Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Къде около Варна
Модератор: bobopeli
- Husmen1983
- научил се да хвърля
колежке
Аз мога веднага да се цаня охрана.Стрелям отлично.Пьк и кучето го учим като види мангал-на месо.Като го вземеш язовира пиши.
МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ПРЯСНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЕНЕЛИН ДА СПОДЕЛИ !!!
това беше малко грубо изказване относно циганите.аи калканчо недеи си мисли че само циганите тралят.на скоро ми се похвалиха едни познати как зимата ходили през ноща на николаека и изкарвали големи парцали на трал.нека да не обиждаме етническите групи а просто да им викаме брокониери няма значение какви са по народност.и смени мотото на кучето научи го като види бракониер тогава месо...........
МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ПРЯСНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЕНЕЛИН ДА СПОДЕЛИ !!!
това беше малко грубо изказване относно циганите.аи калканчо недеи си мисли че само циганите тралят.на скоро ми се похвалиха едни познати как зимата ходили през ноща на николаека и изкарвали големи парцали на трал.нека да не обиждаме етническите групи а просто да им викаме брокониери няма значение какви са по народност.и смени мотото на кучето научи го като види бракониер тогава месо...........
за сега нямам такъв.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
аз
Калканчо, ти ми намери доволно количество хора да оставят по 30 лева редовно пък аз ...зарязвам всичко и вземам един два язовира
аз от кога се каня да взема един язовир но много трудно.сега вече си намерих точния човек и ако скоро ще се дава някои под аренда ще се включа с търга.но трябва да имаш хора в ДПС.
аз от кога се каня да взема един язовир но много трудно.сега вече си намерих точния човек и ако скоро ще се дава някои под аренда ще се включа с търга.но трябва да имаш хора в ДПС.
за сега нямам такъв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: аз
Husmen1983 написа:Калканчо, ти ми намери доволно количество хора да оставят по 30 лева редовно пък аз ...зарязвам всичко и вземам един два язовира
Тука има една голямя проблематика...и тя е следната...как да опазиш язовира от бракониери.По принцип язовирите са до селата, а в селото бързо бързо ще научат какво става на язовира.И като дойдат с тралове мрежи бомби една вечер и на сутринта риба йок

Единственият вариянт е да се зариби някакво малко язовирче което е изоставено никой не го стопанисва и набилзко няма село по възможност и се знае че няма нищо.Лошото е да се зарибява с големи шарани 2+ е много скъпо а да се зарибява с шаранчета 100 грама да им трябват 5 години да станат кило и нещо...си е чиста лудост и без това сигурно докато им дойде време да ги ловиш бракониерите ще са ги набарали

За бракониерите само слънчаци
!

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: аз
Husmen1983 написа:Калканчо, ти ми намери доволно количество хора да оставят по 30 лева редовно пък аз ...зарязвам всичко и вземам един два язовира

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Здравейте колеги,днес бях на Николаевка на седмия.Какво да ви кажа -пьлна скрьб е меко казано.Тук там кльвваше някой дребоськ...Пробвахме на царевица,на качамак, на кюспе-няма и няма.Само на кюспето се закачи едно шаранче под 500г-пуснахме го да си расте.Един колега до нас -сьщата работа.Само пазача и още едно момче имаха по-голям кьсмет-по 7/8 парчета между 500 и кило.Пазача ловеше на червей,а другия колега на качамак.Какьв беше тоз неговия качамак и що рибата само него хареса ?!!На врьщане минахме през Левски.Имаше само една кола.Явно и там е сьщата скрьб.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
на николаека 7
не кълве в момента толкова активно засхтото таранката си хвърля хаивера и шарана отива да яде от него.по големите така праят лесна храна
за сега нямам такъв.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Май малко си ходил там последните години.Първо,че му е раничко,второ раците,трето това си е труден язовир и рибата не всеки път и е кеф да ядеkikk4o написа:В Николавека няма никаква риба,най-вероятно е изтърмъчен или нарочно са го изпуснали малко.Не е логично ако има риба в язовира то от 50 въдици на никой да не му удари.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
За Николаевка 7-ия или за Големия става дума?Защото за 7-ия съм чувал за големите риби,а на Големия съм ги виждал.камен написа:Май малко си ходил там последните години.Първо,че му е раничко,второ раците,трето това си е труден язовир и рибата не всеки път и е кеф да ядеkikk4o написа:В Николавека няма никаква риба,най-вероятно е изтърмъчен или нарочно са го изпуснали малко.Не е логично ако има риба в язовира то от 50 въдици на никой да не му удари.Това го казвам защото навремето и аз давах такива мнения,но в послествие се убедих,че не е от липса на риба такова положението.За Николаевка трябва много търпение,нерви и т.н.И доста по 10лв.
![]()
![]()

- svetlio86
- ще става разбирач
Пичове някои може ли да даде малко инфо за Засмяново развъдниците???Тая неделя бях на Левски и положението беше горе долу!Бяхме 3ма души с по две вюъдици и за 4 4аса хванахме 3 амурчета около 300-400 грама дето пуснахме,1 шаран4е 800 грама и 20 рибки дето и аз не знам кви са некви малки продулговати с бодлички по перката на гърба!Та ако имате инфо на Засмяново пишете плс
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира