Здравейте, момчета!Надявам се да има и момичета!!!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Това с комшиите не ме вълнува!

Мнение от Бат Мирче-5кила »

SPIRIT написа:С комшии не се занимавам,защото не си заслужават предпочитам да съм на спокойствеи сред природата!А вие както искате го разбирайте!
че кво им е лошото на КОМШИИТЕ :shock: доста мои КОМШИЙКИ не мислят така :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

Супер!Само така, аз се опитвам да запаля една приятелка!Мислим си като се сдобием с коли да си ходим сами на риба!Да се оттървем малко от мъжете си! :P :wink: 8)
Наслука! ;-) :-) ;-)
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

5кила написа:
SPIRIT написа:С комшии не се занимавам,защото не си заслужават предпочитам да съм на спокойствеи сред природата!А вие както искате го разбирайте!
че кво им е лошото на КОМШИИТЕ :shock: доста мои КОМШИЙКИ не мислят така :lol: :lol: :lol: :lol:
Може и да не мислят така, но както се изразих комшиите не си заслужават!Ти може и да си друг случай, но тогава как избираш кога да ходиш на риба и кога при комшийките?
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Голяма краста е това риболова.веднъж заведох две комшийки на риболов на Доспат за 3 дена, едвам ги накарах после да си тръгнат,сега едната вече седма година ходи с мен за риба,а каква салата прави :supz:
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

Поборников написа:Голяма краста е това риболова.веднъж заведох две комшийки на риболов на Доспат за 3 дена, едвам ги накарах после да си тръгнат,сега едната вече седма година ходи с мен за риба,а каква салата прави :supz:
:D 8) :D Ти с цел си ги завел на Доспат, там е приказно!Няма грешка, ние вече 10-тина години ходим само там на палатка през лятото за 1-2 седмици!Нормално е да се запалят така още от първия път! :smt023
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

SPIRIT написа: но тогава как избираш кога да ходиш на риба и кога при комшийките
ами има един виц,според това,наляво ли сочи,надясно ли или нагоре :lol: :lol: :lol: та и аз така се рьководя,като вьв вица :lol: :lol: мдааа,не лошо на доспат-миналата година се ходеше през забраната,с твьрдения,че се лови пьстьрва се излавяше маса друга риба-и тая година ли е така? :roll: :lol:
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

За тая година идея си нямам още!Само знам, че след забраната по принцип!Или по скоро в началото на юни дава повече, защото след това започва да спада водата и нали се сещаш, че рибата се дърпа навътреи нищо не дава!Отвреме на време освен колкото за мезе на биричката привечер!!!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Въхххх, че сте се умешали тука..по комшийски ма не точно...задочно! :smt052 :smt056
Модераторите ...що не сложите едно подфорумче.."Здрасти" или "Добре дошли" за приобщаване или нещо такова..я как се харчи матряла и интерес личи :smt047 8)
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

rikosheth написа:Въхххх, че сте се умешали тука..по комшийски ма не точно...задочно! :smt052 :smt056
Модераторите ...що не сложите едно подфорумче.."Здрасти" или "Добре дошли" за приобщаване или нещо такова..я как се харчи матряла и интерес личи :smt047 8)
:smt041 :supz:
И аз да се разпиша с едно" Добре дошла" и ти пожелавам много излети(без вашите мъже,с чужди може) и.... много уловени РИБИ. :supz:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

rikosheth написа:Въхххх, че сте се умешали тука..по комшийски ма не точно...задочно! :smt052 :smt056
мрън,мрьн,мрьн ,МРЪН.....ай стига ПИ по тия аватари,вреди на организма-АЗ ли НЕ ЗНАМ :lol: :lol: :lol: мрьн ,мрьн :lol: :lol: :lol:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

5кила написа:
мрън,мрьн,мрьн ,МРЪН.....ай стига ПИ по тия аватари,вреди на организма-АЗ ли НЕ ЗНАМ :lol: :lol: :lol: мрьн ,мрьн :lol: :lol: :lol:
Айде избери ми един и да приключва тая драма...преди да съм ги закръглил на 10!:drinkers: :smt082 :smt044
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ооо,пак ще ме питаш ти за нещо ма НЕМА ТИ КАЕМ :twisted: избери мен ако питаш тоя,кьде те нема :lol: :lol: :lol: :lol: ай ако ще се псуваме-на лишни....а? :lol: :lol: :lol:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

5кила + rikosheth = :partyman: :smt007 :rock: :supz:
Земах та!!! :shock:
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

Vesko1 написа:
:smt041 :supz:
И аз да се разпиша с едно" Добре дошла" и ти пожелавам много излети(без вашите мъже,с чужди може) и.... много уловени РИБИ. :supz:
Добре заварила!Дано са моного и качествени за всички колеги! :yawinkle:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”