миете ли си..?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

ПРЕСТАНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...................ще отнеса глоба за неприлично държание на работното място.Хората влизат да си дадат парите аз им се хиля като ряпа :lol: :lol: :lol: :lol: .АМА МИ Е ГОТ да разбера че има и други по-луди от мен.ЕВАЛА 5кила - как ти идват на акъла:D :D :D :D :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

5кила написа:ааа-и на мен ми се слушва да се разхиля жестоко на най неподходящи места,в най неподходящо време..като изведньж се сетя некоя простотия или виц,отдавна забравени-като удар с лайняна ЛОПАТА по главата е :lol: :lol: оня ден се сетих,как като бех ушеник ходихме на екскурзия до пловдив,кьдето изпих 10ина бири и ме прокара жестоко..как и да е-справих се някак си,но проблема истинския дойде вьв влака,на врьщане-едвам изтраях да трьгне,бегом в кенефа,каших се на шинията,като лястовица се монтирах и тькмо пуснах ВОДНАТА змия да си ходи,влака направи ТУДУФ/ТУДУФФФФ,разтресе се встрани и увьртех змията около обувките и гащите...не стига това,ами влезна една популярна( :wink: ) сьушенишка и взе,ше ме виде... :lol: :lol: а ведньж спрех на края на пирдоп,да копам в едно торище и жестоко ме подгони редкото(пак на бирена основа)..побегнах кьм един овраг-там минава една рекишка и има трьба под пьтя,да се скрия..хубо,ама докато стисках и пристьпвах като нестинарка надолу по склона,яко се подхльзнах,изтресох се по грьб,цвинтера се отпусна изненадващо и...бех с един гащиризон-предишния ден ми го подариха-сигурно още седи в трьбата след пирдоп :lol: :lol: после цел дене лових риба обут с ФАНЕЛА,вьрзана отгоре сьс сезалово вьже :lol: :lol: :lol: а вшера,щех да катастрофирам,докато карайки в задрьстването,с яки псувни на уста изведньж се сетих следния слушай:некьв се сьбудил сутринта и викнал на жена си"мариьоооо,я ми намажи(ударението е на пьрвото А) една филия с пастет"..жена му казала-не могааа,тук сьм в градината..той пак викнал"майкоооо,я ми намажи(ударението..) една филия пастет..не могааа,сега готвя обяда..викнал на дьщеря си-миленооо,я ми намажи една филия с пастет...не могааа-имам да си уша уроците...пиша,горкия помислил,как си лежел,помислил и ревнал:еееей ,за нищо не ставате,ЩЕ ВИ ЕБА У МЬРЗЕЛИВИТЕ :lol: :lol: :lol:

