Сега, когато забраната е в сила къде може да се ходи за риба

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Аз в кърджали си ходя сега на платени водоеми,но вчера ходихме на едно място наречено "Кьош дере",което не е даже и река ,а поток,но там се въди само мряна и клен(карабалък).Та ето какъв клен хванах вчера(който си пуснах обратно ,естествено).Снимките са с телефона ,та не са много качествени.
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

SPIRIT написа:Може ли някой да ми обясни какъв е този метод за ловене на косъм на суха царевица!Или да ми каже къде да прочета, как става? :roll:
може някой да ти помогне-виж напр тук
http://carpbg.com/
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

истина и заблуда за монтажите 3...а и като се разтьрсиш по нашия форум,се ше видиш на сапуна или някой друг далаверите :wink: :lol: :lol: той,сапуна ми е набор,ама одьртя преди мене,неколко месеца :twisted: :twisted: мухухухахаааааааааааа :lol: :lol:
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

5кила написа:истина и заблуда за монтажите 3...а и като се разтьрсиш по нашия форум,се ше видиш на сапуна или някой друг далаверите :wink: :lol: :lol: той,сапуна ми е набор,ама одьртя преди мене,неколко месеца :twisted: :twisted: мухухухахаааааааааааа :lol: :lol:
Забелязах, че практикуват доста хитринки!Има какво да се научи от форума!Толкова нови неща прочетох тия дни, че ми се запали главата!Много полезни съвети давате! :tonqe: :D 8) :yawinkle:
Наслука! ;-) :-) ;-)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

радваме се за тебе :lol: ама като нема риби по водоемите,колко и да ти се пали главата-не става :cry: айде сега да мрьдна до белопопци,да видя кво става,ше се не трае в тоя град смотан... :idea: :lol: :wink:
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

5кила написа:радваме се за тебе :lol: ама като нема риби по водоемите,колко и да ти се пали главата-не става :cry: айде сега да мрьдна до белопопци,да видя кво става,ше се не трае в тоя град смотан... :idea: :lol: :wink:
Блазяти, че можеш да си ходиш по, което време искаш и когато искаш за риба!Наслука! 8)
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

Тази неделя дето мина, ходихме на два от тези язовира, на които е разрешено:Волуяк и Кътина!На Волуяк, където имаше местенце за ловене всичко беше заето :( Тези хора не спят ли :roll: обиколихме видяхме,че няма смисъл и тръгнахме на Кътина!Там нямаше почти никой!Само от към пътя имаше 3-4 коли!Настанихме се, а пътюм видяхме, че рибата се бие на брега!Почнахме да ловим, но нищо не клъвна известно време!Преместих се по далеч от другите близо до един шавар, там поседях малко за моя лош късмет бях с такъм за оклей :evil: като ми клъвна и засякох видях, че беше прилична рибка обаче ми се откачи!Това ми беше тръпката за цял ден!Майка ми хвана две костурчета и ги пуснахме!Общо взето нищо :( поне бяхме навън сред природата :D :D :D !
Май няма голям смисъл да се ходи на неплатени и разрешени водоеми около София, особено в момент когато се бие рибата на брега, ефектът е нулев :? В бъдеще можем да имаме и по-голям късмет :!: Наслука на всички колеги :!: :!: :!:
Аватар
garry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garry »

В събота ходихме с един приятел на Бяла Рада на язовира кадето е разрешено ама имаше 5 човека риба кълве много ама най голямата е 6 см и се ловеха риби по малки от куката и червея те затова са ги разрешили тия водоеми
Аватар
garry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garry »

На рабиша имало много риба ама заради един частен вец много са изпуснали водата, а и сега е забрана и не може да се ходи, но само да мине забраната на 25 сам там
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

На рабиша преди много време съм ходила като малка!А сега незнам дали ще мога да навия компанията да отидем до там!
Благодаря за инфото!
:D 8) :D :yawinkle:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

5кила написа:... той,сапуна ми е набор,ама одьртя преди мене,неколко месеца :twisted: :twisted: мухухухахаааааааааааа :lol: :lol:
Ша видим другия месец кой е одъртял! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
garry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garry »

На Рабиша аз не сам ходил това което знам е от познати
Да не излезне че сам излъгал някои както някои например ме е излъгал
Аватар
SPIRIT
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SPIRIT »

:D :yawinkle: :D ДОБРЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ! 8) :D 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”