Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Не чакай нещо много ново да научиш.Mi7chell написа: Taka e Митак,но не си заслужава заради няколко потребителя да си спираме обмена на информация,макар че с времето научавам все по-малко от форума,смея да отбележа че съм научил доста неща от тук и мисля че трябва да продължим да пишем и споделяме за по неопитните каквито сме били и ние .
Над 1500 мнения са само по тази тема.
Ноооо, винаги се появяват млади колеги които искат да знаят.
Трудно е да се чете толкова назад,затова ще помагаме с каквото можем.
20-30 човека тука се надявам,че няма на какво да се учат,
но поне още толкова да научим,пак е нещо.
Пък и това си е зимна тема де,лятото показвайте какво сте хванали на тези бижута.
Митак,прав е Илиянски - винаги ще се намерят мекерета,
ама са много малко,че да им се вързваме на акъла.

Пишете си постиженията,все някой ще ви благодари някога.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
borkok написа:Ейййййй......................тука да не е паднала бомба ? Ето обещаните снимки
Страхотни са ве, браво

и не само borkok ами и bukiiaz и то е доста напреднал,ами който практикува се получаваМънцата написа:borkok написа:Ейййййй......................тука да не е паднала бомба ? Ето обещаните снимки
Страхотни са ве, бравоИлиянски, тоя мноо бързо се учи бре

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Aбсолютно,колегата bukiiaz също напредва бързо,поздрави,радвам се че не съм единствения лудМънцата написа:borkok написа:Ейййййй......................тука да не е паднала бомба ? Ето обещаните снимки

Зарганолог
- borkok
- научил се да хвърля
За пробаMi7chell написа:Aбсолютно,колегата bukiiaz също напредва бързо,поздрави,радвам се че не съм единствения лудМънцата написа:borkok написа:Ейййййй......................тука да не е паднала бомба ? Ето обещаните снимки
.borkok нали няма файда от оченцата
,що си губиш времето да рисуваш

БЛАГАДАРЯ НА ВСИЧКИ ,КОИТО МЕ ПОДКРЕПЯТ И МИ ПОКАЗВАТ ВЕРНИЯ ПЪТ
.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- borkok
- научил се да хвърля
Момчета , а това е от новата реколта
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Имам още няколко новаторски идеи,но времето ми намалява,така че мисля да изчакам да видя нещо новаторско и от вас,преди да покажа.Идеята ми е да ви амбицирам да мислите по темата,и да напредваме..заедно.
Зарганолог
Борко тези ми харесаха повече от предните,усъвършенстваш се.Ще ти дам един приятелски съвет от опит.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...става въпрос за куките.Успех бате!
Зарганолог
- borkok
- научил се да хвърля
Илиянски и аз ти благодаря.Тези ти харесват повече тъй като имат 15 врътки на главичката на куката.После лака много хубаво поляга на толкова врътки и е на 2 ката.Утре ще пусна нови но черното на очите ще бъде в десния край на бялото.А за нови идеи просто не ми идва на акъла.Какво имаш против куките.Mi7chell написа:Борко тези ми харесаха повече от предните,усъвършенстваш се.Ще ти дам един приятелски съвет от опит.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...става въпрос за куките.Успех бате!

Да специално в оцветяването е нужно да има повече врътки или по-дебела месина...ако предположа ,че това е кука номер 8 за 15 врътки си ползвал 0.16 - 0.165, не повечеborkok написа:Илиянски и аз ти благодаря.Тези ти харесват повече тъй като имат 15 врътки на главичката на куката.После лака много хубаво поляга на толкова врътки и е на 2 ката.Утре ще пусна нови но черното на очите ще бъде в десния край на бялото.А за нови идеи просто не ми идва на акъла.Какво имаш против куките.Mi7chell написа:Борко тези ми харесаха повече от предните,усъвършенстваш се.Ще ти дам един приятелски съвет от опит.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...става въпрос за куките.Успех бате!

Зарганолог
- borkok
- научил се да хвърля
Илиянски по-голяма част от риболова на сафрид го извършвам от лодка.За това гледам куките да не ръждясват и поради тази причина съм се спрял на тази марка .А за от брега Митака ми каза какво да използвам.Лично съм наблюдавал как работят неговите чепарета с такива куки ......ОНЕМЯХMi7chell написа:Да специално в оцветяването е нужно да има повече врътки или по-дебела месина...ако предположа ,че това е кука номер 8 за 15 врътки си ползвал 0.16 - 0.165, не повечеborkok написа:Илиянски и аз ти благодаря.Тези ти харесват повече тъй като имат 15 врътки на главичката на куката.После лака много хубаво поляга на толкова врътки и е на 2 ката.Утре ще пусна нови но черното на очите ще бъде в десния край на бялото.А за нови идеи просто не ми идва на акъла.Какво имаш против куките.Mi7chell написа:Борко тези ми харесаха повече от предните,усъвършенстваш се.Ще ти дам един приятелски съвет от опит.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...става въпрос за куките.Успех бате!АМи аз пусках едни снимки с куки,там ясно личи бод,жило,контра и т.н...Ако искаш след като натовариш чепарето да излиза натоварено си помисли кви куки ще ползваш...

съгласявам се от всякъде с теб не че са лоши но има и по добриMi7chell написа:.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...

още едно нещо да кажа не прекалявайте с лака куката става по тежка не напразно търся по тънки куки
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!