Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Качествени чепарета

Мнение от КИРО »

Mi7chell написа: Taka e Митак,но не си заслужава заради няколко потребителя да си спираме обмена на информация,макар че с времето научавам все по-малко от форума,смея да отбележа че съм научил доста неща от тук и мисля че трябва да продължим да пишем и споделяме за по неопитните каквито сме били и ние .
Не чакай нещо много ново да научиш.
Над 1500 мнения са само по тази тема.
Ноооо, винаги се появяват млади колеги които искат да знаят.
Трудно е да се чете толкова назад,затова ще помагаме с каквото можем.
20-30 човека тука се надявам,че няма на какво да се учат,
но поне още толкова да научим,пак е нещо.
Пък и това си е зимна тема де,лятото показвайте какво сте хванали на тези бижута.
Митак,прав е Илиянски - винаги ще се намерят мекерета,
ама са много малко,че да им се вързваме на акъла. :wink:

Пишете си постиженията,все някой ще ви благодари някога.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мънцата

Мнение от Мънцата »

borkok написа:Ейййййй......................тука да не е паднала бомба ? Ето обещаните снимки

Страхотни са ве, браво :D Илиянски, тоя мноо бързо се учи бре :lol:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Мънцата написа:
borkok написа:Ейййййй......................тука да не е паднала бомба ? Ето обещаните снимки

и не само borkok ами и bukiiaz и то е доста напреднал,ами който практикува се получава :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Мънцата написа:

Aбсолютно,колегата bukiiaz също напредва бързо,поздрави,радвам се че не съм единствения луд :).borkok нали няма файда от оченцата ;),що си губиш времето да рисуваш ;)
Зарганолог
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Mi7chell написа:
Мънцата написа:

Aбсолютно,колегата bukiiaz също напредва бързо,поздрави,радвам се че не съм единствения луд :).borkok нали няма файда от оченцата ;),що си губиш времето да рисуваш ;)
За проба :!: Но като гледам какви красоти се получават ,започват да ме кефят
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

БЛАГАДАРЯ НА ВСИЧКИ ,КОИТО МЕ ПОДКРЕПЯТ И МИ ПОКАЗВАТ ВЕРНИЯ ПЪТ :D .
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Момчета , а това е от новата реколта
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Имам още няколко новаторски идеи,но времето ми намалява,така че мисля да изчакам да видя нещо новаторско и от вас,преди да покажа.Идеята ми е да ви амбицирам да мислите по темата,и да напредваме..заедно.
Зарганолог
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Борко тези ми харесаха повече от предните,усъвършенстваш се.Ще ти дам един приятелски съвет от опит.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...става въпрос за куките.Успех бате!
Зарганолог
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Mi7chell написа:Борко тези ми харесаха повече от предните,усъвършенстваш се.Ще ти дам един приятелски съвет от опит.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...става въпрос за куките.Успех бате!
Илиянски и аз ти благодаря.Тези ти харесват повече тъй като имат 15 врътки на главичката на куката.После лака много хубаво поляга на толкова врътки и е на 2 ката.Утре ще пусна нови но черното на очите ще бъде в десния край на бялото.А за нови идеи просто не ми идва на акъла.Какво имаш против куките. :)
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

borkok написа:
Mi7chell написа:Борко тези ми харесаха повече от предните,усъвършенстваш се.Ще ти дам един приятелски съвет от опит.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...става въпрос за куките.Успех бате!
Илиянски и аз ти благодаря.Тези ти харесват повече тъй като имат 15 врътки на главичката на куката.После лака много хубаво поляга на толкова врътки и е на 2 ката.Утре ще пусна нови но черното на очите ще бъде в десния край на бялото.А за нови идеи просто не ми идва на акъла.Какво имаш против куките. :)
Да специално в оцветяването е нужно да има повече врътки или по-дебела месина...ако предположа ,че това е кука номер 8 за 15 врътки си ползвал 0.16 - 0.165, не повече :)АМи аз пусках едни снимки с куки,там ясно личи бод,жило,контра и т.н...Ако искаш след като натовариш чепарето да излиза натоварено си помисли кви куки ще ползваш...
Зарганолог
rumenfire
новобранец
новобранец

Мнение от rumenfire »

НЕ МЕ ЖАЛЕТЕ дайте ВАШИТЕ КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ.....Изображение Изображение
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Mi7chell написа:
borkok написа:
Да специално в оцветяването е нужно да има повече врътки или по-дебела месина...ако предположа ,че това е кука номер 8 за 15 врътки си ползвал 0.16 - 0.165, не повече :)АМи аз пусках едни снимки с куки,там ясно личи бод,жило,контра и т.н...Ако искаш след като натовариш чепарето да излиза натоварено си помисли кви куки ще ползваш...
Илиянски по-голяма част от риболова на сафрид го извършвам от лодка.За това гледам куките да не ръждясват и поради тази причина съм се спрял на тази марка .А за от брега Митака ми каза какво да използвам.Лично съм наблюдавал как работят неговите чепарета с такива куки ......ОНЕМЯХ :!: :!: :)
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Mi7chell написа:.Спри да използваш куки Ювела...наблегни на качеството не на количеството...
съгласявам се от всякъде с теб не че са лоши но има и по добри :wink: :wink: :wink:

още едно нещо да кажа не прекалявайте с лака куката става по тежка не напразно търся по тънки куки
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

rumenfire написа:НЕ МЕ ЖАЛЕТЕ дайте ВАШИТЕ КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ.....Изображение Изображение
ами като за начало зарежи тез пера от токачка :wink: :wink: :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”