка и стръв бял червей. Никакви други прътове или начини на риболов, нема на дъно нема на фидер, нема нищо. За риболов на хищник може да забравиш тотално. В язовира има шаран, амур, сом, щука, костур, каракуда, бабушка, платика, толстолоб. Като язовира е частен, преди няколко години собственика го спадна до дупка и го изчисти, след това го завириха пак и е пускана риба от Дунав и околните язовири като са отбирани все елитни екземпляри. Забравих да спомена, че се разрешава да се взема само каракуда и бабушка, нищо друго. Всяка уловена риба от друг вид се пуска моментално, без да се държи в живарници и др. Язовира е малък и се наблюдава от охраната с бинокли. Аз се опитах да ловя на царевица и след 20 мин. ми цъфна един от охраната и ме предупреди, че ще ме изгонят. Чисто е и е направено грамотно. Охраната е въоръжена и са няколко човека. Инфото което ви давам е от края на октомври миналата година.
Че то в казармата май ще е по добре,а? :lol:
...там поне не се плаща :lol: :lol: :lol:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

PIKEKilleR написа:Въпроса го повдигнах защото искам да разбера какъв е резултатът толкова реме не сам ходил
и искам място кадето да не мога да стъпя във водата от хищници като костур щука бяла риба сом
Скомля е това място......държах воблера една педя над водата и костурите сами скачаха нагоре, за да го налапат.
На пружина вадех шарани един след друг, ама си прибрах въдицата, понеже ми писна и не е спортсменско.
Ето ти ---> репортаж.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

toni_ti написа: Разрешава се на човек - една пръчка, на плувка и стръв бял червей. Никакви други прътове или начини на риболов, нема на дъно нема на фидер, нема нищо..
По-дебилски условия не съм срещал никъде :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Язовирът в село Скомля !!!!

Мнение от mita4eto »

Само не ми стана ясно това с условията някакъв майтап ли беше?
При такива условия, моментално се изсмивам мераклийски пред охраната и кръгом! Верно, не мога да повярвам, че може да има подобни условия ... ако не е майтап де :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
toni_ti
новобранец
новобранец

Мнение от toni_ti »

Не, никакъв майтап не е! А ти си се смей на който искаш. Казвам ви го от опит, а не от слухове дето съм чул. И на мен ми изглежда много смешно, ама е така. Аз лично не съм плащал защото собственика ми е познат и ме пуска. Условията наистина са неуместни,......но кой както си реши.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

toni_ti написа:...защото собственика ми е познат и ме пуска. ...
Кой т'ва? :roll:

Аз пък доколкото знам, няма ник'ви такси-макси....просто не всеки може да лови там.
А тия такси може да са заигравки на охраната. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”