Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

белоградец
Модератор: bobopeli
белоградец
колеги здравейте на всички,че отдавна не бях влизал във форума.тая година за пръв път решавам да цопна някъде въдиците около варна .дайте някаква информация за някой гьол наблизо .ако някой има прясно инфо за белоградец нека драсне някой ред,защото утре ;неделя ;мисля да прескоча до там .ако пък иска може и да го взема с мен.от варна съм ,така ,че градските могат да разчитат на мен.
И ПРЕЗ ЛЯТО И ПРЕЗ ЗИМА ЗА БАТ МИКИ РИБА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хммммммм
, че защо тогава е включен в списъка на разрешените през забраната водоеми във Варненска област
Някой може ли да обясни това???
П.П. miki_sos, извинявай че в тая тема питам ама да не отварям нова.Ако някой колега знае нещо за Белоградец надявам се да каже, че и на мен ми е интересно кво стана с тоя язовир

Някой може ли да обясни това???
П.П. miki_sos, извинявай че в тая тема питам ама да не отварям нова.Ако някой колега знае нещо за Белоградец надявам се да каже, че и на мен ми е интересно кво стана с тоя язовир

белоградец
колега язовира е частен и е платен и затова е разрешен.Утре съм там , ще дам отзиви!
Re: белоградец
Абе нещо не би трябвало да е баш такаmiki_sos написа:колега язовира е частен и е платен и затова е разрешен.Утре съм там , ще дам отзиви!

Направи ми впечатление, че и за Видинска област са посочили един такъв водоем - явно за да не си кажат хората, че съвсем не е оставен никакъв обект за риболов през забраната

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Те за тва става дума!!!Stefko написа:Абе нещо не би трябвало да е баш такаmiki_sos написа:колега язовира е частен и е платен и затова е разрешен.Утре съм там , ще дам отзиви!Като е частен и платен не са хората от ИАРА тези, които да определят дали ще е позволен за риболов или не. По тази логика в списъците би трябвало да влязат знайни и незнайни частни локви...
Направи ми впечатление, че и за Видинска област са посочили един такъв водоем - явно за да не си кажат хората, че съвсем не е оставен никакъв обект за риболов през забраната

А дали наистина е все още частен и платен въпросния Николаевка някой знае ли?Това че събират такса нищо не означава, поне не и в БГ

белоградец
гола вода е белоградец.днес ходих там ,1,5 кг. каракуда от дребната и раците си правят шегички.такса 10 лв. е това е информацията!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, поздравявам те ако не за риболова то поне за ентусиазма..каза Белоградец и го направи!miki_sos написа:гола вода е белоградец.днес ходих там ,1,5 кг. каракуда от дребната и раците си правят шегички.такса 10 лв. е това е информацията!!!

А какво още се очакваше да хванеш поне според тия дето цункаха 10-те кинта?

А какво още се очакваше да хванеш поне според тия дето цунка
изобщо не питам вече! не ми се слушат куп лъжи,колко шаран имало.два пъти по вече амур,3 пъти по вече сом ,и още и още и още......!