Фидър-такъми?

Модератор: Paublo_Eskobar

ogy
новобранец
новобранец

Мнение от ogy »

[quote="5кила"]аз например действам с 0.16-0.20-плетено и повод-0.22-0.25-монофил(изключая лова на маришка и черна мряна,когато повода ми е 0,14-0.16)
Искрено завиждам на такива колеги, дето ги дърпат на 0,25 повод и то на река......!!! ГОЛЕМИТЕ РИБОЦИ..!!!!!!!!! Направо като таймените на Енисей...!!! То даже 0,25 си е малеещо за там, де !!!
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

butnik, за втори път използваш "писачи" - ако е нещо към мен (щот така почва да ми се струва), давай на лични, или може и тука да ме изтипосаш, щот се видяхме и половихме.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Гузен негонен бяга.Ако искаш може на вързано на водоем по твой избор.няма кво да крия от форума.Ако намекваш за злополучния риболов,там клипса ти изигра лоша шега.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ogy написа:Искрено завиждам на такива колеги, дето ги дърпат на 0,25 повод и то на река......!!! ГОЛЕМИТЕ РИБОЦИ..!!!!!!!!! Направо като таймените на Енисей...!!! То даже 0,25 си е малеещо за там, де !!!
ме мога да разбера с кое точно се заяждаш :roll: :?: че е мноо дебело или че е мноо тьнко... :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Ха, викаш "гузен негонен бяга" :lol:. Всичко за което пиша е минало през мойта глава, така че няма за какво да съм гузен, не съм крал идеи и не съм ги приписвал на мен. Форума е за обмен на информация, а това става чрез писане. Както и да е...
Искаш навързано? Да покажеш, че си повече от мен? Разбирасе, че е така, все пак си бил и състезател, а и опита ти е несравним с моя (все пак имаме сигурно 15 години разлика). Навързано с теб няма да има. Иначе да си направим двубой става. И не защото мисля, че съм по-добър от теб или нещо подобно, а за да сравним защитаваните от нас теории относно фидер риболова. Мисля, че и без залог мотивация ще има. Нека избора на водоем бъде твой, познаваш водоемите по-добре от мен, и поради тази причина предполагам че ще избереш такъв, на който да имаме ако не еднакви, то поне сходни условия за риболов с фидер. Такъв е моя отговор на предложението ти. Ти си на ред :D .

п.п. Ако иска модератора да направи нова тема и да премести нашите последни мнения, че се отклонихме от темата.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

на 6-ти км. след забраната.няма да ми е интересно без залог,но от мен да мине.моля колегите за извинение за offa.дуела с фидер ли ще е,или свободен избор,трябват и секунданти :D,да бе с фидер,нещо бирата ме хвана по рано,че дояждам амура от неделя :D
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Обсъдихме такъмите и чалъмите сега остава да си спретнем и един дуел в различни класове(начинаещи и напреднали)Сигурен съм,че интрига ще има и туко виж научим нещо един от друг :)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

приятелю,ОГИ,сега вижда,че ти си от "пичовете"дето си се регистрирал 2005та год,имаш само седем мнения и те са от сорта на:колегии,помогнете по вьпроса..Знаете ли,еди кво си,ама аз ,като и пр.....за три години,не ти прави чест ако не си участвал,а само си гледал да ми се правиш на интересен и вездесьщ по вьпроса за фидерите и пр...да не си бил 3 години на оная река дето я спомена? :lol: :lol: :lol: дрьж там фронта и не се отчайвай-там ти е мястото....ние тука некак ще се правиме..ккво ти кажа друго,ПИЧ-ходи се удави в ЕНИСЕЙ и после ми давай сьвети-компрендо?РУСКИ ми прриятелю,руски ми ВЬПИТАНИКО :wink: :lol: :lol: :lol: руски........а?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

бааах ти-едно момче попита кво става с фидера,не стига,че аз и колегата ангелов взехме да му отговориме,ами се намериха и ПИЧОВЕ кьде мноо знаят та да се намесят!!!!ДЕРЗАЙТЕ,ПИЧОВЕЕЕЕ,мое па даа уцелите.... :lol: :lol:
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Ок :wink:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

butnik написа:на 6-ти км. след забраната.
Къде е тва "6-ти км"? Искаме да погледаме и да поучим.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

наблюдател написа:
butnik написа:на 6-ти км. след забраната.
Къде е тва "6-ти км"? Искаме да погледаме и да поучим.
:lol: :lol: :lol: :lol: това не е ли в пловдив-пьтя за пазарджик,под свинарника :lol: :lol: :lol: ???
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

теб те искам без ремаркето с барабаните.да на марица е 6-ти км е моста на околовръстното за смолян.над него доста години го копаха,а след наводнението се позатлачи малко,но държи риба и то шарани.а с ники ангелов се познаваме отдавна,беше ми клиент във времето когато имах магазин,така,че , не си мислете,че сме врагове.имаме един нерешен спор с него,като всеки един е прав за себе си,но обичам да се заяждам с него,без зли мисли.като уточним датата ще пишем,да си спретнем един купон.пък може да излезе и друг обект.40-те извора също е удобен за фидер.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

умрел сьм за ремаркето :lol: :lol: 40 извора не беше ли на некой си?аз сьм ходил там един вид с врьзки и после пихме по асеновград....ама само тарнка ми е спомена :roll: я ,чей да звьнна на борето да видя кви ги мисли-нищоп чудно да те протесним тия дни :lol: :lol:
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

В интерес на истината съм доста навит за такава среща преполагам и още доста колеги ще са.Трябва сериозно да замислим нещо и да се организираме отдавна се каня да посетя нещо подобно и съм много любопитен как ли ше бъде. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”