Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
Момчета Installsoft качиха новата рибалка "Русская Рыбалка Installsoft Edition 3.1 Regeneration"
Нямах много време да я разглеждам,но доколкото успях да видя нови са май само картинките и кодировката.
Любопитните могат да я дръпнат от ТУК Паролата за инсталатора е "installsoft.ru"
Да я пробваме пък после ще коментираме!
Наслика на всички!!
Нямах много време да я разглеждам,но доколкото успях да видя нови са май само картинките и кодировката.
Любопитните могат да я дръпнат от ТУК Паролата за инсталатора е "installsoft.ru"
Наслика на всички!!

Играта е супер! Доста неща са оправени в сравнение с 2.4.9. Жалко че няма клевалка.bai_spas написа:Момчета Installsoft качиха новата рибалка "Русская Рыбалка Installsoft Edition 3.1 Regeneration"
Наслика на всички!!
-
- новобранец
Клевалка няма защото не е излязла още официално.Иначе са я барнали доста играта и са сложили 99% от нещата които до сега се модваха по въдицата . Най ме изкефи ,че има и България като локация,нова стръв,въдици,макари и тн. Най накрая и тия да направят нещо свястно
Единствено не харесвам зеления цвят на играта.

здравейте аз играя още на 2.3.0.0 бета 6 защото нещо нагоре като че ли не си заслужават версиите ...някои ако му се намира читава клевалка останала от тогава плс ослужете ми с една ....нагоре как са версиите за вас лично харесват ли ви ....аз гледам картинки и други ама нещо ме не грабват
Любопитно ми е защо още се занимавате с тая рибалка а не играете АтомФишинга!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
ами защото си ни харесва на някои
))) и за това още се интересуваме

-
- новобранец
Абе за атомфиша някой знае ли как става записването за турнирите ?
Колеги нов съм зарибих се докато четох предишните ви коментари обаче са много объркващи някой говорят за класическата "руская рибълка", а други говорят за някаква "атомфиш" кажете какво да дърпам кое ще ми е по лесно и да ми помогнете със старта на играта МЕРСИ МНОГО 

-
- новобранец
При мен не стана нищо. Взех кредит, отидох до Озеро Северний Берег и там на ручейник. Хващах само красноперки по 200-300 грама и една плотва 400 докато не останах с десет рубли и играта свърши.Reo написа:Ами аз бих те посъветвал следното.На Деревнята няма да успееш да хванеш нищо зачетно вероятно, поне в началото.Вземи 500 рубли кредит, купи си още един комплект за дъно и отиди на Езерото.Там престоя е без пари също.На Северный берег със сигурност ще хванеш зачетна плотва(бабушка).Лови на ручейник.Направи си захранка ако искаш.Дава резултат и тя.Успех.
-
- вече хвърля и на тежко
Съжалявам че така се получило, но по принцип работи добре този вариант. Не знам дали си ползувал захранка. Ако не си използувай. Но нищо страшно няма и да свърши играта, ти си в самото начало. Опитай пак. Все ще тръгне. Освен това ако си прескочил туториала, този път го изиграй, защото там винаги дава една зачетна риба, която може да продадеш.ivanivanov654 написа:При мен не стана нищо. Взех кредит, отидох до Озеро Северний Берег и там на ручейник. Хващах само красноперки по 200-300 грама и една плотва 400 докато не останах с десет рубли и играта свърши.Reo написа:Ами аз бих те посъветвал следното.На Деревнята няма да успееш да хванеш нищо зачетно вероятно, поне в началото.Вземи 500 рубли кредит, купи си още един комплект за дъно и отиди на Езерото.Там престоя е без пари също.На Северный берег със сигурност ще хванеш зачетна плотва(бабушка).Лови на ручейник.Направи си захранка ако искаш.Дава резултат и тя.Успех.

-
- новобранец
Мерси сега ще пробвам пакReo написа:Съжалявам че така се получило, но по принцип работи добре този вариант. Не знам дали си ползувал захранка. Ако не си използувай. Но нищо страшно няма и да свърши играта, ти си в самото начало. Опитай пак. Все ще тръгне. Освен това ако си прескочил туториала, този път го изиграй, защото там винаги дава една зачетна риба, която може да продадеш.ivanivanov654 написа:При мен не стана нищо. Взех кредит, отидох до Озеро Северний Берег и там на ручейник. Хващах само красноперки по 200-300 грама и една плотва 400 докато не останах с десет рубли и играта свърши.Reo написа:Ами аз бих те посъветвал следното.На Деревнята няма да успееш да хванеш нищо зачетно вероятно, поне в началото.Вземи 500 рубли кредит, купи си още един комплект за дъно и отиди на Езерото.Там престоя е без пари също.На Северный берег със сигурност ще хванеш зачетна плотва(бабушка).Лови на ручейник.Направи си захранка ако искаш.Дава резултат и тя.Успех.

Някой може ли да ми каже некви помагала като за начинаещи. има ли смисъл да играя онлайни? някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и така
мерси (русская рибълка 3.0)

-
- новобранец
Назад има написано много относно за това което питаш.shpera написа:Някой може ли да ми каже некви помагала като за начинаещи. има ли смисъл да играя онлайни? някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и такамерси (русская рибълка 3.0)
Някой знае ли кога ще излезе клевалка 3.1 защото играта без клевалка не си струва
все едно играеш на тъмно по памет
-
- вече хвърля и на тежко
А кой е казал,че такава няма?ikonomow написа:Някой знае ли кога ще излезе клевалка 3.1 защото играта без клевалка не си струва