Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Доиде ли време за кюспето на плоча?
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Може би аромата кюспе ако има такъв

Майтапа настрана но наистина няма такъв.В модерния шаранджийски риболов се използват плодови аромати като ягода банан ананас използва се и мед и шоколад които не са плодове...аз лично най добри успехи имам на царевица с мед

Аромат кюспе може да постигнеш като разбереш какво има кюспето и като си направиш домашен такъв може би.Аз доколкото съм наясно това са шлюпките от семките само че смелени и пресовани или май греша

За бракониерите само слънчаци
!

-
- новобранец
-
- новобранец
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Миналото лято си правихме с колеги експерименти
два пъти по 3 дни при риболов на шарани до 3кг
Та установихме че кюспето привличаше най-едрите риби, кълве сравнително по рядко, но няма гелелета.
Унгарските поканки са много добра стръв комбинирани с някаква захранка на подвижна пружина.
И други работи , но едва ли са валиндни за на всякъде.
Не отричайте кюспето, почти винаги привлича рибата(всякъква мирна), стига да е топла водата
два пъти по 3 дни при риболов на шарани до 3кг
Та установихме че кюспето привличаше най-едрите риби, кълве сравнително по рядко, но няма гелелета.
Унгарските поканки са много добра стръв комбинирани с някаква захранка на подвижна пружина.
И други работи , но едва ли са валиндни за на всякъде.
Не отричайте кюспето, почти винаги привлича рибата(всякъква мирна), стига да е топла водата

-
- новобранец
- Husmen1983
- научил се да хвърля
аз
хванах таранка миналия ден на кюспе.около 600 гр беше.как удари само като 4 кг шаран.чак въдицата ми падна от стоиката и си викам леле голямо нещо и като засяках разбрах че не е голямо.и като видях таранка ................без коментар...........

за сега нямам такъв.