Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Сега, когато забраната е в сила къде може да се ходи за риба
Модератор: bobopeli
- Vesko1
- сериозен играч
Аз в кърджали си ходя сега на платени водоеми,но вчера ходихме на едно място наречено "Кьош дере",което не е даже и река ,а поток,но там се въди само мряна и клен(карабалък).Та ето какъв клен хванах вчера(който си пуснах обратно ,естествено).Снимките са с телефона ,та не са много качествени.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
може някой да ти помогне-виж напр тукSPIRIT написа:Може ли някой да ми обясни какъв е този метод за ловене на косъм на суха царевица!Или да ми каже къде да прочета, как става?
http://carpbg.com/
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- SPIRIT
- новобранец
- Обратна връзка:
Забелязах, че практикуват доста хитринки!Има какво да се научи от форума!Толкова нови неща прочетох тия дни, че ми се запали главата!Много полезни съвети давате!5кила написа:истина и заблуда за монтажите 3...а и като се разтьрсиш по нашия форум,се ше видиш на сапуна или някой друг далаверите![]()
![]()
той,сапуна ми е набор,ама одьртя преди мене,неколко месеца
![]()
мухухухахаааааааааааа
![]()

Наслука!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- SPIRIT
- новобранец
- Обратна връзка:
Тази неделя дето мина, ходихме на два от тези язовира, на които е разрешено:Волуяк и Кътина!На Волуяк, където имаше местенце за ловене всичко беше заето
Тези хора не спят ли
обиколихме видяхме,че няма смисъл и тръгнахме на Кътина!Там нямаше почти никой!Само от към пътя имаше 3-4 коли!Настанихме се, а пътюм видяхме, че рибата се бие на брега!Почнахме да ловим, но нищо не клъвна известно време!Преместих се по далеч от другите близо до един шавар, там поседях малко за моя лош късмет бях с такъм за оклей
като ми клъвна и засякох видях, че беше прилична рибка обаче ми се откачи!Това ми беше тръпката за цял ден!Майка ми хвана две костурчета и ги пуснахме!Общо взето нищо
поне бяхме навън сред природата
!
Май няма голям смисъл да се ходи на неплатени и разрешени водоеми около София, особено в момент когато се бие рибата на брега, ефектът е нулев
В бъдеще можем да имаме и по-голям късмет
Наслука на всички колеги

Май няма голям смисъл да се ходи на неплатени и разрешени водоеми около София, особено в момент когато се бие рибата на брега, ефектът е нулев

Наслука!