ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ ВАРНА И РЕГИОНА

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ ВАРНА И РЕГИОНА

Мнение от Husmen1983 »

КОЛЕГИ КАКВО ЗНАЕТЕ ЗА ВЕТРЕН?по магистралата след девня някуде е било.?кои знае повече инфо и условия нека да каже аз за 1 път чух този язовие ли гол ли е незнам.
за сега нямам такъв.
Аватар
darin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от darin »

Да не бъркаш нещо колега, има едно село Ветрен, но то е до Бургас и е след магистралата, там има три гьола и трите празни като ... предизборни обещания ...
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

не

Мнение от Husmen1983 »

това е на 35-40 км от варна.ВЕтрин може би е :) незнам виждам го от магистралата.похвалиха ми го.но маи условията били тежки 5 лв и рибата после се плащало,
за сега нямам такъв.
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Селото е ВЕТРИНО. Опознайте си поне областта!
Варна - Ветрино - 47км.
spasov
новобранец
новобранец

Мнение от spasov »

Хващаш разклонението от магистралата към Ветрино. Преди селото в ляво има едно малко водоемче. Преди 20-тина дни ходих да го огледам района. Арендатора каза че го е зарибил миналата година с шаранчета - сега били 700-800г. Пуснал бил и към 150 големи, да се размножават естествено. Мъничко е, не ми направи особено впечатление. 5лв. такса, рибата отделно.
След като влезеш в селото можеш да свиеш наляво по стария път в посока София. Горе-долу на 3-4 км. в ляво има един доста добре изглеждащ водоем. Имаше двама-трима мераклии, казаха че мястото е безстопанствено и излизали тук-там таранки. Тогава за първи път тая година видях щъркели и за голямо мое учудване имаше двойка пеликани. А те нали с риба се хранят :)
...От разходката в района най ми хареса малкия на Блъсково, големия ще го пускат след забраната.
веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от веско »

За втория язовир за който писа spasov съм сигурен, че няма нищо. Този язовир се напълни с вода преди 2 години от дъждовете - мисля, че беше 06-07 2005г. Таранка се завъди, но друго няма. Освен това е и плитък особено в горната част (от към пътв). Друго за там не знам
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”