Е тоа пост ме накара да се таркалям и със сълзи на очи да се заливам от смях. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Бе яяяяя и аз да се изходя по темата ... да разкажа един действителен случай в който участвам аз и едно пумиярче... защо... ще разберете по нататък... :D :D :D :D :D
Та такаа... преди 3 ли 4 ли години не помня... цялата лятна ваканция си я прекарах на едни бунгала на яз. Батак... голям кеф.... бунгалото без пари ( на едни познати) .... риболов по цял ден, дискотеки купони , пълно и тотално размазване... не изленахме от мъглата 3 месеца...
Та... една вечер след поредния запой се прибираме към бунгалото по черните пътеки и ще си лягаме после ... да ама на мен нещо ме гореше и ми се пиеше водица...
:D :D :D :D ... Да ама минералната водица свършила... и буш главата под чешмата , дам ама по късно се сетих ( след като вече бях пил, че тая вода не става за пиене!!!) и си лягам аз... и след 1 час тоя моя стомах... взе да се преобръща и да трещи като на стар зил двигателя .... и усещам че някво чувсто в мен напира... което немош го сдържа дълго и бегом на вънка ( имаше баня , ама нямаше все още клозет не )... та излизам аз навънка приклякам акуратно зад един храсталак... и усещам как мощно ще изригна....
:D :D :D :D ... а в т'ва време явно след първите 2-3 напъна зад мен се е промъкнало едно кученце помиарче , което хранехме до бунгалото... и явно завалията му е харесало... моето производство и със следващия брутален напън ... чувам едно канско изквичаване.... сигурен че никой ама никой не е искал да бъде на мястото на това кученце... като си спомня какво бях ял.... :D :D :D :D :D
И повече не го видяхме през ваканцията... та така колеги , не пийте застояла вода от чешмите... че ще страдат други после :D :D :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Бая матрял изхабихте по реки, поля и язовири а хората не спят и...поизвеждат! :shock: :shock: :smt082
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ега ти и мазния воблер :shock: :shock: :shock: Какви ли риби ще взимат на него :shock: :?: :shock: :?: :shock: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ами некоя лайнярка :lol: :lol: :lol: ,а може и някое кленче да се гепи за тройката докато се опитва да захапе изкуствената муха дето се мъдри там :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе ,не знам,ама като сера в струма на некой завой-стотици рибки нападат продукта,ама понеже мноо малки и не мога да им дам класификация :roll: па сьм и чел,че ско бара на некви си лайна захранка реагирал...не сьм го пробал(освен по принуда)ама...ТОЛКО МИ АКЬЛА...некой ден.... :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Нали знаете през август, когато морето ври от планктон, като раздвижиш водата и тя фосфоресцира.:!:
Е, едно лято в казармата съм на вахта от 1 до 5 през нощта. Предварително изял едно бурканче сладко от рози, от което като малък ми даваха по 1ч.л. против запек. По едно време получавам позив на който не може да се устои. Хвърлям автомата, клякам на единия кранец и шлюп-шлюп-шлюп материала в морето. И като тръгнаха едни огнени стрели отдолу...морето светна. :lol: :lol: :lol:
Та оттогава знам ,че става за подхранка на морски кефал и платерина.
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

:D :D :D Темата определено взе да излиза от рамките на тоалетната чиния :D :D :D :D
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

petro_op написа::D :D :D Темата определено взе да излиза от рамките на тоалетната чиния :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol:
5Кила с ие 5Кила
:lol: :lol: Снощи се упихме както ние си змаем само :lol: и се смяхме на темите от "Разни", които разправях.
Та 5Кила имаш фен клуб в СЗ -то . А, и естествено цяла вечер се пика у мифката :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колеги,ако така продължи,ша вземат да ни гонят от заведенията за пикаене на неопределено за това място :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Вместо да ни гонят , да си направят мифка специално за пикаене , ще си спечелят един цял форум клиенти :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

в една книга на Кьрт Вонегьт(бог да го прости-почина преди месец) имаше следното твьрдение" ние не пикаем вьв вашите пепелници,така,че вие не хвьрляйте фасове в наште писоари" :lol: :lol: та верно май треба да се вьведат облекчения за клиентите под формата на МИВКА за пикаене..ми в края на краищата-хора сме на вьзраст-я шипове,я дископатия,я ЛУМБАГОТО :lol: :lol: :lol: .....я просто-ПОВЕЧКО бири.... :lol: :lol: предлагам петиция до госин Рагин,дето е на сдружението на ресторантьорите и хотелиерите аджамията,за вьвеждане на задьлжителни специално обособени МИВКИ за пикаене по всички хотели и заведения :idea: :idea: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

МАЙ ША ВЗЕМАТ ДА НИ ЗАМЕРЯТ СЪС РАЗВАЛЕНИ ЯЙЦА И ДОМАТИ СЛЕД ТАКАВА ПЕТИЦИЯ И МОЖЕ ДА НИ СЛОЖАТ СНИМКИТЕ НА ВХОДА НА ВСЯКО ЗАВЕДЕНИЕ.СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ПОВЕЧЕТО КОЛЕГИ СИ КРИЯТ МУТРИТЕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Ivak написа:Айде няма да обеснявам, каква простотия направих точно с тия кърпички на два пъти :lol: :lol: :lol:

в някой има спирт, тези който не са интимни и става направо ламбада :lol: :lol: :lol:
:butthead: :butthead: :smt100 :smt100 :smt100 Еми, то и аз веднъж набарах едни, дето били против комари... :oops: :oops: Олелеееееееееееее...к'во стана :( :( Не ламбада, ами три ръченици и осем казачока извъртях :o :o
Еето затова е най-сигурно да се купуват бебешки. То и от детето съм "крал", грехота, ама... :smt102
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”