руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от bai_spas »

Момчета Installsoft качиха новата рибалка "Русская Рыбалка Installsoft Edition 3.1 Regeneration"
Нямах много време да я разглеждам,но доколкото успях да видя нови са май само картинките и кодировката.
Любопитните могат да я дръпнат от ТУК Паролата за инсталатора е "installsoft.ru"
Да я пробваме пък после ще коментираме!
Наслика на всички!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Mortuer
новобранец
новобранец

Мнение от Mortuer »

bai_spas написа:Момчета Installsoft качиха новата рибалка "Русская Рыбалка Installsoft Edition 3.1 Regeneration"
Нямах много време да я разглеждам,но доколкото успях да видя нови са май само картинките и кодировката.
Любопитните могат да я дръпнат от ТУК Паролата за инсталатора е "installsoft.ru"
Да я пробваме пък после ще коментираме!
Наслика на всички!! :smt023
Играта е супер! Доста неща са оправени в сравнение с 2.4.9. Жалко че няма клевалка.
AlkatrazBg
новобранец
новобранец

Мнение от AlkatrazBg »

Клевалка няма защото не е излязла още официално.Иначе са я барнали доста играта и са сложили 99% от нещата които до сега се модваха по въдицата . Най ме изкефи ,че има и България като локация,нова стръв,въдици,макари и тн. Най накрая и тия да направят нещо свястно :D Единствено не харесвам зеления цвят на играта.
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

здравейте аз играя още на 2.3.0.0 бета 6 защото нещо нагоре като че ли не си заслужават версиите ...някои ако му се намира читава клевалка останала от тогава плс ослужете ми с една ....нагоре как са версиите за вас лично харесват ли ви ....аз гледам картинки и други ама нещо ме не грабват
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Любопитно ми е защо още се занимавате с тая рибалка а не играете АтомФишинга!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

ами защото си ни харесва на някои :)))) и за това още се интересуваме
barseelona
новобранец
новобранец

Мнение от barseelona »

Абе за атомфиша някой знае ли как става записването за турнирите ?
shpera
новобранец
новобранец

Мнение от shpera »

Колеги нов съм зарибих се докато четох предишните ви коментари обаче са много объркващи някой говорят за класическата "руская рибълка", а други говорят за някаква "атомфиш" кажете какво да дърпам кое ще ми е по лесно и да ми помогнете със старта на играта МЕРСИ МНОГО :)
ivanivanov654
новобранец
новобранец

Мнение от ivanivanov654 »

Reo написа:Ами аз бих те посъветвал следното.На Деревнята няма да успееш да хванеш нищо зачетно вероятно, поне в началото.Вземи 500 рубли кредит, купи си още един комплект за дъно и отиди на Езерото.Там престоя е без пари също.На Северный берег със сигурност ще хванеш зачетна плотва(бабушка).Лови на ручейник.Направи си захранка ако искаш.Дава резултат и тя.Успех.
При мен не стана нищо. Взех кредит, отидох до Озеро Северний Берег и там на ручейник. Хващах само красноперки по 200-300 грама и една плотва 400 докато не останах с десет рубли и играта свърши.
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

ivanivanov654 написа:
Reo написа:Ами аз бих те посъветвал следното.На Деревнята няма да успееш да хванеш нищо зачетно вероятно, поне в началото.Вземи 500 рубли кредит, купи си още един комплект за дъно и отиди на Езерото.Там престоя е без пари също.На Северный берег със сигурност ще хванеш зачетна плотва(бабушка).Лови на ручейник.Направи си захранка ако искаш.Дава резултат и тя.Успех.
При мен не стана нищо. Взех кредит, отидох до Озеро Северний Берег и там на ручейник. Хващах само красноперки по 200-300 грама и една плотва 400 докато не останах с десет рубли и играта свърши.
Съжалявам че така се получило, но по принцип работи добре този вариант. Не знам дали си ползувал захранка. Ако не си използувай. Но нищо страшно няма и да свърши играта, ти си в самото начало. Опитай пак. Все ще тръгне. Освен това ако си прескочил туториала, този път го изиграй, защото там винаги дава една зачетна риба, която може да продадеш.
Изображение
ivanivanov654
новобранец
новобранец

Reo написа:
ivanivanov654 написа:
Съжалявам че така се получило, но по принцип работи добре този вариант. Не знам дали си ползувал захранка. Ако не си използувай. Но нищо страшно няма и да свърши играта, ти си в самото начало. Опитай пак. Все ще тръгне. Освен това ако си прескочил туториала, този път го изиграй, защото там винаги дава една зачетна риба, която може да продадеш.
Мерси сега ще пробвам пак :partyman: Хванах елец 395 грама. Не знам как да правя screenshot иначе щях да ви го покажа. :)
shpera
новобранец
новобранец

Мнение от shpera »

Някой може ли да ми каже некви помагала като за начинаещи. има ли смисъл да играя онлайни? някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и така :) мерси (русская рибълка 3.0)
ivanivanov654
новобранец
новобранец

shpera написа:Някой може ли да ми каже некви помагала като за начинаещи. има ли смисъл да играя онлайни? някоя работеща клевълка къде как кълве за начало кви тъкъми да си взема и така :) мерси (русская рибълка 3.0)
Назад има написано много относно за това което питаш.
ikonomow
новобранец
новобранец

Мнение от ikonomow »

Някой знае ли кога ще излезе клевалка 3.1 защото играта без клевалка не си струва
все едно играеш на тъмно по памет
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

ikonomow написа:Някой знае ли кога ще излезе клевалка 3.1 защото играта без клевалка не си струва
все едно играеш на тъмно по памет
А кой е казал,че такава няма? :) Всичко има,но иска четене.Изображение
:smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”