Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Морун
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мисьлта ми беше,че водоема е добра дестинация за през забраната-мое и да се спи там и прочие...колега георги Н.-ай да ме подсетиш,като се махнат тия ЛЕШОЯДИ,да дойда и аз да полешоядствам
ще се пишем тука,ок?
вьпеки,че мисла още тия дни да мрьдна натам да видя кво става..само некой лев да се намери,че напоследьк сьм от ПОД средната класа

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- георги н.
- ще става разбирач
Колега аз винаги съм ходил на един ръкав на язовира който не е много далече от стената . Значи качваш се по стената и тръгваш надясно, стигаш края на стената и тръгваш покрай язовира , има си пътечка и по нея стигаш първия ръкав. Ходя само на него понеже ме мързи да влача надалече цялата екипировка ама съм много доволен от мястото.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ами пояснявай,де-ако не сьм аз-друг щи направи забележкаs_v_e написа:колега голямо повтаряне за тия щуки не са ли за обратно ами не са за обртано!!!![]()
![]()
пуснати са в малак водоем до троян не в язовира в който са хванати.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ако щи се щат щуки,за зарибител,то на края на стената,дето колегата от ботевград казава,че започва пьтечката има нещо,като малко заливче с шавар по края и дьлбочина кьм метьр и нещо-хвьрля се пред самия шавар-там ги има в изобилие
ама не сьм ги мькнал с мене,че до софия ще пукнат и язьк за животното...сьщо така,в дясно от шавара излиза доста каракуда и по некоя пьстьрва.успех,а защо не и с ботевградския колега да се разбереме данаправиме едно рандеву,сьвместно-да речем...на 5-6 май
колега,нали се сещаш ЗАЩО точно на тия дати

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
виде ли,колега,как не зацепи и те изпьрзаляхгеорги н. написа:Ще носа агнето .

- георги н.
- ще става разбирач
Бе първо си помислих че искаш да пометаме с некое яйце на пресконференцията , ама не бех сигурен. И като видех че кандидатстваш за некои грамоти на Жребчево се сетих за хайванчето . реших че се нуждаеш от генерална репетиция . А за пъстървите съм се навил отдавна . Вехтара пазач ме метна за датата ама тия пъстърви са ми в годишния план и нема да ги пропусна , СЛЕД СЪСТЕЗАНИЕТО СЪМ ТАМ

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
начи-разбрахме се-ще дьржим врьзка-от мен кус куса с мления далак,от тебе-остатька от агнето
пап ако не са пуснали пьстьрви,ще отсрамим с някоя таранка и щука,надявам се-тук,обаче идва дилемата-около стената ли да седим(понеже там е сьстезанието и там пускат рибата,ама па я няма щуката) или кьм заливите да ходим
ама,айде на место ще се реши и според зависи....