Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Здравейте, момчета!Надявам се да има и момичета!!!
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Това с комшиите не ме вълнува!
че кво им е лошото на КОМШИИТЕSPIRIT написа:С комшии не се занимавам,защото не си заслужават предпочитам да съм на спокойствеи сред природата!А вие както искате го разбирайте!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- SPIRIT
- новобранец
- Обратна връзка:
Може и да не мислят така, но както се изразих комшиите не си заслужават!Ти може и да си друг случай, но тогава как избираш кога да ходиш на риба и кога при комшийките?5кила написа:че кво им е лошото на КОМШИИТЕSPIRIT написа:С комшии не се занимавам,защото не си заслужават предпочитам да съм на спокойствеи сред природата!А вие както искате го разбирайте!доста мои КОМШИЙКИ не мислят така
![]()
![]()
![]()
Наслука!

-
- кандидат преподавател
- SPIRIT
- новобранец
- Обратна връзка:
Поборников написа:Голяма краста е това риболова.веднъж заведох две комшийки на риболов на Доспат за 3 дена, едвам ги накарах после да си тръгнат,сега едната вече седма година ходи с мен за риба,а каква салата прави

Наслука!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ами има един виц,според това,наляво ли сочи,надясно ли или нагореSPIRIT написа: но тогава как избираш кога да ходиш на риба и кога при комшийките

- Vesko1
- сериозен играч
rikosheth написа:Въхххх, че сте се умешали тука..по комшийски ма не точно...задочно!![]()
Модераторите ...що не сложите едно подфорумче.."Здрасти" или "Добре дошли" за приобщаване или нещо такова..я как се харчи матряла и интерес личи![]()

И аз да се разпиша с едно" Добре дошла" и ти пожелавам много излети(без вашите мъже,с чужди може) и.... много уловени РИБИ.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мрън,мрьн,мрьн ,МРЪН.....ай стига ПИ по тия аватари,вреди на организма-АЗ ли НЕ ЗНАМrikosheth написа:Въхххх, че сте се умешали тука..по комшийски ма не точно...задочно!![]()
Модераторите ...що не сложите едно подфорумче.."Здрасти" или "Добре дошли" за приобщаване или нещо такова..я как се харчи матряла и интерес личи![]()

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Айде избери ми един и да приключва тая драма...преди да съм ги закръглил на 10!:drinkers:5кила написа:мрън,мрьн,мрьн ,МРЪН.....ай стига ПИ по тия аватари,вреди на организма-АЗ ли НЕ ЗНАМrikosheth написа:Въхххх, че сте се умешали тука..по комшийски ма не точно...задочно!![]()
![]()
![]()
мрьн ,мрьн
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- SPIRIT
- новобранец
- Обратна връзка:
Добре заварила!Дано са моного и качествени за всички колеги!Vesko1 написа:rikosheth написа:Въхххх, че сте се умешали тука..по комшийски ма не точно...задочно!![]()
![]()
![]()
И аз да се разпиша с едно" Добре дошла" и ти пожелавам много излети(без вашите мъже,с чужди може) и.... много уловени РИБИ.

Наслука!