Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ ВАРНА И РЕГИОНА
Модератор: sapuna
- Husmen1983
- научил се да хвърля
ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ ВАРНА И РЕГИОНА
КОЛЕГИ КАКВО ЗНАЕТЕ ЗА ВЕТРЕН?по магистралата след девня някуде е било.?кои знае повече инфо и условия нека да каже аз за 1 път чух този язовие ли гол ли е незнам.
за сега нямам такъв.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
не
това е на 35-40 км от варна.ВЕтрин може би е
незнам виждам го от магистралата.похвалиха ми го.но маи условията били тежки 5 лв и рибата после се плащало,

за сега нямам такъв.
-
- разбира нещата
Хващаш разклонението от магистралата към Ветрино. Преди селото в ляво има едно малко водоемче. Преди 20-тина дни ходих да го огледам района. Арендатора каза че го е зарибил миналата година с шаранчета - сега били 700-800г. Пуснал бил и към 150 големи, да се размножават естествено. Мъничко е, не ми направи особено впечатление. 5лв. такса, рибата отделно.
След като влезеш в селото можеш да свиеш наляво по стария път в посока София. Горе-долу на 3-4 км. в ляво има един доста добре изглеждащ водоем. Имаше двама-трима мераклии, казаха че мястото е безстопанствено и излизали тук-там таранки. Тогава за първи път тая година видях щъркели и за голямо мое учудване имаше двойка пеликани. А те нали с риба се хранят
...От разходката в района най ми хареса малкия на Блъсково, големия ще го пускат след забраната.
След като влезеш в селото можеш да свиеш наляво по стария път в посока София. Горе-долу на 3-4 км. в ляво има един доста добре изглеждащ водоем. Имаше двама-трима мераклии, казаха че мястото е безстопанствено и излизали тук-там таранки. Тогава за първи път тая година видях щъркели и за голямо мое учудване имаше двойка пеликани. А те нали с риба се хранят

...От разходката в района най ми хареса малкия на Блъсково, големия ще го пускат след забраната.
-
- научил се да хвърля
За втория язовир за който писа spasov съм сигурен, че няма нищо. Този язовир се напълни с вода преди 2 години от дъждовете - мисля, че беше 06-07 2005г. Таранка се завъди, но друго няма. Освен това е и плитък особено в горната част (от към пътв). Друго за там не знам
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...