Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Няма такава налост
Модератор: dantho.mihov
И да и се сложи един хубав бой, за да разбере каква малка част е един тупаник в сравнение с мъченията, които е понесъл българския народ през пролетта на 1876г.георги н. написа: На тая требва да и се отнеме българското гражданство и и да се осъди за обида към държавата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- краси12345678
- ще става разбирач
Непростимо е човек който се нарича БЪЛГАРИН да говори такива нелепи неща. На всеки е известно колко жертви е дала България през ТУРСКОТО РОБСТВО ,Перущица,Батак Копривщица и др. Не е било присъствие а РОБСТВО и то невиждано до тогава. Колкото и сдържан да съм на тая П..ка да и е..а м...та.Толкоз тъпа п..ка не съм срещал. СРАМ И ПОЗОР.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- ще става разбирач
Ми то като гледам трябва да е и мазохиска ,щот 100 на 100 знае колко бй я чака. Ма момчета качете някой снимка на та я дрисла ако има и адресче още по добре. Да и направим един малъ Батак на пача.Павел Иванов написа:Аааааааааа , я си представете че и тя и майка и са нимфоманкиБаси сал юбави неща и пожелавате ! Аз съм скромен , пожелавам и цел живот кур да не види , ни тя , ни майка и
![]()
![]()
- barutchiata ©
- Администратор
Аз не се учудвам ни най малко от по горе написаното.Оше един национален предател .Те в наща история има много.А на таа пача да и сера у устенцата.
Щом като в днешно време оня у Велинград си гони и бие подчинените с думите ГЯУРИ престави си кво е било на времето.Сега като гледам покрай Доган колко българчета се навъртат да замезат , та си мисля едно време как са си давали децата за еничари под предлог ,че са били насила отнемани.Иначе сме мноо патриотите. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
жььььььььььььььц,малко да обясня
тая си е за 200години срьбска музика,ама де да знам,че наказанието ще е наказание за нея,та оставям отворен вьпроса....просто,ако някой от вас не е бил там-ПОСЕТЕТЕ го това место,ВИЖТЕ за кво става дума и излезте после да си прегьрнете децата!!!!те няма да видят за ПОСЛЕДНО тва дето тия там дечица са го видели,надявам се-нема са толко кво да крещиме за неква си статия,дето НЕКОЯ си написала-и аз мога да изкарам канибалите пичове,и барутчията мое да ме изяде за една клавиатура
и така нататьк...фактите са си факти-и то НЕУМОЛИМИ!!!!ако иска некой да спори с мен по вьпроса-ПОДГОТВЕН СЬМ-да заповяда даже госпожата с малоумните твьрдения,имам кво да и кажа....то не беше да ни колят,то не беше да ни ебьт...мноо знам аз на кой сьм потомьк-вьпреки,че при мен едни такива,като Йовков,Захари Стоянов и ген Радко Димитриев се явяват....
а ВИЕ знаете ли кой всьщност башибозук е опьвал прабаба ви?а аз знам ли всьщност?а НЕКОЙ знае ли? 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
Водил съм си децата в тази църква в Батак и съм плакал дакато им обясня какво е ставало тук.Сега докато пиша тези редове целият съм настръхнал защото се чуствам истински БЪЛГАРИН.Ех какви БЪЛГАРКИ е имало по онова време
Тази Балева просто не е българка (срам и позор) 

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Ей, тва известността било сладко нещо. Оня уби Джон Ленън за да се прочуе, тая пък продаде народа си... Даже не го продаде - хариза го.
Щото толкова и е мозъчето болно. Ако напише нещо ЗА жертвите ще изглежда банална, а сега може национален герой да я направят някъде.
Да и е.а ... Айде няма, че може точно това да търси.

Щото толкова и е мозъчето болно. Ако напише нещо ЗА жертвите ще изглежда банална, а сега може национален герой да я направят някъде.
Да и е.а ... Айде няма, че може точно това да търси.