Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Страх!-моля, темата не е за смелчаци;)
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Страх!-моля, темата не е за смелчаци;)
Една година на Копринка на устието си ловяхме с кума дребосък.Мина едно стадо крави и зад тях едно биче,но голямо вече.Чобана спря до нас да гледа,че ние хващахме другите около нас и те гледаха
.И по една време се че някакъв шум от ламарини.Погледнах към колата(червена беше),и тоя добитък се изправил, стъпнал с двато крака на предния капак и клати ли клати.Нямаше време за снимка,че хукнах да го гоня.Добре че не чупи прозореца.Само изкриви капака.Та не харесвали червено,чак и искат да го клецат
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

И аз имам такъв случаш,за дърва сме в гората наоколо крави и 2-3 бичета.Едното явно се раздразни от червения камион почна да рие срещу него и му налетя,счупи решетка,защото беше пластмасова,за малко му беше да бъде разфасовано с резачкатаDon4o_62 написа:Една година на Копринка на устието си ловяхме с кума дребосък.Мина едно стадо крави и зад тях едно биче,но голямо вече.Чобана спря до нас да гледа,че ние хващахме другите около нас и те гледаха.И по една време се че някакъв шум от ламарини.Погледнах към колата(червена беше),и тоя добитък се изправил, стъпнал с двато крака на предния капак и клати ли клати.Нямаше време за снимка,че хукнах да го гоня.Добре че не чупи прозореца.Само изкриви капака.Та не харесвали червено,чак и искат да го клецат
.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мене ме е страх от Смьртта....страх ме е на декето нещо да не се случи...а най много се страхувам от ПРОСТИ ХОРА
инак-ведньж се сборих пиян с мечка в Созопол-доста ТОЛЕРАНТНА кьм мен се оказа
както и циганина с НЕЯ....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".