белоградец

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

белоградец

Мнение от miki_sos »

колеги здравейте на всички,че отдавна не бях влизал във форума.тая година за пръв път решавам да цопна някъде въдиците около варна .дайте някаква информация за някой гьол наблизо .ако някой има прясно инфо за белоградец нека драсне някой ред,защото утре ;неделя ;мисля да прескоча до там .ако пък иска може и да го взема с мен.от варна съм ,така ,че градските могат да разчитат на мен.
И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!
Аватар
val1971
новобранец
новобранец

Мнение от val1971 »

За Белоградец не знам,но на Николаевка големия дава някой друго рибе.Дребосьци са ,но поне не си капо.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

За Белоградец и аз от година поне за съжаление нищо не съм чувал :cry: Я за Николаевка малко ...пари още събират ли??? :roll:
Аватар
val1971
новобранец
новобранец

Мнение от val1971 »

Всичко си е както миналата година.Итаксата си е сьщата и рибата все по малко...
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Хммммммм :roll: , че защо тогава е включен в списъка на разрешените през забраната водоеми във Варненска област :shock: :shock: :shock:
Някой може ли да обясни това???
П.П. miki_sos, извинявай че в тая тема питам ама да не отварям нова.Ако някой колега знае нещо за Белоградец надявам се да каже, че и на мен ми е интересно кво стана с тоя язовир :roll:
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

белоградец

Мнение от miki_sos »

колега язовира е частен и е платен и затова е разрешен.Утре съм там , ще дам отзиви!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Re: белоградец

Мнение от Stefko »

miki_sos написа:колега язовира е частен и е платен и затова е разрешен.Утре съм там , ще дам отзиви!
Абе нещо не би трябвало да е баш така :roll: Като е частен и платен не са хората от ИАРА тези, които да определят дали ще е позволен за риболов или не. По тази логика в списъците би трябвало да влязат знайни и незнайни частни локви...
Направи ми впечатление, че и за Видинска област са посочили един такъв водоем - явно за да не си кажат хората, че съвсем не е оставен никакъв обект за риболов през забраната :evil:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Stefko написа:
miki_sos написа:колега язовира е частен и е платен и затова е разрешен.Утре съм там , ще дам отзиви!
Абе нещо не би трябвало да е баш така :roll: Като е частен и платен не са хората от ИАРА тези, които да определят дали ще е позволен за риболов или не. По тази логика в списъците би трябвало да влязат знайни и незнайни частни локви...
Направи ми впечатление, че и за Видинска област са посочили един такъв водоем - явно за да не си кажат хората, че съвсем не е оставен никакъв обект за риболов през забраната :evil:
Те за тва става дума!!! :shock: :shock: :shock:
А дали наистина е все още частен и платен въпросния Николаевка някой знае ли?Това че събират такса нищо не означава, поне не и в БГ :wink:
Аватар
val1971
новобранец
новобранец

Мнение от val1971 »

Здр.Искам да се извиня за грешното инфо за Николаевка.Аз говорех за най големия от развьдниците.Май му викат шестия.Той е частен.
Аватар
yanev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от yanev »

на николаевка таксата още е 10 лв,но не ми е ясно с какъв статут е :roll:
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

белоградец

Мнение от miki_sos »

гола вода е белоградец.днес ходих там ,1,5 кг. каракуда от дребната и раците си правят шегички.такса 10 лв. е това е информацията!!!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

miki_sos написа:гола вода е белоградец.днес ходих там ,1,5 кг. каракуда от дребната и раците си правят шегички.такса 10 лв. е това е информацията!!!
Браво, поздравявам те ако не за риболова то поне за ентусиазма..каза Белоградец и го направи! :smt038 :smt023
А какво още се очакваше да хванеш поне според тия дето цункаха 10-те кинта? :roll:
Аватар
miki_sos
новобранец
новобранец

А какво още се очакваше да хванеш поне според тия дето цунка

Мнение от miki_sos »

изобщо не питам вече! не ми се слушат куп лъжи,колко шаран имало.два пъти по вече амур,3 пъти по вече сом ,и още и още и още......!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

тъй тъй...до добре че вода е имало и си успял да намериш място да метнеш от тая гъста риба :wink:
Още един обран бустан във Варненско, ама много станаха май :evil:
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Ами...има шаран,амур,сулка,червеноперка,а таранка бол-няма свършване.Някой да е чувал този израз?
А резултатът накрая е:5-6 пършиви таранки и някое заблудено шаранче към 300-400г.решило да се самоубие. :smt022
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”