Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

миете ли си..?
Модератор: dantho.mihov
хубава темичка:)
в началото имаше едни предложения да се замени на някой хартията с ситна шкурка или раш пила...
тва не съм пробвал ама един познат имах дето смесил червен пипер лют, черен пипер, чили, и разни незнам още какви такива благинки и ги накиснал във вода, после тая вода я налял в един пулверизатор, отишъл и купил няколко рула цветна тоалетна хартия, развил я в коридора и ситно ситно я напръскал с пулверизатора...... станали едни много интересни релефни точици - изглеждала изключително луксозна таз хартия.... после пак си я навил и ни покани на кафе, а в кафето отишъл и я оставил в тоалетната, чак тогава разбрах защо масата ни беше толкоз близко до тоалетната....
в началото имаше едни предложения да се замени на някой хартията с ситна шкурка или раш пила...
тва не съм пробвал ама един познат имах дето смесил червен пипер лют, черен пипер, чили, и разни незнам още какви такива благинки и ги накиснал във вода, после тая вода я налял в един пулверизатор, отишъл и купил няколко рула цветна тоалетна хартия, развил я в коридора и ситно ситно я напръскал с пулверизатора...... станали едни много интересни релефни точици - изглеждала изключително луксозна таз хартия.... после пак си я навил и ни покани на кафе, а в кафето отишъл и я оставил в тоалетната, чак тогава разбрах защо масата ни беше толкоз близко до тоалетната....
от всичко хубаво по много
всъщност като се позамисля мисла че този мой познат си е върл тоалетен хулиган защото веднъж в училището си изсипал мая за хляб и сода в тоалетните да види какво ще стане.... и бая е станало. а идеята с тоалетната хартия му дошла от турските тоалетни, навремето дядо му като бил младеж и в тяхното село в тоалетните имало такива стомнички с вода с благоуханни масла вътре за кадъните, а дядо му подменил водата вътре с друга дето имало нарязани люти чушки вътре и само стоял и гледал как излизали набегом кадъните по без шалвари
от всичко хубаво по много
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ЛЕЛЕ какви теми имало тука
Попиках се да се смея!
Ей сега пиша и продължавам
Че по темата и аз да кажа нещо .
Преди 5-6 години отиваме на екскурзия до Турция.ХОТЕЛ,РЕСТОРАНТ.Всичко ОК,ама в кенефа няма тоалетна хартия.Хората сложили по едно (не знам точно как се нарича (като амфора ,ама медно).И ТЕ ТАКА....
Напълнихме тоалетната на хората с вестници !
УЖАС

Ей сега пиша и продължавам
Че по темата и аз да кажа нещо .
Преди 5-6 години отиваме на екскурзия до Турция.ХОТЕЛ,РЕСТОРАНТ.Всичко ОК,ама в кенефа няма тоалетна хартия.Хората сложили по едно (не знам точно как се нарича (като амфора ,ама медно).И ТЕ ТАКА....
Напълнихме тоалетната на хората с вестници !
УЖАС

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: ЛЕЛЕ какви теми имало тука
ибрик се казва бе мой човекd_bozhkov написа:.Хората сложили по едно (не знам точно как се нарича (като амфора ,ама медно).

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- barutchiata ©
- Администратор
Re: миете ли си..?
Абе таа тема позамря, та миете ли си .ъзъ редовно, щото както някой се беше изказал за българите " на изпраното и простряно бельо имало кафяви точки"
. Аз лично познавам един такъв герой. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Не е вярно някой с по-висока компресия имат дупки по долните гащи

Като ги наредят на простира все едно си им тегли 10-тина патрона сачми

Едвам се крепят от разстрели горките.
- mitiogt
- ще става разбирач
Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...
Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна...
След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били едно
А може би скръбта е неуместна
И може би така е по добре
А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море...
ПС: Авторът не съм Аз, но стихотворението е така красиво и така на място , нямаше как да не го споделя

Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...
Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна...
След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били едно
А може би скръбта е неуместна
И може би така е по добре
А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море...
ПС: Авторът не съм Аз, но стихотворението е така красиво и така на място , нямаше как да не го споделя

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu