Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовирът в село Скомля !!!!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Язовирът в село Скомля !!!!
Колеги някой ходил ли е на яз. Скомля скоро???
Чух,че са го направили яко както и че има яко щука към която имам голям интерес .
Язовира го помня от малък и знам, че тогава
имаше яко щука в него но в последстви беше занемарен.
Ако някои е ходил лято 2010 нека ми каже как стоят нещата.
Чух,че са го направили яко както и че има яко щука към която имам голям интерес .
Язовира го помня от малък и знам, че тогава
имаше яко щука в него но в последстви беше занемарен.
Ако някои е ходил лято 2010 нека ми каже как стоят нещата.
- StoychevV
- разбира нещата
Re: ЯЗОВИРЪТ В СЕЛО СКОМЛЯ !!!!
Не мислиш ли че прекаляваш малко 

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега здравей,
Смяташ ли че инифо от лятото би ти свършило работа януари месец

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- новобранец
Въпроса го повдигнах защото искам да разбера какъв е резултатът толкова реме не сам ходил
и искам място кадето да не мога да стъпя във водата от хищници като костур щука бяла риба сом
и искам място кадето да не мога да стъпя във водата от хищници като костур щука бяла риба сом
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

От 30 до 50 лв. на човек е таксата за ловене, като сумата варира в зависимост от мястото което заемеш. Разрешава се на човек - една пръчка, на плувка и стръв бял червей. Никакви други прътове или начини на риболов, нема на дъно нема на фидер, нема нищо. За риболов на хищник може да забравиш тотално. В язовира има шаран, амур, сом, щука, костур, каракуда, бабушка, платика, толстолоб. Като язовира е частен, преди няколко години собственика го спадна до дупка и го изчисти, след това го завириха пак и е пускана риба от Дунав и околните язовири като са отбирани все елитни екземпляри. Забравих да спомена, че се разрешава да се взема само каракуда и бабушка, нищо друго. Всяка уловена риба от друг вид се пуска моментално, без да се държи в живарници и др. Язовира е малък и се наблюдава от охраната с бинокли. Аз се опитах да ловя на царевица и след 20 мин. ми цъфна един от охраната и ме предупреди, че ще ме изгонят. Чисто е и е направено грамотно. Охраната е въоръжена и са няколко човека. Инфото което ви давам е от края на октомври миналата година.
-
- новобранец
абе разбрах за еднин много красив остров в Дунав мисля че там ще е супер за спининг на мен лайняни рибки не ме греят да си ги ловят те.Аз в тоя язовир одраснах и помня хубавото време когато с баща ми вадихме добра щука от там.
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
мен лайняни рибки не ме греят да си ги ловят те.Аз в тоя язовир одраснах и помня хубавото време когато с баща ми вадихме добра щука от там.[/quote]
Първо ти нямаш уважение към рибата и спорта,
Второ от такива като теб сега само се сещаме за хубавото време
Ти и на остров в тихия океан да отидеш все тая

Второ от такива като теб сега само се сещаме за хубавото време

Ти и на остров в тихия океан да отидеш все тая

-
- научил се да хвърля
toni_ti написа:От 30 до 50 лв. на човек е таксата за ловене, като сумата варира в зависимост от мястото което заемеш. Разрешава се на човек - една пръчка, на плувка и стръв бял червей. Никакви други прътове или начини на риболов, нема на дъно нема на фидер, нема нищо. За риболов на хищник може да забравиш тотално. В язовира има шаран, амур, сом, щука, костур, каракуда, бабушка, платика, толстолоб. Като язовира е частен, преди няколко години собственика го спадна до дупка и го изчисти, след това го завириха пак и е пускана риба от Дунав и околните язовири като са отбирани все елитни екземпляри. Забравих да спомена, че се разрешава да се взема само каракуда и бабушка, нищо друго. Всяка уловена риба от друг вид се пуска моментално, без да се държи в живарници и др. Язовира е малък и се наблюдава от охраната с бинокли. Аз се опитах да ловя на царевица и след 20 мин. ми цъфна един от охраната и ме предупреди, че ще ме изгонят. Чисто е и е направено грамотно. Охраната е въоръжена и са няколко човека. Инфото което ви давам е от края на октомври миналата година.

уникат-без дубликат!!!
Че то в казармата май ще е по добре,а?toni_ti написа:От 30 до 50 лв. на човек е таксата за ловене, като сумата варира в зависимост от мястото което заемеш. Разрешава се на човек - една пръчка, на плувка и стръв бял червей. Никакви други прътове или начини на риболов, нема на дъно нема на фидер, нема нищо. За риболов на хищник може да забравиш тотално. В язовира има шаран, амур, сом, щука, костур, каракуда, бабушка, платика, толстолоб. Като язовира е частен, преди няколко години собственика го спадна до дупка и го изчисти, след това го завириха пак и е пускана риба от Дунав и околните язовири като са отбирани все елитни екземпляри. Забравих да спомена, че се разрешава да се взема само каракуда и бабушка, нищо друго. Всяка уловена риба от друг вид се пуска моментално, без да се държи в живарници и др. Язовира е малък и се наблюдава от охраната с бинокли. Аз се опитах да ловя на царевица и след 20 мин. ми цъфна един от охраната и ме предупреди, че ще ме изгонят. Чисто е и е направено грамотно. Охраната е въоръжена и са няколко човека. Инфото което ви давам е от края на октомври миналата година.

...там поне не се плаща

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Скомля е това място......държах воблера една педя над водата и костурите сами скачаха нагоре, за да го налапат.PIKEKilleR написа:Въпроса го повдигнах защото искам да разбера какъв е резултатът толкова реме не сам ходил
На пружина вадех шарани един след друг, ама си прибрах въдицата, понеже ми писна и не е спортсменско.
Ето ти ---> репортаж.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
По-дебилски условия не съм срещал никъдеtoni_ti написа: Разрешава се на човек - една пръчка, на плувка и стръв бял червей. Никакви други прътове или начини на риболов, нема на дъно нема на фидер, нема нищо..

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Язовирът в село Скомля !!!!
Само не ми стана ясно това с условията някакъв майтап ли беше?
При такива условия, моментално се изсмивам мераклийски пред охраната и кръгом! Верно, не мога да повярвам, че може да има подобни условия ... ако не е майтап де
При такива условия, моментално се изсмивам мераклийски пред охраната и кръгом! Верно, не мога да повярвам, че може да има подобни условия ... ако не е майтап де

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не, никакъв майтап не е! А ти си се смей на който искаш. Казвам ви го от опит, а не от слухове дето съм чул. И на мен ми изглежда много смешно, ама е така. Аз лично не съм плащал защото собственика ми е познат и ме пуска. Условията наистина са неуместни,......но кой както си реши.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Кой т'ва?toni_ti написа:...защото собственика ми е познат и ме пуска. ...

Аз пък доколкото знам, няма ник'ви такси-макси....просто не всеки може да лови там.
А тия такси може да са заигравки на охраната.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!