Страх!-моля, темата не е за смелчаци;)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Страх!-моля, темата не е за смелчаци;)

Мнение от Don4o_62 »

Една година на Копринка на устието си ловяхме с кума дребосък.Мина едно стадо крави и зад тях едно биче,но голямо вече.Чобана спря до нас да гледа,че ние хващахме другите около нас и те гледаха :D .И по една време се че някакъв шум от ламарини.Погледнах към колата(червена беше),и тоя добитък се изправил, стъпнал с двато крака на предния капак и клати ли клати.Нямаше време за снимка,че хукнах да го гоня.Добре че не чупи прозореца.Само изкриви капака.Та не харесвали червено,чак и искат да го клецат :lol: .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_vg »

Don4o_62 написа:Една година на Копринка на устието си ловяхме с кума дребосък.Мина едно стадо крави и зад тях едно биче,но голямо вече.Чобана спря до нас да гледа,че ние хващахме другите около нас и те гледаха :D .И по една време се че някакъв шум от ламарини.Погледнах към колата(червена беше),и тоя добитък се изправил, стъпнал с двато крака на предния капак и клати ли клати.Нямаше време за снимка,че хукнах да го гоня.Добре че не чупи прозореца.Само изкриви капака.Та не харесвали червено,чак и искат да го клецат :lol: .
И аз имам такъв случаш,за дърва сме в гората наоколо крави и 2-3 бичета.Едното явно се раздразни от червения камион почна да рие срещу него и му налетя,счупи решетка,защото беше пластмасова,за малко му беше да бъде разфасовано с резачката :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мене ме е страх от Смьртта....страх ме е на декето нещо да не се случи...а най много се страхувам от ПРОСТИ ХОРА :roll: инак-ведньж се сборих пиян с мечка в Созопол-доста ТОЛЕРАНТНА кьм мен се оказа :lol: :lol: :lol: :lol: както и циганина с НЕЯ....
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”